Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

ben bir şey soracam sinemaki sarı kantron yağı lavanta yağı karışımı kür kullanıyrum bunun içine bemiks ampülü de kırmak iyi olacaktır da bemiks ampülü ne kadar acaba kızlarrr

banucum nasılsın?
ya sen ılık sütle mayayı karıştırıp içiyordun değil mi?
nasıl yapıyordun yazar mısın yeniden? yani ölçüleri nedir süt ve mayanın?
:26:

Hoşgeldin ben de yeniyim sinamekinin 1.turunu bitirdim 2haftalık aradayım şu an ben yeni etkisini görmeye başladım dökülme problemi yaşamadım
Kullanmadıklarından başlarsak
Maya maskesi (dökülmeyi kesmiş çoğu kişi de)
Barcelino Saç Bakım Yağı ( Aktarda satılıyo en fazla 15tl - fazla diyen olursa alma çık ordan hemen
Entele Losyonu (en fazla 20-25 tl öde-otu zehirliymiş ama losyonu zehiri alınarak hazırlanmış göze ve saç derisinde yara özetle açık yaraya temas etmemeliymiş Eline eldiven takıp sürüyormuşsun)
Bunları araştırıp aklına yatandan başlayabilirsin önceki sayfalarda kullanan arkadaşlar ne sıklıkla kullandıkları ve ne fayda gördüklerini de yazmışlar ayrıntısıyla inceleyip aklına yatano not alıp başla istediğinden derim ben öyle yaptım

Son düzenleme:
anladımm yahuuu birayı alıp saçımamı sürücem kızlarrr

kuaför bir arkadaşım tavsiye etmişti bana da uzun zaman oluyor,
bira saça çok iyi geliyormuş, kırıkları gideriyormuş ve besliyormuş,
başka yerden de duydum ama hiç denemedim
özellikle açık renk saçı olanlar sarışın ya da röflelilerin saçlarını parlatıyormuş

farketmeden yeni bir keşif mi yaptım yoksa ballı birayı ben de merak ettim şimdi biranın içine katıcam

ben böyle denemeleri çok yaparım ve güzel de olur ama topiğin içeriğiyle alakasız konuyu dağıtmamak adına susuyorum yoksa...

Birayı alıp asidinin gitmesi için 1 2 saat bekletiyomuşsun sonra dipler hariç saçına sürüp 2 saat bekletiomussun kırıklara iyi geliyomus arkadaşımızın tarifi denemedim ama ilk fırsatta denicem

waww iyiyimiş hiç duymamıştımmm denemek lazımm bi o kalmıştı zatenn :)))) bira ile diplere masaj yapıp yıkıycam saçımı öle miii deniyelim bakalımm

ben böyle denemeleri çok yaparım ve güzel de olur ama topiğin içeriğiyle alakasız konuyu dağıtmamak adına susuyorum yoksa...
Bence işe yarar şeyleri burda paylaşmakta yarar var arkadaşların da bi fikri bilgisi olur saçımızı uzatırken de güçlendirmiş oluruz

kızlar bakın ne buldumm...

Saclar

Maya ozellikle stresli donemlerde saclarin dokülmesini onleyip saglikli uzamasini sagliyor. İcerigindeki B5 vitamini, sac sagligi icin cok onemli olan keratin olusumunu uyariyor. Keratin, saclarin dokülmesini onleyip daha hacimli ve gür gorünmesini sagliyor. 4 corba kasigi toz mayayi 1 bardak ilik suda eritin. Sac diplerine früksiyon yaparak yedirin. Birkac dakika bekledikten sonra bol suyla durulayin.

waww iyiyimiş hiç duymamıştımmm denemek lazımm bi o kalmıştı zatenn :)))) bira ile diplere masaj yapıp yıkıycam saçımı öle miii deniyelim bakalımm

arkadaşım bana birayı aç asidi gidince içine yarım limon sık sonra da kafandan aşağı boca et masaj yaparak dedi
hatta saçına birayla masaj yaptıktan sonra bi yarım saat güneşte durursan çok daha etkili olur demişti canım
ben de denemeyi çok düşündüm ama gidip almaya utandım

çok ilgimi çekti deniycem cnm teşekkürederimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…