Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Yag bakimimi yapamiyorum ya is yogunlugundan ara verdim nerdeyse 14 gün oldu ama yapicam en kisa zamanda, sinameki cuma 7. olucak..

Eki Görüntüle 405539
en son ayın 23ünde çekmişim foto o yüzden koymadım, bi daha ki foto gününde ben de inşallah uzamış saçlarımla foto çekip koyucam

Bunlarda benim saçlarım.Brezilya fönü yaptım dün bakalım.Sonucu yıkayınca görecez.İnşallah becerebilmişimdir.Saçımı belime kadar uzatmak istiyorum.Bu arada sinemaki kürüde yapıyorum.Çabuk uzaması için.Ben eylül ayınada istediğim uzunlığa gelir diye düşünüyorum

Yag bakimimi yapamiyorum ya is yogunlugundan ara verdim nerdeyse 14 gün oldu ama yapicam en kisa zamanda, sinameki cuma 7. olucak..

benim gibi yap arkadaşım, sür saçına üstünü postişle kapat...:))
şaka bi yana bu kadar güzel toparlamış saçların ucunu bırakma arkadaşım...

canım günaydın...saçların çok hoş görülüyor. umarım brezilya fönünden memnun kalırsın..
ben çokkkkk uzun bi zaman buna benzer işlemleri yaptırmama kararı aldım...
:))maşa, düzleştirici, fön bile yok artık...fotodan fotoya fön ne güzel dimi...

saçlarının rengide çok güzel beline geldiği zaman süper olacktır eminim...

Tşk ederim.Ben brezilya fönü saçlarıma bakım amaçlı yaptım.Çünkü keratin sonuçta bakımı çok güzel yapıyor.Bunun haricinde maşa fön gibi işlemleri bende yaptırmıyorum.Ama mecbur boyatıyorum.Çünkü saçlarımda çok beyaz var((((

Selamlar,

şu özel günleri takip edeyim derken bakım günlerim şaşırdı yaa :)

cuma günleri sinameki salı günleri yağ karışımı yapıyordum. pazar günü sinameki yaptım, bu akşamda yağ karışımı yapıcam.

umarım sinameki kürüm bana darılmaz günlerimi şaşırdın diye :26:

Alessim Bemiksin yola çıktı...
Eline geçince haber ver tatlım ve umarım güzel sonuçlarını paylaşırsın
bizimle canım...

darılmaz canım...ben de pazar günü yapıcam mecburen.cumartesi
dip boyam ve dip röflem yapılacak...
o gün küre vaktimn olmaz çünkü...

şuan 3'üncü sinemaki kürümü yapmış bulunmaktayım arkadaşlar saç uçlarıma ayrıca tatlı badem yağı sürdüm diplere sürmüyorum bana iyi gelmiyor nedense.

selam kızlar nasılsınız şuan 3'üncü sinemaki kürümü yapmış bulunmaktayım saç uçlarıma ayrıca tatlı badem yağı sürdüm diplere sürmüyorum bana iyi gelmiyor nedense.

kızlar ben sinameki kürünün içine bepanten falan koymuyorum badem yağım da yok sade yapıyorum yalnız saç bakıım yağımın içine koyduğum defne tohumu yağından 1 tatlı kaşığı koydum oda saç uzatıyor böyle devam edeceğim ayrıca 1 aya yakın medobiyotin içiyorum farkı gördüğüm ana foto paylaşacağım

selam kızlar nasılsınız şuan 3'üncü sinemaki kürümü yapmış bulunmaktayım saç uçlarıma ayrıca tatlı badem yağı sürdüm diplere sürmüyorum bana iyi gelmiyor nedense.

merhaba canım istersen badem yağını saç diplerine sür daha etkili diplerde ; saç uçların içinse susam yağı iyi gelir kırılmayı önlüyor düzeltiyor:)))

canım medobiotin kilo yapar mı acaba ya ben de kullanabilirim ama çekiniyorum bu yüzden bir bilgin var mı bu konuda?

merhaba canım istersen badem yağını saç diplerine sür daha etkili diplerde ; saç uçların içinse susam yağı iyi gelir kırılmayı önlüyor düzeltiyor:)))

teşekkür ederim canım tavsiyen için susam yağını deneyeceğim badem yağıyla ilgili pek iyi anım yok:) bana yaramadı bilmiyorum belki markadan dolayıydı ama o gün bugündür sürmüyorum saçımın diplerine hani derler ya insan kendinin doktorudur onun gibi ben de saçıma neyin iyi gelip gelmediğini öğrendim artık:)

canım medobiotin kilo yapar mı acaba ya ben de kullanabilirim ama çekiniyorum bu yüzden bir bilgin var mı bu konuda?

arkadaşım ben yaklaşık 24-25 gündür kullanıyorum. kilo yada tüy artışı olmadı ancak
iştahım zaten çok açıktır iyice açtı ama
abur cuburu kaçırmamaya çalışıyorum....ben de 1 ay dolsun sonuçlarını iyice hissederim diye düşünüyorum...

tırnaklarım çok güçlendi...ilk kez kırılmadan hepsi uzadı...bunu gelişme olarak söyleyebilirim.
saçımı bilemiyorum sonuçta bir çok bakım uyguladığımdan dolayı ne ne kadar işe yarıyor
inan kestiremiyorum..

özel gün başladı arkadaşım çünkü 1 mayıs saat 03 ten 2 mayıs 12.57 ye kadar yazıyor.yani gece başladı özel gün

ah ah cnm sorma okurken bile hala gülüyorum kendime kafa gitti artık tabi ben bide gece 3te kalktım biliyomusun yarı uyuklu bi şekilde sonradan aklıma geldi kızım 1mayısınn sabahında başladı diye offfff ya vallahi kafayı sıyırıcam bu saç mevzusundan....

özel gün başladı arkadaşım çünkü 1 mayıs saat 03 ten 2 mayıs 12.57 ye kadar yazıyor.yani gece başladı özel gün

ah ah cnm sorma okurken bile hala gülüyorum kendime kafa gitti artık tabi ben bide gece 3te kalktım biliyomusun yarı uyuklu bi şekilde sonradan aklıma geldi kızım 1mayısınn sabahında başladı diye offfff ya vallahi kafayı sıyırıcam bu saç mevzusundan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…