Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

:)) susma arkadaşım..
ben de bademyağını kullanıyorum uçlara sonuçları çok iyi..
tabi gliserinli karışım da yardımcı oluyor bakımıma

2kere yollanmış msj telim kitlendi onuda silemedim of püf pardon
Düzenli badem yağını deniyim bakıyım bi değişiklik olmazsa gliserinli suyu bi daha denesem Yanlış mı ayarladım acaba hatırlamyrm ama 2-3damla bebek yağı 1-2- ? kapak gliserini boş oksidan şişesine su doldurup hazırlamıştım yaramadı diyip döktüm sonra

Son düzenleme:

ben bir çay bardağına bir kapak kadar gliserin, yarım kapağa yakında bebe yağı koyuyorum canım...
bol bulamacım yani:)))

ben bir çay bardağına bir kapak kadar gliserin, yarım kapağa yakında bebe yağı koyuyorum canım...

hıım baya baya fark varmış Bi topicte unutmamışım nicki kılıçbalığı nickli bir arkadaş uzmanlığı da varmış bile bile etkisine kanıp bende yaptım bebek yağı ph değeri saç için uygun değil ilk başta yumuşacık yapıyo sevinip kullanıyosun ama uzun vade de neden kullanmaman gerektiğini sana gösteriyo gibi gibi bi yorumda bulunmuştu saçları hatırlamadığım 4-5 ya da 3-4 neyse bi ay sonra tüy gibi olmuş kaynakları çıkarılmış saç gözümün önüne gelmişti soğudum da açıkçası Uzunca yazdım anlatabilmek için karar senin tabi ki bende baştan öle bi görüntü olunca 1 hafta sonra bıraktım iisi mi o kalsın ya riske değmez benim fikrim Topic sahibesine tatlı rüyalar diliyorum))
not:saçım nası düzeltti moralimi saolsun ii uyurum bu gece...

Son düzenleme:

canım daha güzel sonuçlar alacaksın ve
rüya gibi bir yaz geçireceksin..
tatlı uykular arkadaşım...

Canım diğer arkadaşta yazmış bende belirtmeden geçemiyeceğim bebe yağı gerçekten saçı daha sonra incelten birşey onu koyma karışımına, onun yerine jojoba yağı falan koy benim gliserinli karışımım o şekildeydi önceden. Başlarda anlamıyormuşsun iyi geliyormuş ama daha sonradan katikülleri açıp incecik yapıyormuş uçları:26:
sonra kestirmek zorunda kalıyoruz incelince uçlar tatlım

Merhabalar rapunzel saclara aday guzel hanimlar...:)
Bakimlarimiz tum hiziyla devam ederken guzel sonuclar da aliyoruz degil mi? Kimimiz bekledigimiz sonucu bakim esnasinda aliyoruz kimimiz de bakimlara ara verdigimiz surede alacagiz insallah:)

Daha onceki bir paylasiminda 8. Kuru tamamladigimi yazmistim dun oturup hesapladim haftaya cuma gunu tamamliyorum. İki hafta dinlendirecegim saclarimi umarim fiskirarak uzarlar:))
Oyle cok tarif denedim ki artik saclarima uygun olup olmayanini ayirt edebiliyorum diyebilirim.

Turp suyu saclarimin uzamasina yardimci oldu fakat cooook kuruttu bu sebeple turp suyunu birakiyorum.
Sinemaki kuru muhtesem birsey saclarimi yumuuuusacik yapiyor aynen devam:))
Yag bakimlarini saclarim her zaman sevmistir onlara da aynen devam
Bir de maya maskesine baslamayi dusunuyorum cildime iyi geliyor saclarima da iyi gelir sanirim

Hepimize saglikli gunler diliyorum.......

kızlar ayda bir saç uçlarından 1 cm almak da hızlı ve sağlıklı uzamasına faydalıymış epey ,kendiniz alın ama

hatta yazınca aklıma geldi az önce aldım hemen,saç daha iyi hava aldığı için daha hızlı uzuyormuş. ben yarım cm kestim sadece

Hıh evet arkadaşım sonrada saçları kestirip sil baştan mecburen...bende ilk hafta ters etki yaptı gün içinde ihtiyaç duydukça sıkın deniyodu 3-4 kere fıslatıydm bende ii gelecek die baktm her sabah kalkınca cadı gibi bi moddayım açmaya çalışmakta işkence bıraktım hemen...

kızlar ayda bir saç uçlarından 1 cm almak da hızlı ve sağlıklı uzamasına faydalıymış epey ,kendiniz alın ama

1 cm çok değil mi hayatta kesmem 2 aydır aycangülün tarihlerine göre kırılan uçları kesiyorum ben

genelde önerilen ayda 1 cm,ama ben de 2 ayda bir yarım cm kesiyorum.bugünkü daha ikinci oldu gerçi,ama çok mantıklı

merhaba arkadaşlarım..
hepinize güzel bir tatil günü diliyorum...bugün saçım dinlensin şöle bir...
o kadar yumuşak ki...hiç dokunmıcam bugün...
salınsınlar bu güzel havada:))))

cANIM ARKADAŞIM NERELERDESİN SEN...iyi pazarlar canım?nasılsın?
bakımlar nasıl gidiyor

Selam Kizlar... FArkedildiyse bu aralar cok giremiyorum yada youmlarimi belirtemiyorum kusura bakmayin is yogunlugm nedeniyle zaman ayiramiyorum.. :)
3.ayin 24unde kurlerime basladim gozle gorulur sonuc 3-3.5 cm.
3.ayin 10-15 arasi tam hatirlayamiorum diplerimi boyadim yani diplerden bugune nerden bakarsak hemen hemen 2ay oldu.. 3.5 cm yi yinede iyi bi uzama olarak goruyorum.. bu hafta saclarimi boyucam,diplerimden tekrar sayabileyim diye,ztn cok bakimsiz duruyolar bu sekilde..
Saclar yumusacik bakimli ee masa flnda degmedignden uclarinda kirilma sorunu baya bi azaldi..
uzama konusunada gelince herzamnki mantigim olan 12 ay 12 cm le kendi motivasyonumu koruyorm.. ztn insan ne ladar cok kafasini takarsa o kadar uzamasina engel oldugnu dusunuyorm.. bazem birseyleride olurina birakmak gerek..
Herneye bu arada geri sayfalari cok azda olda bakabildim bazi arkadaslariminki gozle gorulur bi sekilde baya baya uzamis diger arkadaslarim benim gibi ufak ufak uzama gozlemleyenlerden ama bu bir gercekki parlaklik ve saglikli saclar uzamasada topicde ön planda .. cok sevindim hepimizn adina.. hadi bakalim hepimize uzuun uzuuun saglikli saclar diliyorm..
Bu arada banucum canim diger sayfalarda atlamis olabilirm dip boyani eklediysen tkr ekleyebilirmsn cnm.. saclarin en son gordgum fotoda super gorunuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…