- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
Yag bakimimi yapamiyorum ya is yogunlugundan ara verdim nerdeyse 14 gün oldu ama yapicam en kisa zamanda, sinameki cuma 7. olucak..
en son ayın 23ünde çekmişim foto o yüzden koymadım, bi daha ki foto gününde ben de inşallah uzamış saçlarımla foto çekip koyucam
Yag bakimimi yapamiyorum ya is yogunlugundan ara verdim nerdeyse 14 gün oldu ama yapicam en kisa zamanda, sinameki cuma 7. olucak..
Eki Görüntüle 405539
Bunlarda benim saçlarım.Brezilya fönü yaptım dün bakalım.Sonucu yıkayınca görecez.İnşallah becerebilmişimdir.Saçımı belime kadar uzatmak istiyorum.Bu arada sinemaki kürüde yapıyorum.Çabuk uzaması için.Ben eylül ayınada istediğim uzunlığa gelir diye düşünüyorum
canım günaydın...saçların çok hoş görülüyor. umarım brezilya fönünden memnun kalırsın..
ben çokkkkk uzun bi zaman buna benzer işlemleri yaptırmama kararı aldım...
:))maşa, düzleştirici, fön bile yok artık...fotodan fotoya fön ne güzel dimi...
saçlarının rengide çok güzel beline geldiği zaman süper olacktır eminim...
Selamlar,
şu özel günleri takip edeyim derken bakım günlerim şaşırdı yaa :)
cuma günleri sinameki salı günleri yağ karışımı yapıyordum. pazar günü sinameki yaptım, bu akşamda yağ karışımı yapıcam.
umarım sinameki kürüm bana darılmaz günlerimi şaşırdın diye :26:
Alessim Bemiksin yola çıktı...
Eline geçince haber ver tatlım ve umarım güzel sonuçlarını paylaşırsın
bizimle canım...
Ay cnm benim cok tsk ederiim duacinim bol bol
selam kızlar nasılsınız şuan 3'üncü sinemaki kürümü yapmış bulunmaktayım saç uçlarıma ayrıca tatlı badem yağı sürdüm diplere sürmüyorum bana iyi gelmiyor nedense.
merhaba canım istersen badem yağını saç diplerine sür daha etkili diplerde ; saç uçların içinse susam yağı iyi gelir kırılmayı önlüyor düzeltiyor:)))
canım medobiotin kilo yapar mı acaba ya ben de kullanabilirim ama çekiniyorum bu yüzden bir bilgin var mı bu konuda?
özel gün başladı arkadaşım çünkü 1 mayıs saat 03 ten 2 mayıs 12.57 ye kadar yazıyor.yani gece başladı özel gün
özel gün başladı arkadaşım çünkü 1 mayıs saat 03 ten 2 mayıs 12.57 ye kadar yazıyor.yani gece başladı özel gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?