Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Uzamış valla :)

Merhabalar :).
Ben bugün doktora gittim ve bana bir ilac verdi o ilac annemin sacini daha cok dökmüstü bir daha yasim kücük oldugu icin almadim.
Ben 14 yasima girecegim böyke bitkisel seyler kullanmam zararli olur mu acaba ?

Ablam bugün a..s kargoya vermiş(belki yasaktır diye açıkça yazmadım,kurallardan haberim yok çünkü),yarın gün içinde verdiğin adreste olursan teslimat yapılacakmış,numaran olmadığı için sana ulaşamayacaklar,bulamazlarsa geri gelecek malum.Sen numarasını netten bulup bulunduğun şehrin şubesini arayarak da gelip gelmediğini öğrenebilirsin.Umarım faydasını görürsün canım.Bu arada diplerin uzaması iyi de bizimkiler bu duruma ne der onu bilemem:)

banucum masallah saclarını bakıma adamıssın .

valla azmını taktır ettım ,bu kadar bakım kuruyle hergun nasıl ugrasılır yahu .

bu arada canım entele losyonu ne oluyor ?

bunu ılk defa duyuyorum ben .daha once entele otuyla sac uzatanları gormustum forum da

ama entele losyonu ılk defa duyuyorum

Karanfil suyunu denemeyi düşünüyorum umarım işime yarar en kısa zamanda alacağım teşekkürler

evet canım çıldırıcam sevinçten...
inanamıyorum buna...bide nasıl dolgun...savuruyorum şuncacık saçımı ama
çok umutluyum...

Ay abla inan bende olmayan saçları savuruyorum arada

Hepimiz kuaförlerden korkar olduk ben anneme arada sırada yarım cm kestiriyorum inanın kuaförden daha iyi kesiyor

Sodalı bakım nasıl oluyor acaba yardımcı olur musun canım ? :44:

Mayayı nasıl yapıyorsunuz yani ne kadar süte ne kadar maya ? Yaş maya mı kuru mu ? Ben onu da bir denemek istiyorum da hazır mineral günleri

Hala Bemiks'in kokusu uzun süredir çıkmıyor diyen varmıdır ki?

Bende ilk yıkandığımda çıkmıyor 1 gün sonra tekrar yıkanıyorum o zaman koku falan kalmıyor Salı günü sinameki günüm okuldan sonra yapıyorum çarşamba günleri okulda yanıma kimse yaklaşmıyor

bu arada canım entele losyonu ne oluyor ?

bunu ılk defa duyuyorum ben .daha once entele otuyla sac uzatanları gormustum forum da

ama entele losyonu ılk defa duyuyorum

Entele losyonunu aktarlarda bulmak biraz zor isterseniz internetten sipariş edebilirsiniz. Bildiğiniz üzere entele zehirli bir bitki entele losyonu zehirinden arındırılmış bir şekilde şişede size teslim ediliyor. Bir kaç kullanımlık

Ayrıca Gumiho ve Emilyyy maşallah ne kadar güzel uzamış saçlarınız tebrik ederim nazar değmesinnn

karanfilsuyunu ben her banyodan snra kullanıyorum. saç diplerime fıslatıp kurutuyorum. uzamaya etkisi var mı bilmem ama dökülme karşı çok çok etkili. eskiden tomarla dökülen saçlarım şimdi banyodan snra 5-6 tel dökülüyor

Son düzenleme:
kızlar ben o sinemaki kürünü haftada 2 defa yapmak istiyorummm zararı var mı ???????

bende ilk defa yapacağım yaş mayayı sütle macun kıvamına getirip diplere sürüyormuşuz 2 saat bekletiyormuşuz öyle biliyorum

Herkesin saçları nasıl da uzamış maşallah kızlar

Ben de bugün biotin aldım solgar 5000 mg. Kullanan var mı? Ne zaman kullanıyorsunuz?

ilk foto 26 mart
ikinci foto 18 nisan
üçüncü foto 10 mayıs
sizce nasıl?

Eklentiler

• $26.03.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $18.04.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $10.05.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
Anlamıcak bir şey yok ki az çok belli eder kendini saç..
evet biri önden bakıma başladığım sıralar çekmiştim.
İlk zamanlardan başka foto olmadığı için onu da koydum başlangıç olarak yani.
İkinci ıslak ve evet üçüncüde kuru gündüz evde foto çekicek biri yok mecburen kuru çektim.
Elimdeki fotolar bunlar daha düzgünlerini inşallah başka sefere..

ıslakken zaten uzun gözükürr kuruyunca kısalır biri de önden onu demek istedim cnm anlamadım diee

ıslakken zaten uzun gözükürr kuruyunca kısalır biri de önden onu demek istedim cnm anlamadım diee

Anladım canım başka foto olmadığı için yinede koymak istedim. Ama bundan sonraki fotoları aynı gün içinde hem ıslak hemde kuru çektirmeye çalışıcam :)
o zaman takibi daha kolay olur.

saçını uzatabilme yolunda olanlara ne mutlu! sinameki kürünü ben 4 kere yaptım, bu süreç içinde gerçekten bakımlı görünüyordu, ha uzama oldu mu bunun cevabı doğruyu yansıtmaz, düzenli uygulamadım sonra yaz geldi siyah saçlıyım ve ruhum daraldı, zaten çok sık saç rengimle oynarım açtırayım derken saçım, onca emek yandı...

düşünüyorum da bir de bakım yapmasaydım saç filan kalmazdı herhalde, şimdi serum aldım neredeyse her gün uyguluyorum özetle bunları yazma nedenim sayın okuyucu bir kadının psikolojisi ve saçı arasında ciddi ilişki ve değişikliğe ilk saçtan başlama içgüdüsü..evet söyleyeceklerimi bildiğinizi biliyorum ama lütfen saçlarınızı emanet edeceğiz kuaförü iyi seçin, şimdi saçımı uzatmaya karar verdiğim zamankinden bile daha kısa saçlıyım ve hala kesime ihtiyacı var, yanıkların bir kısmı gitmedi... saçım geç uzar, kısa saç sevmiyorum dedikçe sanki dalga geçer gibi kısa saçlı buluyorum birden kendimi kısır bir döngü bu, umarım siz emek verenler karşılığı alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…