Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım arkadaşım teşekkür ederim...
maşallah dilimiz taşa sprinte kalktı:)) :44:
çok ama çok memnunum bakımlardan temmuza kadar inecek galiba sırtıma saçlar..

Arkadaşlarım merhaba...
15 Mayıs Salı günü ilk-son foto paylaşımımız var...
herkes katılırsa yine çok keyifli ve güzel bir gün yaşamış
olacağız...içimiz açılacak...

o nedenle bakımlara devam hemde sonuna kadar inanarak:)))))

Hala şutluyo ve tekrar yazmaktan sıkıldım ama ben yaaa... Neyse ben bu sitede saç uzatma yöntemleri başlığında denmişti ordan saç gözenekleri ile ilgili topicten okuyup yazdm ordaki arkadaşlara sorsan süper olur bende tereddütteyim ne sodası???
Yemek sodası denmiş biri sormuş...

Hala şutluyo ve tekrar yazmaktan sıkıldım ama ben yaaa... Neyse ben bu sitede saç uzatma yöntemleri başlığında denmişti ordan saç gözenekleri ile ilgili topicten okuyup yazdm ordaki arkadaşlara sorsan süper olur bende tereddütteyim ne sodası???

olabilemez sen dünyalı değilsin dimiii itiraf et söz aramızda kalıcak
Not: kızma bana ablama da aynı replikleri sıralıyorum

canım benim neden kızayım...sevdiğinden ve sevindiğin için söylüyorsun...
aksine çok hoşuma gitti...uzamış dimi 6 günde:))))

ablacım maşallah nazar değmesin diplerin cok güzel ve hızlı uzamış. inşallah dahada uzarlar

tatlım teşekkür ederim...evet çok güzel uzuyor valla
korkmuyor değilim nazarım değecek diye...
saçıma okutuyorum eşime:)))

ben de sinamekiyi yaptım dün. biraz kalmıştı onu da yapcam bugün. valla ben daa ölçmedim. 7 ayda 7 cm uzadı demiştim ya.. işte bakalım ne kadar uzucak 1 ay snra söylerim ne kadar uzadığını

Foto çekicek kimse yok evde bu yüzden annem gelince foto çektirip eklemek istiyorum.
Önceki eklediğim ıslaktı ama çokta fark etmez diye düşünüyorum...

kızlar uzunca bir süre ara verdiğim saç düzleştirme işlemini bugün uyguladım.
saçlarımı düzleştirmişken foto çekip ekleyim dedim.
huzurlanırınızda benim saçlarım :118:
ilk foto 17 nisana ait küre başlamadan 1 gün önce çektim.
2. si ise şimdi yani 10 mayıs. 1 ay bile olmadı yani. uzunluk var diplerim bayağı bir geldi 1 ay olmamasına rağmen.
siz neler diyeceksiniz bakalım :124:

süper sev onları teşekkür et falan
bide düzleştirmişsin

süper sev onları teşekkür et falan
bide düzleştirmişsin

valla bugün dışarı çıkarken bi güzel olsun saçlarım dedim neredeyse 2 haftadır düzleştirmiyodum bugün ödül oldu onlara :115:
düzleştirirken farkettim de dolgunluk gelmiş saçlarıma yaaa ciddi etkisi var bakımların

bugün benimde bakım günüm ama hangisini yapsam karar veremedim pazar yağ karışımını yaptım ama 3 gündür fırsatım olmadı mayayı mı yapsam sinamekiyi mi karar veremedim bu saçlar uzamadan ölürsem tek gözüm açık giderim:))) 27 yaşındayım omzumu çok geçmedi birtürlü sanırım psilokojik küçüklüğümden beria nnem hep küt keserdi azcık uzayınca kestirmem gerek sanıyorum ama banu hanım sayesinde inşallah uzayacak saçlarım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…