Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

uzamasını çok istiyorum ama şu an için uzunluğundan ziyade sağlığı daha önemli benim için.saçlarımın yanık hali aklıma geldikçe........neyse şu an halimden memnunum.sayenizde,teşekkürler arkadaşlar...

selam tekrar.arkadaşıma rica etmiştim pazara çıkınca bakması için,baya bi almış nerden bakarsan 2 aylık turp temin ettim,çok mutluyum:))))

canım 3-5 tane bana gönder lütfen...bugün balıkçılara bile baktım yok...
ödemeli gönder canım..lütfennnnn

canım fotoları bekliyorum...çok merak ediyorum tatlım...
sonuçları güzeldir umarım arkadaşım::))

uzatma işleri nasıl gidiyor kızlar bugün dax super gro (beyaz) ve yeşil serum aldım ben o da dax. yorumlar epey iyi gibi.dax supergro epey hızlı uzatıyomuş. aranızda kullanan var mı? sonuçları bildiririm size.

Eveet Kizlar, fotograf paylasicam demistim paylasiyorum..

Bana pek uzadi gibi gelmedi, ztn ben boydan anlamam uzadigini anca diplerden anlarim dipler hala 3 cm yerinde sayiyo..

Ama bide söyle bi durum var, sacimi ben bi karis kestirdim nisanin basinda yani, 2 -3 hafta sinameki yaptiktan sonra boynuma kadar kestirdimki güzel güzel uzasin diye örng. buda kestirmemis ve küre baslamis halim..

Bunlar diplerim yaklasik 2-3 hafta önce paylastigim ,,

Vede hala yerinde sayiyorlar..

Pek uzadi gibi gelmesede bakalim, allahdan ümit kesilmez, hic olmadi 12 ayda 12 cm takdigim var ,, Yorumlarinizi bekliyoorum..

canım arkadaşımmmm, ne güzel toparlamış saçların..
maşallah nazarım değmesin canım benim..
uzunluğu evet 1-2 parmak farkediliyor ama
beni en çok etkileyen parlak ve sağlıklı görünmesi...
o eski halinden eser kalmamış..
çokkkk sevindim canım arkadaşım.....

takip ettiğin üzre arkadaşım maşallah iyi gidiyoruzç o ürünü ben de çok araştırdım
aslında almayı da düşündüm ama saçtan zor çıkıyor diye fazlaca yorum okuyunca
bi süre askıya aldım. bildiğim kadarı ile topicimizde kullanan yok. varsa da mutlaka yorumlarını
yazarlar..denemelerinin sonuçlarını fotolarla mutlaka paylaş arkadaşım
ki bilgi ve deneyiminden yararlanalım...

peki canım,şu an kafamda var birazdan yıkıycam. sonuçları bildiririm size zaman içinde .zor arınıyor diyenler muhtemelen olması gerekenden fazla sürüyorlardır saçlarına.umarım saçımı rehabilite eder ve uzatır hepimize kolay gelsiiiiin

Evet canim parlakligni bnde sevdim ama genellikle banyodan cikip fönlersem dogru dürüst o zaman gzl duruyo ama bn genellikle topladigm icin, aksam saclarimi acinca ertesi gün bida fönlenmek istiyo bnde urasmak istemedigmden yine topluyorum vde baya ski topluyorm napiym ya kisa sactan model cikaramiorum..

olsun canım çok çok başarılı...
omuzlarından bi dökülsün
daha kolay olacak inş. canım arkadalşımmm...

Ben de bi bucuk ay önce bi heves almıştım dax.Zor arınma gibi bişey olmadı bende çünkü parmak uçlarıma biraz alıp masajla yediriodum güzelce bütün saç dipleri yağlanıncaya kadar tekrarlıodum uygulamayı ardından bi 10 dk sacıma masaj yapıodum 2 saat bekletip yıkıodum 2 yıkamada cıkmıstı sacımdan.Öyle bir avuç alıp boca etmiştim bi keresinde o zaman 1 gun yağlı yağlı gezmiştim :)) en nihayetinde topu topu 1 bucuk ayda 4 kez sürdüm bu yüzden bi fark görememişimdir ama ben sinameki yapıorum sürekli daha memnunum daxtan sora saçım elektrikleniodu çünkü.Aklıma geldikçe hala sürerim.Uzatma konusunda bana sinameki daha çok yaradı ama kişiye göre değişir tabi.

topic çok hoş olmuş :) Banu saçlarında gayet sağlıklı görünüyorlar ve uzamışlar maşallah sinameki dışında ne kullanıyorsun tam olarak anlayamadım.Turp kullanmak istiyorum bende.daha önce uzattığını çok iyi gördüm.sinamekide çok uyguladım ama nedense uzatmıyor gibi geliyor bana bilmiyorum.çevrem çok uzadı desede.2 yıl önce yapmaya başladım bakımlarımı.tbi bu sürede çok yol aldım ama normal uzamasımı yoksa sinemakinin işimi bilmiyorum :26: şu an belime gelmek üzereler bakımlara başladığımda boynumu anca geçiyorlardı.Bakım yapmak istiyorum ama şevklenemiyordum hatta bu bölümlere bakmıyordum bile önceden burdann çıkmazdım.İsteğimin gelmesine yardımcı oldun

Merhaba hanımlar :)

Bugün sizlerle olamadım ama çok mutluyum ev bakmaya gittik nişanlımla ve bulduk inş. haftasonu kontrat yapıcaz :)

geç olucak ama bende paylaşayım 24 nisan da sinemaki kürü 26 nisan da turp suyu kürü yaptım ben yeni başlayanlardanım :)

İlk foto 24 nisan 2. foto biraz önce

Sevgiler

Bu kadar kısa sürede çok güzel bir uzama kaydetmişsiniz. Darısı bizim başımızaa

cok teşekkür ederim :) darısı saç uzatmak isteyen arkadaslarımın basına inşallah dahada sağlıklı ve hızlı uzatırız saçlarımızı bakımlarımız, sevgimiz, motivemiz ve dayanışmamızla

bence saçlarının boyu çok güzel neden topluyosun ki ? saçlarım çok kısa çok kısa dediğin için ben kısacık bir saçın var sandım halbuki çok güzelmiş boyu.
ben bu boy istiyodum hatta biara kestirecektim cesaret edemedim. ama çok beğendiğim bi boy model bu bence toplama saçlarını

Saçların inanılmaz sağlıklı duuruyor ve çok uzamış banucum :) Böyle devam edersen sırma saçlara çok yakın bir zamanda kavuşursun

İnan çok gaza geldim hayatta aksatmam ben kürleri artık

Yüzüm tombis toparlak hayatim, yakismiyo kisa sac en azindan önleri cenemi gecsin o zaman acik birakicam az kaldi onada.. :)

Hanimlar hepinizin paylastigi fotolarda net bir uzama gozlemleniyor lakin saclarinizdaki inanilmaz dereceki parlaklik ve canlilik hic ama hic gozden kacmiyor.Saclari uzatmasa bile sirf bu yuzden bile bu kurler uygulanir. Zaten uzamalari icin de ilk once saclarin saglikli olmalari gerekir. Devam arkadaslarim hic durmak yok....

Bu arada saclarim kurlere baslamadan once kisaydi sonra tekrar boyadim ve kiriklardan tamamen kurtulmak icin bir kez daha kestirdim. Yani ne boydan ne de diplerden uzadigini goremeyecegimiz icin foto yuklemiyorum ama 1 ayda ekstra 1cm uzattim kurlerle. Boyama tarihinden baslayarak yine olcmeye devam edecegim. Gelismeleri paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…