merhaba kızlar benimde 1 mayıs başlangıç tarihim. 28 nisanda kestirmek zorunda kaldım saçlarım yandı cücük kadar kaldılar yine(( inşallah tez zamanda herkesinki uzar:))
hayırlı olsun arkadaşım ve aramıza hoşgeldin...
güzel güzel sonuçlarını paylaşırsın inşallah bu topicte...
Eveet Kizlar, fotograf paylasicam demistim paylasiyorum..
Eki Görüntüle 404397
Bana pek uzadi gibi gelmedi, ztn ben boydan anlamam uzadigini anca diplerden anlarim dipler hala 3 cm yerinde sayiyo..
Ama bide söyle bi durum var, sacimi ben bi karis kestirdim nisanin basinda yani, 2 -3 hafta sinameki yaptiktan sonra boynuma kadar kestirdimki güzel güzel uzasin diye örng. buda kestirmemis ve küre baslamis halim..
Eki Görüntüle 404398
Bunlar diplerim yaklasik 2-3 hafta önce paylastigim ,,
Eki Görüntüle 404399
Vede hala yerinde sayiyorlar..
Eki Görüntüle 404401
Pek uzadi gibi gelmesede bakalim, allahdan ümit kesilmez, hic olmadi 12 ayda 12 cm takdigim var,, Yorumlarinizi bekliyoorum..
Merhaba hanımlar :)
Bugün sizlerle olamadım ama çok mutluyum ev bakmaya gittik nişanlımla ve bulduk inş. haftasonu kontrat yapıcaz :)
geç olucak ama bende paylaşayım 24 nisan da sinemaki kürü 26 nisan da turp suyu kürü yaptım ben yeni başlayanlardanım :)
Eki Görüntüle 404416 Eki Görüntüle 404417
İlk foto 24 nisan 2. foto biraz önce
Sevgiler
Eki Görüntüle 404558
altlarına tarihleri de yazdım siz değerlendirirsiniz artık :) bakımlara ilk başladığım zamanlarda çekişmiş maalesef fotom yok o nedenle 2.kürden başlıyor resimler.
bide 2.fotoda saçlarımı kurutur kurutmaz çekmiştim o nedenle kabarıklar biraz sanki. diğer 2 fotoda hafif örüp açmıştım.
[hepimiz uzun uzun saçlarımıza kavuşmamıza az kaldıyaşasııın bakım kürleri
Dün evde değildim ekleyemedimBi markete gidip gelicem sonra saçlarıma bir şeyler sürücem :) barcelino yada sinemakiyi :) yatmadan önce anneme foto çektirip koyarım...
Bu arada ben hep düzensiz yapıyorum bakımlarımı . Aynı günlerde yapmıyorum hiç :S
benim 4. yapışım olacakkk bugünnnnnnnnnnnnnn :) sçlarım kendini toparladıııı uzadığını fark edebiliyorummm
ne güzel arkadaşım...daha da uzun upuzunnnnnnnn olsun inş...
inşallahh ama saçımı boyatmaya karar verdim ilk defa boyatcm. zaten 4 5 aydır düzleştirici vurmuyordum kırıklar vardı ama. gittim kestirdim kırıkları 1 aydan beride vurmuyorum düzleştirici sağlıklı görünüyor bakımda yapıyorum.. boyatınca yıpranmaz dimi ?
elbette yıpranıyor ama illa da boyatacaksan bakımlarına
özen göstermelisin..
ben daha riskli bişi yapıyorum..röfle..ama bakımlarımdan ödün vermiyorum canımm
saçlarım uzayana kadr sinamekiyi devam ettircem canım :) uzayınca da saç maskelerini alıcam :)
evet canım 1 mayısta kesinlikle foto koyacağım. Uzadığını bende farkediyorum :) çok bi uzama olmasada o yumusaklık canlılık parlaklık yeter
bu akşam topicimizin güzel saçlı hanımları muhteşem dizilere daldı anlaşılan...
tutam tutam dökülen saçlarım az önce yıkadığımda inanılmaz az döküldü döküldü bile denilmez
dökülmeyi durduran sinemaki kürü mü karanfil suyu mu bilemedim :44:
tatlım ben de dökülmeye karşı farklı bir sinemaki kürü uyguluyorum,
bir tutam sinemaki, 8-10 karanfil ve 1 tatlı kaşığı kadar çörek otunu kaynatıp bir kaç damla zeytin yağı ekliyorum,
dökülmeye karşı çok çok etkili
bence sinemaki ve karanfilin birleşimi olumlu etki yapmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?