Banu saçlarımı boyattım bugün.Yıprandı ama istediğim rengi tutturdum.Şimdi bakımları yoğunlaştırmam lazım ne önerirsin aşırı yıpranmış saçlar için.Senin emanetin yarın kargoya verilecek bilgin olsun.Bu arada saç rengimi nasıl buldunuz?
Eki Görüntüle 411681
maşallah diyorum canım başka da birşey demiyorum:)))
arkadaşım bayıldım rengine...
bana kalırsa arkadaşım badem yağı 1 numara...harika kırık onarıyor.
ben sürekli uyguluyorum...gündüz dahil....
emanet içinde sonsuz teşekürlerrr....
teşekkürler canım,hiç kaynak yaptırdın mı bilmiyorum ama şu an saç köklerim kaynak yaptırmışım gibi aşağı doğru çekiliyor sanki,inanılmaz bir ağırlık var ense tarafımdainşallah sabah uyandığımda saçlarım yerinde olur:)
hayır canım yaptırmadım Allahtan...
ama belki saç köklerin yorulmuştur,uyuşmuştur boyadan...
dip boyasında bazen bende ölee hissediyorumm...sprey falan yok dimi saçında?
varsa tavsiyem yıka..ben hepsini çıkardım hayatımdan...
yok canım sprey yok.hiçbirşey sürmediler.sen saçlarımın başına gelenleri biliyorsun.bugün saçlarıma açma boyama işlemi yapıldı,bu bir mucize.kuaförüm yıpranma olduğunu söyledi.ama bu kadarını beklemiyormuş.iyi dayandı ya.şimdi ben kürlerime devam etmelimiyim zararı olurmu olmazmı tereddütteyim.ne yapmalıyım bilmiyorum sinameki renk açıyor ama faydası çok.o kürler sayesinde saçlarım en az hasarla kurtuldu.turp çok kurutuyor ama o da faydalı.kürlere ara verip yağ bakımlarına mı ağırlık vereyim bilmiyorum.kafam karıştı ya..ha bir de şu sorun var tabi bu saçı fönsüz kullanamazmışımyani anlayacağın işin içinden çıkamadım bir türlü (((ama bir itirafta bulunayımmı saç rengime ben de bayıldım:))))
arkadaşım ben de aynı acı süreçten geçtim...bide benim mavi siyah saçımın rengi silindi...var sen tahmin et...
bakımlar çok önemli özellikle yağ karışımları...
badem ve zeytinyağını yabana atma...
sürecin biraz sancılı olacak ama fönden uzak durmalısın...
geçen enteleyi sipariş verdiğim sitenin yetkilisi telefonda ne dedi
bana biliyor musun? saç kurutma makinesini evden atın..hemde kablosunu keserek atın dedi..
en büyük zararı o veriyormuşş...
birde turplu su evet kurutuyor. saçım düğüm oluyor neredeyse ama
içine zeytinyağı falan katıyorum ben..
bi derece koruyordı kuruluktan.
eline geçtkçe sür badem yağını,zeytin yağını...hem uzatıyorda
ben yeniden doğdum valla 1 yıl sonra...kabul saçım çok uzun değil ama
ilk fotomu biliyosun yolunmuş tavuk gibiydi...
dostça nacizane önerim bunlar olabilir....
günaydın kızlar nasılsınız? bugün benim sinameki günüm şuan soğuyor bakalım
günaydın canım arkadaşım...ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
ohh ne güzel mis gibi yap bakalım kürünü...yasarın inş. vitamin olsun, mineral olsun.....
ne kadar hızlı çıkmaya başlamış canım maşallah
çok işe yarıyor bakımlar bir de gerçekten inanarak yapıyorsun o da çok önemli...
sağol canım...evet ya şaka gibi dimi?
valla ağzım açık kalıyor her sabah dipleri görünce daha haftası gelmedi...
6,5 mm olmuş...
çok şükür ya, o kadar emek veriyoruz olsun valla artık...
haklısın canım arkadaşım çok ama çok inanarak yapıyorum...ve
bu topicte nasıl motive oluyorum anlatamam...hepinize sonsuz teşekkürler...
ay hakikaten çok iyi ya 6,5 mm demek maşallah tekrardan... evet çok emek veriyoruz hepberaber kendi adıma ben de sana çok teşekkür ederim sayende bu topikle çok iyi motive oluyorum birbirimizi tanımamamıza rağmen ne kadar destek oluyoruz çok güzel bir örnek bence bir de böyle şeyler yazınca bir mutlu oluyorum ki anlatamam iyi ki katılmışım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?