Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Çok geçmiş olsun canım burda saçı yanan kopan dökülen...herkes birbirine destek olup bildiklerini paylaşıyo bilmediklerini öğreniyo ve bakımlarla toparlıyo saçlarını kısa saç bende sevmem ve anlıyorum seni suratım düştü benimde... Zamanı geri alamıyoruz madem önümüzdekileri boya fön (ki ben düz fön hastası:)v.s dürtülerimize engel olup en iyi şekilde değerlendirelim ve pırıl pırıl upuzun saçlara sahip olalım.Eskiyi ibret olarak hatırlayalım bence ve tekrarlamayalım Sen bi toparlan sonra hemen aramıza katıl yani bakımlara başla yine bu defa düzenli...Sancılı bi süreç ama üstesinden gelip saçlarınla bizi kıskandırıcağını düşünüyorum 'yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz geçecek 'bunu da tekrarlayabilirsin bunaldığımda ben öle yapıyorumİi uykular...

Merhaba hanımlar,

Düğün yaklaştıkça hazırlıklardan fırsat bulup sohbete gelemiyorum ama aklım sizde ben bugün 3. sinemaki kürümü yaptım.. Saçlarım sanki daha iyi ayın 15. de foto paylaşıcam inş.

Hepinize sırma saçlı günlerrrr

Canım nete girmemişsin dün.Umarım bugün bakarsın da görürsün mesajıBugün gelecek kargon ve sana ulaşamıyorum,tek ortak noktamız burası malum.Mesajı olaki geç gördün hemen kargoyu ara da geri yollamasınlar,sen şubeden alırsın olmazsa.Ne kadar önemsediğini biliyorum.Ve tüm çabam da bu yüzden..Görüşürüz canım.

canım arkadaşım kararsız kalma...sıralamaya koy, saçlarında bilsin o gün
bakım olacağını..inan daha güzel yanıt veriyorlar...

Hala Bemiks'in kokusu uzun süredir çıkmıyor diyen varmıdır ki?
canım valla koku kalıyor kalmasına da hiç umrumda değil...
hasta olup şurubunu, hapını kullansak nasıl mecbur katlanacaksak
şimdide katlanmak zorundayız diye düşünüyorum arkadaşım...

Merhabalar :).
Ben bugün doktora gittim ve bana bir ilac verdi o ilac annemin sacini daha cok dökmüstü bir daha yasim kücük oldugu icin almadim.
Ben 14 yasima girecegim böyke bitkisel seyler kullanmam zararli olur mu acaba ?
ilaç ne ilacı tatlım...geçmiş olsun...

canım çok çok teşekkürler...hakkını helal et..
bugün kargo bana ulaşır. hiç endişelenme o firma şirketimin
kargosu zaten direkt beni bulurlar onlar...
ablana da selamlar, Allah razı olsun...
daha tanımadığı bir insan için iyilik yapan birileri ile bu
dünyayı paylaşmaktan çok mutlu oldum....

arkadaşım entele otu biliyorsun zehirli ve yapımı meşakatli...bu losyon entele otunu
sirke ile karıştırıp zehrinin alındığı ve daha pratik kullanımı olan fısfıslı şişede
bi ürün...aktarda bulmak zor...netten sipariş verdim...fiyatı da 25 tlye aldım...

Herkesin saçları nasıl da uzamış maşallah kızlar

:)) uzadı tabi...heyttt:)))

Ben de bugün biotin aldım solgar 5000 mg. Kullanan var mı? Ne zaman kullanıyorsunuz?
canım ben medobiotin kullanıyorum.31-32 gün oldu...saça faydasını tam olarak söyleyemiyorum.
evet uzuyor ama çok da bakım yapıyorum...hangisi daha etkin bilemicem.
ancak tırnaklaım şahlandı...kullanmaya başladığımdan beri kırılmadı. sert ve çok düzgün..
2 ye katlanırdı eskiden.
sadece baş parmağımın tırnağı kırıldı o da çekmeceye sıkıştı ondan...

Son düzenleme:

canım gördüm gördüm endişelenme...elime geçince de burdan haber veririm...
çok teşekkür ederim arkadaşım....dün çok yoğundum...evin yolunu zor buldum valla
arkadaşım...bugün daha rahat olucam sanırım...
aynı zamanda çok da gergindik eşimin tayini belli olacaktı...
ama kalıyoruz, tayin çıkmadı:)))

Son düzenleme:

yazmışsın ya kısa saç sevmem ama hep kısa saçlı buluyorum kendimi diye aynen ben de öyleyim ama inatla hep yeniden başlıyorum. Hem kısayken başlamak daha sağlıklı oluyor birde buradan bak olaya :))

7 günde 7 mm harikaa! Günde 1 mm uzuyo ve normalde sac günde 0.33 mm uzar diye biliyorum. Yani saçın 3 kat daha hızlı uzuyo ablacım maşallah nazarım değmesin :) cok cok sevindim. Darısı herkesin başına

canım benim teşekkür ederim...
gün be gün dedikleri bu olsa gerek...
hadi herkes full motive olsun...imkansız diye bişi yokkkk:)))

Son düzenleme:

o kadar içten yazmışsın ki, derse gitmeden bir bakayım kulüptekiler ne yapıyor diye geldim, geç kalıyorum ama buna cevap vermeyi erteleyemedim, evet canım aynen öyle kısa da olsa bakımlara tekrar başlayacağım, moral destek için de teşekkür ederim, yatcaz kalkcaz bir sürü ve saçlar rapunzel :13:

