Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

arkadaşım günaydın...aramıza hoşgeldin... çok teşekkür ederim güzel ve ince düşüncelerin için...
her cumartesi düzenli olarak sinameke kürü yapıyorum. gün aşırı da barcelona yağ ya da ısıtılmış yağ karışımı kullanıyorum.
turp varken piyasada 5-6 kez de turp suyu yapmıştım ama
artık turp bulamıyorum.
topicte hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda başladık kürlere. ve sonuçlarını bir-ik,i haftadır almaya başladık.
bundan sonrası için daha da umutluyuz..
şevkini kazanmaya gelince, saçlarının boyunu gösteren güzel bi fotoyu tarihini de yazarak
paylaşarak işe başlayabiliriz...
alacağın yorumlar ağzını kulaklarına vardıracaktır. ayrıca ben genelde haftada bir boydan, 3-4 günde bir de dipten foto
paylaşıyorum ve topicteki arkadaşlar
ilk gün söz verdiğim gibi adım adım, gün gün uzamaya tanık oluyorlar..motive oldukklarına, beraber motive olduğumuza inanıyorum.
bu topicteki tüm dostlarım sana sonuna kadar yardımcı ve destek olacaktır.
ve bir gün bir bakmışsın o istediğin uzunluğa hiç üzülmeden,sıkılmadan ulaşmışsın...
çünkü biz burda hem çok eğleniyoruz hem de saç uzatma sürecini üzülmeden atlatmış oluyoruz...

canım dediğim gibi saçlarının fotosunu paylaşarak başla ve gerisini bize bırak...
:)))

arkadaşım hayırlı uğurlun olsun...Allah tamamına erdirsin tatlım...
saçların ışıl ışıl...boy olarak da sarkmaya başlamış ne güzel...yakında göğüslerine doğru iner..keşke arkadan
da görebilsek...çok iyi görünüyor arkadaşım....

Saçların inanılmaz sağlıklı duuruyor ve çok uzamış banucum :) Böyle devam edersen sırma saçlara çok yakın bir zamanda kavuşursun

İnan çok gaza geldim hayatta aksatmam ben kürleri artık

çok teşekkür ederim arkadaşım..inşallah temmuza kadar sırtımın aşağılarında olacak...
son 2 haftada ki uzama hızı beni çok mutlu etti.
umarım böyle devam eder...

Canim sen yag bakimini her gun mu uyguluyorsun?

merhaba arkadaşlar,

1 mayısta resim koyamadım çok üzüldüm ama koyan arkadaşlarımızın hepsinde gözle görülür uzama olduğu kesin :) hepiniz adına çok sevindim. bu bakımlar kesinlikle işe yarıyor diye düşünüyorum vee bakımlara devam diyorum :)
banuuuu bugün paylaşsam resimlerimi olur mu ki ?? :):)

Arkadaşlar makinam bozuk,bu yüzden ben de foto koyamadım..Çok üzgünüm...(

canım benimmm hemen koy...çok sevinirizz....

canım benimmm hemen koy...çok sevinirizz....

altlarına tarihleri de yazdım siz değerlendirirsiniz artık :) bakımlara ilk başladığım zamanlarda çekişmiş maalesef fotom yok o nedenle 2.kürden başlıyor resimler.
bide 2.fotoda saçlarımı kurutur kurutmaz çekmiştim o nedenle kabarıklar biraz sanki. diğer 2 fotoda hafif örüp açmıştım.

[hepimiz uzun uzun saçlarımıza kavuşmamıza az kaldı yaşasııın bakım kürleri

canım artık hergüne yayıldı diyebilirim...
şöyle bir anlatayım dilersen...

her cumartesi sinameke..
2 günde bir akşamları barcelona yağ karışım ya da
ısıtılmış zeytinyağıi badem,hint,fındık yağı karışımı....

her anyodan sonra gliserinli karışım yada,
sadece bazen hintyağı, bazen argan, bazen çam terebentin, bazen bazdem yağı, elime
hangi yağ gelirse sürüyorum...

yani gündüz de yağlı geziyorum...postişin altında belli olmadığı gibi
çok kolay taranıyor, hiç kırılmıyor çünkü yağlı oluyor...

buna nasıl dayandığıma gelince valla alıştım, irade gösteriyorum ve
bunu yapmam gerektiğine sonuna kadar inanarak dayanıyorum.

yukarıda yazdıklarımı 2 haftadır sürekli hergün düzenli yapıyorum ve sonucu
güzel oldu diye düşünüyorum...
fotolarımdan da belli sanırım ama
doğru mu yapıyorum kimseyi
yanlış yönlendirmek istemem, ben hergün emek veriyorum...bu yağların
işe yaradığına inanıyorum...

biraz meşakatli görülüyor ama alışınca diş fırçalamak gibi
sıradan bir iş halini alıyor canım....

yardımcı olabildim inş. arkadaşım...

canım artık hergüne yayıldı diyebilirim...
şöyle bir anlatayım dilersen...

