Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

niye utandın ki tatlım çok hoşsun saç derine zarar verme gibi bi durumu olmaz mı limon sonuçta asidik bişey... bence saçın boyuna ve uçlarına sürmek daha doğru gibi... tabi ki son karar senin. denemelerinin sonuçlarını burada paylaşırsan seviniriz...

yok tatlım ben hiç denemedim, kuaför arkadaşımın tavsiyesiydi bu o yüzden bir şey diyemem ama onlar kendi saçlarına yaptıklarını söylüyorlardı.
utandım işte ne bileyim

banucum nasılsın?
ya sen ılık sütle mayayı karıştırıp içiyordun değil mi?
nasıl yapıyordun yazar mısın yeniden? yani ölçüleri nedir süt ve mayanın?
:26:

iyiyim canım arkadaşım sağol...
sen nasılsın?
evet canım mayalı süt içiyorum da 2 gündür midem kaldırmadı içemedim.
birazdan yapıp içicem yine...
bir bardak sütü ılıtıyorum. bardağa bir tatlı kaşığı kuru maya koyup üstüne de
ılık sütü ilave edip iyice
karıştırıp bir kaç yudumda içiyorum...tadı bazen dayanılmaz geliyor
çilekli nesqueik katıyorum canım

şampuanına sarımsaç rendeleyen varmı kızlarrr ??

10 diş sarımsağı ayıklayıp ikiye bölmüştüm Büyük reçel kavanozunun yarısına zeytinyağıyla doldurup sarımsakları atıp çalkalayıp ağzını sıkıca kapatıp 2gün bekletmiş Böylece de sarımsak yağı elde etmiştim 2yemek kaşığı Sebamed şampuanıma ekleyip kullanıyorum sık terleyen biri olarak saç diplerimde koku sorunu yaşamıyorum Havalar soğuduğunda şampuanımın içine rendeleyip ya da ikiye bölüp atmayı planlıyorum

koparak dökülme sorununu nasıl aşarım öneriniz var mı acaba gliserinli bakım denemiştim su gliserin bebek yağı 3lüsüyle saçım tüy yumağı gibi oluyodu kuruduğunda Bana yaramamıştı bıraktım
Hindistancevizi yağı ve Katı formda o olanına başladım o da pek fayda etmedi sanırım ki yine aynı şimdi nemliyken badem yağı sürdüm taradım yine aynı napsam ki acaba ben bunlara saç kremi de kullanyrm ııh yani 9-10 uzun tel oluyo tarakta ama lavaboda küçük küçük kopmuş saçlarım ıııh yani;( kurtulamadım ilk defa başıma geliyo Ama öncesi 2ay içinde 30-35 kere boyayıp 5-6 kerede açarsan bu saçı Haketmişsindir dimi Şükür ki kafamdalar...

Son düzenleme:

aynen öyle arkadaşım...dua et kafandalar...
badem yağını es geçme, çok çok çok faydalı....

Ama ben her pazarda görüyorum siyah turp.Fark ediyormu özellikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…