Hala Bemiks'in kokusu uzun süredir çıkmıyor diyen varmıdır ki?
kızlar uzunca bir süre ara verdiğim saç düzleştirme işlemini bugün uyguladım.
saçlarımı düzleştirmişken foto çekip ekleyim dedim.
huzurlanırınızda benim saçlarım :118:
Eki Görüntüle 412317 ilk foto 17 nisana ait küre başlamadan 1 gün önce çektim.
2. si ise şimdi yani 10 mayıs. 1 ay bile olmadı yani. uzunluk var diplerim bayağı bir geldi 1 ay olmamasına rağmen.
siz neler diyeceksiniz bakalım :124:
banucum masallah saclarını bakıma adamıssın .canım çok teşekkür ederim.benim uyguladığım bakımları çok öneremiyorum sebebi ise ben kendimi
bi anlamda feda ediyorum:)) yoğun bi bakım kampındayım. ters etki ederse de en azından örnek olacağım için
gözümü kararttım...
ama gördüğüm kadarı ile ters etkisi yok aksine harika sonuçlar alıyorum...
uygulamamı bir kez daha yazayım canım arkadaşım senin için..;
her cumartesi sinameke kürü...
2 günde bir barcelona...entele losyon...ısıtılmış zeytin yağı ve diğer yağ karışımları..
(yağ karışımlarım ki bunlar şampuanımda da var): hint,badem,haşhaş,jojoba,fındık,ısırgan,yılan,argan,sarımsak yağı,hindistan cevizi yağı,defne tohumu yağı,çam terebentin...sanırım unuttuğum yok...
turp suyu yaptım ama 2 haftadır turp bulamıyorum...bunların dışında gün içinde de badem yağlı geziyorum...
gliserinli karışım yapıyorum...
hergün medobiotin tablet yutuyorum. bugün tam 30 gün oldu...
yumurtamı aksatmamaya çalışıyorum. mayalı sütü biraz düzensiz içiyorum...
bugün yapacağım işlemi yazayım dilersen...19:30 da entele losyon 20:30 da ısıtılmış zeytinyağı ve akı-sarısıyla
yumurta maskesi....gece yıkıcam onu...
(pazartesi hem entele yaptım ardından barcelona yaptım)
ben çok yoğun uygulamaktan korkmuyorum...gören şaşırıyor, röfleli saç bu kadar yumuşak olurmu, bu kadar sağlıklı
olur mu diye....o nedenle aksatmadan yapıyorum canım....umarım faydası olur..unuttuğum bişi varsa hatırlat lütfen:)))
canım benim...hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah...güzel yüreğini tanımaktan son derce mutluyum ben...
arkadaşım maşallah ne güzel duruyor...hadi bakalım inecek inşallah seninde omuzlarından aşağı...
lütfen inancını kaybetme:)))
arkadaşlar ben tam 1 yıl önce saçlarımı kestirdim çok uzundu bi anlık kestirdim boyun hizasında ve pişman oldumburda yazılan şeylerin hepsini denedim şampuana sarımsak kattım kokudan ölcektim bari işe yarasaydı normalde çok hızlı uzuyo saçlarım ama ben pişman olduğum için hemen uzasın istiyorum burdan okuyup ve dikkate aldığım entele bakım losyonunu kullandım işe yaradı gibi ama düzenli kullanmak gerekiyo bi başka formül elma sirkesi oda uzatıyo ama en hızlı uzatan şey ise :):):) söylüyorum karanfil bildiğiniz aktarlarda satılan tane karanfil cezveye 15 20 tane karanfil koyup uzerine bi su bardağı su koyup kaynatın soğuduktan sonra ister duştan sonra ister duştan önce kullanın karanfilin kokusu kötü olmadığı için rahatsız olmicaksınız abartmıyorum ayda 3,5 santim uzadığını fark ettim ama tavsiyem duştan sonra kullanın saçta kaldığı için daha etkili saçlarım eski uzunluğuna geri geldi çok mutluyum :)
evet canım çıldırıcam sevinçten...
inanamıyorum buna...bide nasıl dolgun...savuruyorum şuncacık saçımı ama
çok umutluyum...
