Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

merhaba kızlar benimde 1 mayıs başlangıç tarihim. 28 nisanda kestirmek zorunda kaldım saçlarım yandı cücük kadar kaldılar yine (( inşallah tez zamanda herkesinki uzar:))

Eklentiler

• $300412.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
merhaba kızlar benimde 1 mayıs başlangıç tarihim. 28 nisanda kestirmek zorunda kaldım saçlarım yandı cücük kadar kaldılar yine (( inşallah tez zamanda herkesinki uzar:))

hayırlı olsun arkadaşım ve aramıza hoşgeldin...
güzel güzel sonuçlarını paylaşırsın inşallah bu topicte...

hayırlı olsun arkadaşım ve aramıza hoşgeldin...
güzel güzel sonuçlarını paylaşırsın inşallah bu topicte...

hoşbulduk canım ben geçen yılda bu kürü uygulamıştım gerçekten çok hızlı uzamıştı fakat elim ayağım durmuyor boyamak istiyorum kestiriyorum :))))) bu sefer fotolu paylaşacağım buraya bende farkı görmüş olurum sizlerde kolay gelsin hepinize

Kızlar fotolara bakarken bu fotoyu gördüm.
Ve eklemek istedim.
Bu fotoyu 26 martta çekmiştik.
Bu saç boyuma göre değerlendirme yapıcam.
Akşamada yıkadıktan sonra tekrar eklicem ıslak halini :)

karanfil suyumun içine azcık badem yağı koyim dedim saçlarım sert olmasın yumuşak olsun hemde beslesin diye.
hata ettim sanırım saçlarım bi garip oldu yağlı gibi :122:

Son düzenleme:

Canım kendine gelmiş saçların inan resmen ben çok güzelim diyorlar

Uzama kesinlikle fark ediliyor fakat sizinde benim gibi uzarken yıpranıyor kullanmıyorsanız eğer gliserinli bakım suyunu kullanın.

Çok güzel uzamış saçlarınız maşallah umarım böyle devam eder

Bence düzenli yapmak en güzeli hem kendinizi buna alıştırmış olursunuz aklınıza kazınır

benim 4. yapışım olacakkk bugünnnnnnnnnnnnnn :) sçlarım kendini toparladıııı uzadığını fark edebiliyorummm

iyi akşamlar arkadaşlarım....nasılsınız?
güzel paylaşımlı bir akşam diliyorum hepinize...

ne güzel arkadaşım...daha da uzun upuzunnnnnnnn olsun inş...

inşallahh ama saçımı boyatmaya karar verdim ilk defa boyatcm. zaten 4 5 aydır düzleştirici vurmuyordum kırıklar vardı ama. gittim kestirdim kırıkları 1 aydan beride vurmuyorum düzleştirici sağlıklı görünüyor bakımda yapıyorum.. boyatınca yıpranmaz dimi ?

elbette yıpranıyor ama illa da boyatacaksan bakımlarına
özen göstermelisin..
ben daha riskli bişi yapıyorum..röfle..ama bakımlarımdan ödün vermiyorum canımm

elbette yıpranıyor ama illa da boyatacaksan bakımlarına
özen göstermelisin..
ben daha riskli bişi yapıyorum..röfle..ama bakımlarımdan ödün vermiyorum canımm

saçlarım uzayana kadr sinamekiyi devam ettircem canım :) uzayınca da saç maskelerini alıcam :)

saçlarım uzayana kadr sinamekiyi devam ettircem canım :) uzayınca da saç maskelerini alıcam :)

inş güzelim..valla benim bu saçıma 1 aydır yaptıklarımla yaza rapunzell diye dolaşmam lazım..
kısmet bakalım...gerçi, yaşımında etkisi var...belli bi yaştan sonra yavaşlıyor
metabolizma gibi saç uzaması da...bunun farkındayım ama buna
rağmen saçım ve ben çok iyi gidiyoruz....

bu akşam topicimizin güzel saçlı hanımları muhteşem dizilere daldı anlaşılan...

tutam tutam dökülen saçlarım az önce yıkadığımda inanılmaz az döküldü döküldü bile denilmez
dökülmeyi durduran sinemaki kürü mü karanfil suyu mu bilemedim :44:

tutam tutam dökülen saçlarım az önce yıkadığımda inanılmaz az döküldü döküldü bile denilmez
dökülmeyi durduran sinemaki kürü mü karanfil suyu mu bilemedim :44:

tatlım ben de dökülmeye karşı farklı bir sinemaki kürü uyguluyorum,
bir tutam sinemaki, 8-10 karanfil ve 1 tatlı kaşığı kadar çörek otunu kaynatıp bir kaç damla zeytin yağı ekliyorum,
dökülmeye karşı çok çok etkili
bence sinemaki ve karanfilin birleşimi olumlu etki yapmış olabilir

evet öyle oldu heralde canım valla çok mutlu oldum yaaa :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…