Aylincim bayıldım saçına hele kurutulmuş hali muhteşem...
daha bi dolgunlaşmış gördüm. cıvıl cıvıl maşallah. ve kesmene rağmen uzama görülüyor tatlım..
ha gayret temmuza belinde inş...
benim saclarim da cok gec uzuyor.5-6 aya anca 5 sm.
İlk fotoğraf 10 Nisan'a ait 2. fotoğraf ise 1 Mayıs'a ait tam olmasa da 1 ay diyebiliriz. 1 cm kadar uçlardan da kestiğimi ekleyin. Bugün 5. kürümü de yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Pek uzamadı sanırım umarım bekleme süresinde uzar umudumu yitirmiyorumUçlarımı bir daha ki aya tekrar kestireceğim 1 cm kadar[/COLOR]
canım baya uzamış saçların kesilmesine rağmen gözle görülür farkediliyor
kıslaar 2 haziranda abimin düğünü var ve ben o zamana kadar saçımı toplayacak kadar uzasın istiyorum...
Onun için 5-6 cm falan uzamalı sanırımumutsuz bir vakayım ama yarın başlayacağım burada yazanlaraa...
inşallah toplanır yaaaaaa. öf bu ara dönemler cok zor saç uzatmak için...
Çok sevindim ya hala yıpranık bazı yerleri onlardan da kurtulayım ohh vallaaİnşallah ben kendimi tam bir sene sonra bugüne ayarlıyorum bakalım o zamana kadar nereme gelecek saçlarım
5 ay da 5 cm uzuyorsa geç değil gayet sağlıklı normal seyrinde uzuyor demektir.Her ay 1 cm uzama en normali çünkü.
dogrusu saclarin her ay 1sm uzamasinin normal oldugunu bilmiyirdum.internette okumusdum bikeresinde normal saclar 1 aya 4 sm uzamaliymis.
canım gördükçe çok seviniyorum...uzamış valla ne güzel...
hadi hayırlısı arkadaşım...
çok teşekkür ederim canım... uzuyor ya şükür hepberaber upuzuuun saçlarımız olsun inşallahhh:13:
yok canım normali günde 0,33 mm yani ayda 1 cm...
bize güven okulunu bitirmişten daha kıdemliyiz bu konuda tüm topic dostları::
:2:
onda ohh deyib rahatlanim. saclarimin normal oldugunu indi oyrendim.
İlk fotoğraf 10 Nisan'a ait 2. fotoğraf ise 1 Mayıs'a ait tam olmasa da 1 ay diyebiliriz. 1 cm kadar uçlardan da kestiğimi ekleyin. Bugün 5. kürümü de yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Pek uzamadı sanırım umarım bekleme süresinde uzar umudumu yitirmiyorumUçlarımı bir daha ki aya tekrar kestireceğim 1 cm kadar
yok canım normali günde 0,33 mm yani ayda 1 cm...
bize güven okulunu bitirmişten daha kıdemliyiz bu konuda tüm topic dostları::
:2:
dogrusu saclarin her ay 1sm uzamasinin normal oldugunu bilmiyirdum.internette okumusdum bikeresinde normal saclar 1 aya 4 sm uzamaliymis.
canım uzamış, bir de kestirmişsin ona rağmen gayet iyi farkediliyor... bikere güçlenmiş orası da kesin hadi bakalım daha çok uzayacak hepimizin saçları
Ay çok güldüm bu yoruma gerçekten de öyle olduk galibaa
Doğru değil canım normali 1 cm üzme canını gayet sağlıklı uzuyor saçların işte bakımlarla 2-3 cm uzatıyoruz zorla
Ay valla nasıl moral geldi bana inanamazsınız bugün yüklemeye bile korkuyordum insanların moralini bozarım bunun saçları uzamamış derler dedim ama olmadı ayy mutluyum değmesinler keyfimee
zorla hı?işte ben de buna çok güldüm canım...zorla uzatıyoruz:))
Sevgiyle büyütüyoruz demek istedim
benimkiler biraz rüşvetle uzuyor sanırım...almadığım kalmadı...
yemediğim kalmadı...ohh ne ala:)
Haha pek nazlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?