Tamam sustumaynen öyle arkadaşım...dua et kafandalar...
badem yağını es geçme, çok çok çok faydalı....
:)) susma arkadaşım..
ben de bademyağını kullanıyorum uçlara sonuçları çok iyi..
tabi gliserinli karışım da yardımcı oluyor bakımıma
2kere yollanmış msj telim kitlendi onuda silemedim of püf pardon
Düzenli badem yağını deniyim bakıyım bi değişiklik olmazsa gliserinli suyu bi daha denesem Yanlış mı ayarladım acaba hatırlamyrm ama 2-3damla bebek yağı 1-2- ? kapak gliserini boş oksidan şişesine su doldurup hazırlamıştım yaramadı diyip döktüm sonra
ben bir çay bardağına bir kapak kadar gliserin, yarım kapağa yakında bebe yağı koyuyorum canım...
bol bulamacım yani:)))
hıım baya baya fark varmış Bi topicte unutmamışım nicki kılıçbalığı nickli bir arkadaş uzmanlığı da varmış bile bile etkisine kanıp bende yaptım bebek yağı ph değeri saç için uygun değil ilk başta yumuşacık yapıyo sevinip kullanıyosun ama uzun vade de neden kullanmaman gerektiğini sana gösteriyo gibi gibi bi yorumda bulunmuştu saçları hatırlamadığım 4-5 ya da 3-4 neyse bi ay sonra tüy gibi olmuş kaynakları çıkarılmış saç gözümün önüne gelmişti soğudum da açıkçası Uzunca yazdım anlatabilmek için karar senin tabi ki bende baştan öle bi görüntü olunca 1 hafta sonra bıraktım iisi mi o kalsın ya riske değmez benim fikrim Topic sahibesine tatlı rüyalar diliyorum ))
not:saçım nası düzeltti moralimi saolsun ii uyurum bu gece...
ben bir çay bardağına bir kapak kadar gliserin, yarım kapağa yakında bebe yağı koyuyorum canım...
bol bulamacım yani:)))
Canım diğer arkadaşta yazmış bende belirtmeden geçemiyeceğim bebe yağı gerçekten saçı daha sonra incelten birşey onu koyma karışımına, onun yerine jojoba yağı falan koy benim gliserinli karışımım o şekildeydi önceden. Başlarda anlamıyormuşsun iyi geliyormuş ama daha sonradan katikülleri açıp incecik yapıyormuş uçları:26:
sonra kestirmek zorunda kalıyoruz incelince uçlar tatlım
kızlar ayda bir saç uçlarından 1 cm almak da hızlı ve sağlıklı uzamasına faydalıymış epey ,kendiniz alın ama
hatta yazınca aklıma geldi az önce aldım hemen,saç daha iyi hava aldığı için daha hızlı uzuyormuş. ben yarım cm kestim sadece
eline sağlık arkadaşım sıhhatler olsun saçların havalanıp aşağı doğru süzülsün inşallah ))
hahaha sağol arkadaşım :)
cANIM ARKADAŞIM NERELERDESİN SEN...iyi pazarlar canım?nasılsın?
bakımlar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?