Zaten ne zamandır saç kremi yerine maske sürüyorumonlardan vazgectim de ballıdan vazgecmem dönüşümlü olarak ballı bira :)) sütlü pek hoşuma gitmedi yalnız kokusu güzel
ben bir şey soracam sinemaki sarı kantron yağı lavanta yağı karışımı kür kullanıyrum bunun içine bemiks ampülü de kırmak iyi olacaktır da bemiks ampülü ne kadar acaba kızlarrrf
fiyatmı 4 buçuk cnm 1 şişeyi kır içine işte
Hoşgeldin ben de yeniyimBen saçımı uzatmaya 5 ay önce başladım. Genel anlamda hiçbir şey işime yaramadı. Sinameki kürünü 3 kere yaptım. Hem işe yaramadı hem de avuç avuç saçım döküldü. Az dökülen saçlarım üzerinden 3 4 ay geçmesine rağmen toparlayamadı. Bir ara çam terebentin+Badem yağı+ballı şampuan kullandım o da uzatmadı hatta saçımı o da çok döktü bıraktım 2 aydır falan azaldı biraz dökülmem. Pek bir şey kullanmadım bu süre zarfında kendi haline bıraktım daha çok.
Benim saçlarımın boyu şu an omuzlarımda falan. Geçen hafta kestirdim daha uçlardan çok yıprandı diye.
Saçlarımı en son 22 martta boyatmıştım. Dün yani 4 mayısta ölçtüm diplerden 2 cm uzamış çok sevindim. Halbuki çok bir şey yapmadım. 2 kere falan zeytinyağı+badem yağı+evigen+Bepanthen+yumurta sarısı maskesi yaptım. Bir kere de aktardan karışık bir yağ almıştım ondan sürdüm. Normal şampuan kullandım. Saçıma fazla bir şey yapmamama rağmen uzamış olması beni şevke getirdi ve uzatmak için yine bir şeyler yapmaya karar verdim :)
Şampuanıma sarımsak attım. Bir ara denemiştim uzatmada işime yaradı gibi gelmişti. Hatta sarımsak atalı bir hafta olacak neredeyse. Sonra dün saçlarıma ısıtılmış zeytinyağı sürdüm. İlk defa yaptım bunu yumuşacık yaptı çok hoşuma gitti. Bu hafta içi de biyotin almayı düşünüyorum bakalım.
Resim çekme imkanım pek yok, çektirecek kimsem yok çünkü ama ben de destek olmak, destek almak istiyorum sizler de isterseniz
Uzatmak için başka önerileriniz varsa bekliyorum
ballı biramı nasıl yanii anlamadımm ???
farketmeden yeni bir keşif mi yaptım yoksa ballı birayı ben de merak ettim şimdi biranın içine katıcamballı bira iyi fikirmiş beğendim bu ikilinin tadı tadı nasıl olur kikesin kötü olur çünkü ben pek tatlı sevmem :)
ben bir şey soracam sinemaki sarı kantron yağı lavanta yağı karışımı kür kullanıyrum bunun içine bemiks ampülü de kırmak iyi olacaktır da bemiks ampülü ne kadar acaba kızlarrrf
fiyatmı 4 buçuk cnm 1 şişeyi kır içine işte
teşekkür ederim
anladımm yahuuu birayı alıp saçımamı sürücem kızlarrr
farketmeden yeni bir keşif mi yaptım yoksa ballı birayı ben de merak ettim şimdi biranın içine katıcam
kuaför bir arkadaşım tavsiye etmişti bana da uzun zaman oluyor,
bira saça çok iyi geliyormuş, kırıkları gideriyormuş ve besliyormuş,
başka yerden de duydum ama hiç denemedim
özellikle açık renk saçı olanlar sarışın ya da röflelilerin saçlarını parlatıyormuş
Bence işe yarar şeyleri burda paylaşmakta yarar var arkadaşların da bi fikri bilgisi olur saçımızı uzatırken de güçlendirmiş oluruzben böyle denemeleri çok yaparım ve güzel de olur ama topiğin içeriğiyle alakasız konuyu dağıtmamak adına susuyorum yoksa...
waww iyiyimiş hiç duymamıştımmm denemek lazımm bi o kalmıştı zatenn :)))) bira ile diplere masaj yapıp yıkıycam saçımı öle miii deniyelim bakalımm
arkadaşım bana birayı aç asidi gidince içine yarım limon sık sonra da kafandan aşağı boca et masaj yaparak dedi
hatta saçına birayla masaj yaptıktan sonra bi yarım saat güneşte durursan çok daha etkili olur demişti canım
ben de denemeyi çok düşündüm ama gidip almaya utandım
çok ilgimi çekti deniycem cnm teşekkürederimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?