herkese merhaba
ben aranıza yeni katıldım aslında çoookk uzun zamandan beri bu siteyi takip ederim bir çok bilgiyi burdan edindim sonra bende üye olmayılım dedim :)
son 1 yıldır saçlarımla uğraşıyorum . 8 sene kısa saç kullandım sonra uzatmaya karar verdim yeter bu kadar kısa saç diyerek.2011 3.cü ayında son kesimimi yaptırdım ve pişman oldum kötü bi kesimdi başladım bakımlara uzadı ama şekilsiz duruyorlardı 8.ci ayda dedim bari kızıl tonları yaptirim gözüme hoş gözüksün die kuaföre gittim dedim saçımı uzatmaya çalışıyorum bakımlarla uğraşıyorum eğer yanıcaksa sakın boyamayalım die yok bişey olmaz dedi nese boyadı kızıla föndü falan güzel durdu eve geldim kalan boyalar vardı yıkadım tekrar bi baktım şoookkk inanılmaz derecede yanmış elime attığım saç geliyordutepemde toplandı saçlar o kadar kötü oldum ki tekrar kestirmek zorunda kalıcak tım sonra buradan benim gibi saçı yananların azimle yaptıkları bakımlardan cesaretlenerek kestirmeyeye karar verdim bakımlar yapa yapa toparladım saçı sadece uçları kaldı onları da 12.ci ayda aldırım dedim kuaföre dedim sakın kısa olmasın bak çok topalrdım bu saçı die eline aldı bi makası saçımın yarısını götürdü oda kötü kesti tabi sekilsiz duruyordu en son 2012 2.ci ayında kestirdim ve bir dahamı tövbeeee. sinemaki bakımı gördüm hemen uygulamaya başladım ve tabi diğer yağlarla saçımı küstürdüm tabi zor uzuyor ama bakımlar çok işe yaradı
yani anlayacağınız 1 senem boşa gittişimdi asla uçlarını bile aldırmaya gitmem kuaföre kendi boyamı vede yapıyorum
bu konu dan cesaret aldım ama bi kaç ay içinde iii olucak inşallah
Canım son olarak sirkeli suyu unutma Aslında mineral günlerindeyiz ya Acaba sodalı suyu bi denesen belki ayın etkisiyle hopidik açılır gözenekler
Bide 5er kez yazmasam msjları tam süper olcak site beni şutlayıp duruyo
bugün benimde bakım günüm ama hangisini yapsam karar veremedim pazar yağ karışımını yaptım ama 3 gündür fırsatım olmadı mayayı mı yapsam sinamekiyi mi karar veremedim bu saçlar uzamadan ölürsem tek gözüm açık giderim:))) 27 yaşındayım omzumu çok geçmedi birtürlü sanırım psilokojik küçüklüğümden beria nnem hep küt keserdi azcık uzayınca kestirmem gerek sanıyorum ama banu hanım sayesinde inşallah uzayacak saçlarım:)))
Hala Bemiks'in kokusu uzun süredir çıkmıyor diyen varmıdır ki?
bu arada canım entele losyonu ne oluyor ?
bunu ılk defa duyuyorum ben .daha once entele otuyla sac uzatanları gormustum forum da
ama entele losyonu ılk defa duyuyorum
bende ilk defa yapacağım yaş mayayı sütle macun kıvamına getirip diplere sürüyormuşuz 2 saat bekletiyormuşuz öyle biliyorum
Herkesin saçları nasıl da uzamış maşallah kızlar
Ben de bugün biotin aldım solgar 5000 mg. Kullanan var mı? Ne zaman kullanıyorsunuz?
ilk foto 26 mart
ikinci foto 18 nisan
üçüncü foto 10 mayıs
sizce nasıl?
Anlamıcak bir şey yok ki az çok belli eder kendini saç..
evet biri önden bakıma başladığım sıralar çekmiştim.
İlk zamanlardan başka foto olmadığı için onu da koydum başlangıç olarak yani.
İkinci ıslak ve evet üçüncüde kuru gündüz evde foto çekicek biri yok mecburen kuru çektim.
Elimdeki fotolar bunlar daha düzgünlerini inşallah başka sefere..
ıslakken zaten uzun gözükürr kuruyunca kısalır biri de önden onu demek istedim cnm anlamadım diee
bende düşünüyorum almayı ama hiçbir bilgim yok öle dr filan sormadan ezbere içilebiliyormu ki bu vitamin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?