canım arkadaşım merhaba, bence farkedilir bir uzama var. açılarını aynı ayarlarsan daha
net görebilirsin ve yanılmayacağın için daha da motive olabilirsin...
rengi çok güzel, ve çok canlı olmuş...tüh tüh nazarım değmesin...
bir sonraki paylaşımda omuzlarından sarksın inşallah....
selam tekrar.arkadaşıma rica etmiştim pazara çıkınca bakması için,baya bi almış nerden bakarsan 2 aylık turp temin ettim,çok mutluyum:))))
Eveet Kizlar, fotograf paylasicam demistim paylasiyorum..
Eki Görüntüle 404397
Bana pek uzadi gibi gelmedi, ztn ben boydan anlamam uzadigini anca diplerden anlarim dipler hala 3 cm yerinde sayiyo..
Ama bide söyle bi durum var, sacimi ben bi karis kestirdim nisanin basinda yani, 2 -3 hafta sinameki yaptiktan sonra boynuma kadar kestirdimki güzel güzel uzasin diye örng. buda kestirmemis ve küre baslamis halim..
Eki Görüntüle 404398
Bunlar diplerim yaklasik 2-3 hafta önce paylastigim ,,
Eki Görüntüle 404399
Vede hala yerinde sayiyorlar..
Eki Görüntüle 404401
Pek uzadi gibi gelmesede bakalim, allahdan ümit kesilmez, hic olmadi 12 ayda 12 cm takdigim var,, Yorumlarinizi bekliyoorum..
uzatma işleri nasıl gidiyor kızlarbugün dax super gro (beyaz) ve yeşil serum aldım ben o da dax. yorumlar epey iyi gibi.dax supergro epey hızlı uzatıyomuş. aranızda kullanan var mı? sonuçları bildiririm size.
takip ettiğin üzre arkadaşım maşallah iyi gidiyoruzç o ürünü ben de çok araştırdım
aslında almayı da düşündüm ama saçtan zor çıkıyor diye fazlaca yorum okuyunca
bi süre askıya aldım. bildiğim kadarı ile topicimizde kullanan yok. varsa da mutlaka yorumlarını
yazarlar..denemelerinin sonuçlarını fotolarla mutlaka paylaş arkadaşım
ki bilgi ve deneyiminden yararlanalım...
canım arkadaşımmmm, ne güzel toparlamış saçların..
maşallah nazarım değmesin canım benim..
uzunluğu evet 1-2 parmak farkediliyor ama
beni en çok etkileyen parlak ve sağlıklı görünmesi...
o eski halinden eser kalmamış..
çokkkk sevindim canım arkadaşım.....
Evet canim parlakligni bnde sevdim ama genellikle banyodan cikip fönlersem dogru dürüst o zaman gzl duruyo ama bn genellikle topladigm icin, aksam saclarimi acinca ertesi gün bida fönlenmek istiyo bnde urasmak istemedigmden yine topluyorum vde baya ski topluyorm napiym ya kisa sactan model cikaramiorum..
Bu kadar kısa sürede çok güzel bir uzama kaydetmişsiniz. Darısı bizim başımızaa
Evet canim parlakligni bnde sevdim ama genellikle banyodan cikip fönlersem dogru dürüst o zaman gzl duruyo ama bn genellikle topladigm icin, aksam saclarimi acinca ertesi gün bida fönlenmek istiyo bnde urasmak istemedigmden yine topluyorum vde baya ski topluyorm napiym ya kisa sactan model cikaramiorum..
İyi Akşamlar canım arkadaşlarım...
Yarın malum iş günü ve ben dahil bir çok arkadaşımız
müsait olamayabilir...müsait olanlar yarın yani 1 mayısta eklerler ama ben açılışı yapayım...
işte fotolar....
24 martta başladığım sinamekeli kürümün ilk fotosunu 2 nisanda çektim.
ve bugün tarihli son fotom 6 kür yaptım...uzama hakkında yorumlarınız?
Eki Görüntüle 403441 Eki Görüntüle 403443
canım arkadaşımmmm, ne güzel toparlamış saçların..
maşallah nazarım değmesin canım benim..
uzunluğu evet 1-2 parmak farkediliyor ama
beni en çok etkileyen parlak ve sağlıklı görünmesi...
o eski halinden eser kalmamış..
çokkkk sevindim canım arkadaşım.....
bence saçlarının boyu çok güzel neden topluyosun ki ? saçlarım çok kısa çok kısa dediğin için ben kısacık bir saçın var sandım halbuki çok güzelmiş boyu.
ben bu boy istiyodum hatta biara kestirecektim cesaret edemedim. ama çok beğendiğim bi boy model bu bence toplama saçlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?