arkadaşım bana birayı aç asidi gidince içine yarım limon sık sonra da kafandan aşağı boca et masaj yaparak dedi
hatta saçına birayla masaj yaptıktan sonra bi yarım saat güneşte durursan çok daha etkili olur demişti canım
ben de denemeyi çok düşündüm ama gidip almaya utandım
niye utandın ki tatlım çok hoşsunsaç derine zarar verme gibi bi durumu olmaz mı limon sonuçta asidik bişey... bence saçın boyuna ve uçlarına sürmek daha doğru gibi... tabi ki son karar senin. denemelerinin sonuçlarını burada paylaşırsan seviniriz...
banucum nasılsın?
ya sen ılık sütle mayayı karıştırıp içiyordun değil mi?
nasıl yapıyordun yazar mısın yeniden? yani ölçüleri nedir süt ve mayanın?
:26:
şampuanına sarımsaç rendeleyen varmı kızlarrr ??
arkadaşlarım pıtırcıklarıma yorum yapmadınız...
belli olmuyor mu fotoda(
ben anlayamadım canım fotoğraftan pek belli olmuyor
koparak dökülme sorununu nasıl aşarım öneriniz var mı acaba gliserinli bakım denemiştim su gliserin bebek yağı 3lüsüyle saç Bana yaramamıştı bıraktım
Hindistancevizi yağı ve Katı formda o olanına başladım o da pek fayda etmedi sanırım ki yine aynı şimdi nemliyken badem yağı sürdüm taradım yine aynı napsam ki acaba ben bunlara saç kremi de kullanyrm ııh yani 9-10 uzun tel oluyo tarakta ama lavaboda küçük küçük kopmuş saçlarım ıııh yani;( kurtulamadım ilk defa başıma geliyo Ama öncesi 2ay içinde 30-35 kere boyayıp 5-6 kerede açarsan bu saçı Haketmişsindir dimi Şükür ki kafamdalar...
Ablam markette siyah turp bulmuş:)))))Yarın da pazara bakacak..Kızlar Yalova'ma yakınsanız turp için gidin sanırım bir tek orda var:)))))Yarın haber vereceğim pazarda olup olmadığını.Ben kırmızı beklerken siyah turp,daha ne isterim:))))
deme öyle..gerçekten mi?
pıtırdadılar ama((
deme öyle..gerçekten mi?
pıtırdadılar ama((
doğrudur canım fotodan pek anlaşılmıyor bi kaç güne senden yeni fotoğraflar bekliyoruz
peki pıtırcıklarımın güzel teyzesi...bir kaç güne göze gelirler..
hele bi büyüsün benim bıcırıklarım göster teyzene dicem:))))
Tamam sustumaynen öyle arkadaşım...dua et kafandalar...
badem yağını es geçme, çok çok çok faydalı....
Tamam sustumaynen öyle arkadaşım...dua et kafandalar...
badem yağını es geçme, çok çok çok faydalı....
Tamam sustum)) düzenli badem yağı kullanıyorum ve zamana bırakıyoruuum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?