her cumartesi sinameke..
2 günde bir akşamları barcelona yağ karışım ya da
ısıtılmış zeytinyağıi badem,hint,fındık yağı karışımı....

her anyodan sonra gliserinli karışım yada,
sadece bazen hintyağı, bazen argan, bazen çam terebentin, bazen bazdem yağı, elime
hangi yağ gelirse sürüyorum...

yani gündüz de yağlı geziyorum...postişin altında belli olmadığı gibi
çok kolay taranıyor, hiç kırılmıyor çünkü yağlı oluyor...

buna nasıl dayandığıma gelince valla alıştım, irade gösteriyorum ve
bunu yapmam gerektiğine sonuna kadar inanarak dayanıyorum.

yukarıda yazdıklarımı 2 haftadır sürekli hergün düzenli yapıyorum ve sonucu
güzel oldu diye düşünüyorum...
fotolarımdan da belli sanırım ama
doğru mu yapıyorum kimseyi
yanlış yönlendirmek istemem, ben hergün emek veriyorum...bu yağların
işe yaradığına inanıyorum...

biraz meşakatli görülüyor ama alışınca diş fırçalamak gibi
sıradan bir iş halini alıyor canım....

yardımcı olabildim inş. arkadaşım...

canım maşallah diyim..boyu iyeci güzelleşmeye başlamış...
ay olsun kuru ıslak ne farkeder...sonuçta uzama var ve
hacimlii...çok beğendim çokkk

sinamekili karışımı saç diplerine mi sürüyorsunuz sadece yoksa boy ve uçlara da sürüyor musunuz arkadaslar? çok akışkan bir kür oluyor bi kere yaptım çok zorlandım .haftada bir kere mi uyguluyorsunuz? bi sefer sınemaki bi sefer yağ karısımı ile bakmızını tamamlıyorsunuz anladıgım kadarı ile .bol sans diliyorum.inş uzatırsınız daha da ama uzamasa ble parlaklık muhteşem !

canım dipleri besliyoruz özellikle...zaten çok sıvı bi karışım olduğundan
sonrasında masajla tüm saça uyguluyoruz...fazlalığı sıkıp, saçımızı streçleyip
üstüne havlu yada bi tülbent bağlayıp bekliyoruz.....her hafta aynı gün yapıyoruz...
yağ bakımları tamamen kişisel tercihlerimiz. saç yapımıza ve ihtiyacına göre
arkadaşlarımız uygun yağ bakımları uyguluyorlar....

sana da canım bol şans...

Canim cok incesin cok tesekkur ederim ayrintisiyla anlattigin icin. Benim saclarim hem kuruya yakin hem boyali yag bakimini haftada 1 yerine 3'e cikarmam gerek. Hep kuru hep kuru belki de o yuzden yavasladi uzamasi

Canim cok incesin cok tesekkur ederim ayrintisiyla anlattigin icin. Benim saclarim hem kuruya yakin hem boyali yag bakimini haftada 1 yerine 3'e cikarmam gerek. Hep kuru hep kuru belki de o yuzden yavasladi uzamasi

olabilir canım...
benim biliyorsun röfle..yani en yıpratıcı işlem var..
o nedenle tararken bile çok özen gösteriyorum..yağlarla
kendine geldi ne yalan söyleyeyim....

Teşekkür ederim Banucum :) evet eskisi gibi elektriklenmiyor saçlarım hem matlığı da gitti ama uzamamışta kısalmış gibi duruyor fotoda şimdi farkettim dalgalanmış saçlarım sanki biraz ondan sanırım

Canım fotograf makinem yok pcnin kamerasından çekiyom fotoları ondan arkadan çekemedim, başka bir yol bulursam çekerim inş.

Bugün sinemaki günüm ama kararsız kaldım, özel saatleri kaçırdım sabah erken yapamadım ayın 3ünü beklesem o gün de yağ karışımı için idealmış ben de daha hiç yağ karışımı yapmadım Ne yapsam bilemedim bugün sinemaki yapıp 3ün de yağ karışımımı mı yapsam yoksa ?

Bu sırada kendime güzellik yaptım edremitten zeytinyağ getirttim, çam terebentin yağı aldım bir de :) Sabırsızlanıyorum kullanmak için

Son düzenleme:

çok sevindim arkadaşım...umut ederim hızlı hızlı sonuçlarını alırsın canım

Dün evde değildim ekleyemedim Bi markete gidip gelicem sonra saçlarıma bir şeyler sürücem :) barcelino yada sinemakiyi :) yatmadan önce anneme foto çektirip koyarım...
Bu arada ben hep düzensiz yapıyorum bakımlarımı . Aynı günlerde yapmıyorum hiç :S

bana kalırsa düzenli yapmaya gayret göster canım..o zaman daha verimli sonuç
alabilirsin diye düşünüyorum...

en son ayın 23ünde çekmişim foto o yüzden koymadım, bi daha ki foto gününde ben de inşallah uzamış saçlarımla foto çekip koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…