Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

kıslaar 2 haziranda abimin düğünü var ve ben o zamana kadar saçımı toplayacak kadar uzasın istiyorum...
Onun için 5-6 cm falan uzamalı sanırımumutsuz bir vakayım ama yarın başlayacağım burada yazanlaraa...
inşallah toplanır yaaaaaa. öf bu ara dönemler cok zor saç uzatmak için...

Aylincim bayıldım saçına hele kurutulmuş hali muhteşem...
daha bi dolgunlaşmış gördüm. cıvıl cıvıl maşallah. ve kesmene rağmen uzama görülüyor tatlım..
ha gayret temmuza belinde inş...

Çok sevindim ya hala yıpranık bazı yerleri onlardan da kurtulayım ohh vallaa İnşallah ben kendimi tam bir sene sonra bugüne ayarlıyorum bakalım o zamana kadar nereme gelecek saçlarım
benim saclarim da cok gec uzuyor.5-6 aya anca 5 sm.

5 ay da 5 cm uzuyorsa geç değil gayet sağlıklı normal seyrinde uzuyor demektir. Her ay 1 cm uzama en normali çünkü.

canım baya uzamış saçların kesilmesine rağmen gözle görülür farkediliyor

canım 1 ayda o kadar uzarmı bilemem ama çok düzenli ve disiplinbli uygulaman gerektiği kesin...

dogrusu saclarin her ay 1sm uzamasinin normal oldugunu bilmiyirdum.internette okumusdum bikeresinde normal saclar 1 aya 4 sm uzamaliymis.

dogrusu saclarin her ay 1sm uzamasinin normal oldugunu bilmiyirdum.internette okumusdum bikeresinde normal saclar 1 aya 4 sm uzamaliymis.

yok canım normali günde 0,33 mm yani ayda 1 cm...
bize güven okulunu bitirmişten daha kıdemliyiz bu konuda tüm topic dostları::
:2:

çok teşekkür ederim canım... uzuyor ya şükür hepberaber upuzuuun saçlarımız olsun inşallahhh:13:

canım arkadaşım şimdiden 15 mayısın telaşına düştüm valla...
bugün fotoları paylaştık ya ne güzel çiçek bahçesine döndü topicimiz...
herkes sonuç almış maşallah...
15 mayıs ta tekrar edelim ilk ve son foto geleneğine...::))

ama tabi arada genel paylaşım fotolarımız olsun. ben dipleri sık sık paylaşıyorum zaten..
hatta bugün eklediğim fotolara bakmaktan kendimi alamıyorum..valla başarıyoruz galiba arkadaşım..

ben bu topici ve sizleri çok seviyorum...çok bağlandım ve çok büyük moral
buluyorum burda...bu işte muhteşem bi duygu::))

canım uzamış, bir de kestirmişsin ona rağmen gayet iyi farkediliyor... bikere güçlenmiş orası da kesin hadi bakalım daha çok uzayacak hepimizin saçları

yok canım normali günde 0,33 mm yani ayda 1 cm...
bize güven okulunu bitirmişten daha kıdemliyiz bu konuda tüm topic dostları::
:2:

Ay çok güldüm bu yoruma gerçekten de öyle olduk galibaa

Doğru değil canım normali 1 cm üzme canını gayet sağlıklı uzuyor saçların işte bakımlarla 2-3 cm uzatıyoruz zorla

canım uzamış, bir de kestirmişsin ona rağmen gayet iyi farkediliyor... bikere güçlenmiş orası da kesin hadi bakalım daha çok uzayacak hepimizin saçları

Ay valla nasıl moral geldi bana inanamazsınız bugün yüklemeye bile korkuyordum insanların moralini bozarım bunun saçları uzamamış derler dedim ama olmadı ayy mutluyum değmesinler keyfimee

zorla hı?işte ben de buna çok güldüm canım...zorla uzatıyoruz:))

selam tekrar.arkadaşıma rica etmiştim pazara çıkınca bakması için,baya bi almış nerden bakarsan 2 aylık turp temin ettim,çok mutluyum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…