27 yaşındayım bende hep kısa saç kullandım tek bir fotoğrafım var uzun saçlı belime kadar :) annem hep kısa kestirirdi saçımı hatırlarım çok kısı bağlardı tararkende canım acırdı ağlanırdım bende hatta bi kere bildiğin erkek kuaförüne götürdü kısacık kestirdi . sonra bende kısa saçı sevmeye başladım hep biraz uzasınlar kendimi çirkin hissederdim kısaltınca rahatlardım özüme dönmüş gibi :) ama geçen sene tamam dedim yeter 26 yaşındayım uzun saçlı olmalıyım artık mart ayında son kesimi mi yaptırmıştım sonra burdan ne kadar bakım varsa hepsini uygulamaya başladım odam yağlarla dolu bi gün rengini kızıla açtırmak istedim oda yandı sonrasında da hep kötü kesimler şuan ki saçım ensemde 1 yılım boşa gitti eğer yanmasaydı şuan bende uzun saçlı bi kız olucaktım . ama umudumu yitirmedim bakımlara devam elbet omuzlarımı geçtiğini görücem :)

canım....
ne kadar üzüldüğünü inan her bir arkadaşım çok iyi anlıyor..ben de anlıyorum...
yalnız olmadığını bil..burda hepimizin kabus gibi geçen kuaför gazapları var inan...
beni resmen kırptılar ya anlatamam o an ki duygularımı...
ama hepsi geride kalıyor...bakımlara başladığımızdan beri hayal bile edemeyeceğim sonuçloar aldım...
o yolunmuş, yanmış halim yok...
öncelikle sakin ve sabırlı olmak lazım...rengiyle,şekliyle oynama..
bırak doğal kalsın nasılsa uzadığında şekil verdiricez...
boyalar çok yıpratıyor...son dip boyamda ve dip röflemde ucuna zerre dokundurmadım...
kuaförüm bakım yapa yapa boyadı...titiz ve işini, iyi bilen kuaföre gitmek lazım...

bide zararlı olan şeyler kolay teklif edilir...örneğin sigara kolay ikram edilir, iç bi tane bişi olmaz diye...
ya da benzeri şeyler...
kuaförlerde kolay öneriyorsa bişeyi artık biliyorum ki çok para kazanacaktır ve
kesinlikle zararlıdır..

benim hatam şu oldu aslında...
6 yıldır kuaförümü hiç değiştirmemiştim..çok ama çok memnundum.
ancak bi arkadaşımızın eşi kuaför salonu açtı bizede yakındı..
boyalalım falan deyince kıramadım. yeni açılmıştı destek v.s. meselesi yani..
1 kere boyadı saçım peruk gibi oldu. sarı saçlarım siyah oldu. ardından düzeltirim dedi
bir boya daha sonuç facia. yıpranan yerleri keselim derken sırtımdan aşağı olan saç çıktı omzuma.
ama o ne kesme budama resmen yamuk yumuk....
mecburen 6 yıllık kuaförüme gittim.dedim emrah kurtar saçımı. naptın diye şok oldu çocuk..
öğlen 11 de girdim kuaförüme,akşam 6 da çıktım. önce sildi rengi.ardından zemin rengi ardından röflemi yaptı.
ama aralarda ne kadar bakımla uğraştı kopmasın diye....ve mecburen omuzumda olan saçın kırpıklarını düzeltmek ve
yıpranan yerlerini temizlemek için kulak seviyesinde kestik.
3 ay sadece bakım yaptı.ama ben bi kere saça küstüm saçımda bana...
şimdi kuaförümle devam ediyoruz..emraha çok şey borçluyum rengimi bana
kazandırırken saçımı da korudu aslında. dipten de gidebilirdi.
ama o kadına bir daha asla gitmedim. Allah da mecbur bırakmasın...bu ay tam 1 yıl oldu.
şimdi emrah kendine yeni bir dükkan açtı ve 1. numaralı müşterisi benim....
öykümü bir kez daha uzun uzadıya paylaştım...içim kabardı birden:)))
ben artık önüme bakıyorum ve o güzelim saçlarıma yine
kavuşucam...

canım arkadaşım paketim geldi...
inanamıyorum ya koca bi poşet dolusu gelmiş...rendeleyip dondurucuda saklamalıyım...
bu7 akşam hemen yapayım ayy ne güzel...

arkadaşım tekrar teşekkürler, ablacın da sen de hakkınızı helal edin...

ofistekiler şok oldu....kargodan turp çıktı düşünsenize...hem de kara turp:)))))

Kizlaar Kizlaar Kizlaaaar
nasil gidiyor bakalim bakimlar?
Ruyamda Saclarim Cabucak uzamisti gogsumun altindaydi cok sevinerek uyandim ama malesef ruyaydi.. :)

Kizlaar Kizlaar Kizlaaaar
nasil gidiyor bakalim bakimlar?
Ruyamda Saclarim Cabucak uzamisti gogsumun altindaydi cok sevinerek uyandim ama malesef ruyaydi.. :)

canım merhaba,,,çok özledik seni...
rüyaların tersi çıkarmış arkadaşım demekki saçların beline kadar uzayacak...:)))

:44: :78:

Son düzenleme:
canım merhaba,,,çok özledik seni...
rüyaların tersi çıkarmış arkadaşım demekki saçların beline kadar uzayacak...:)))

:44: :78:

Illaki uzuycak canim ya.. :)
Bu aralar pek kafa yapamiorum ztn kus gibiym allahima sukurler olsun yeni isime basliyorum,pek saca basa vakit kalmiyo bi sinamekim.var oda bugun aksam son.. iki hafta tatil
senin bakimlarda super gidiyo gozumden kacmadi.. :)))

evet canım onca iş arasında bakımlarımı yapıyorum...
benim de sinemake cumartesi son sonra 2 haftalık ara...
diğer tüm bakımlara temmuza kadar devam...
hele bi 9 temmuz olsun yeni bi program yapıcam ama öncelik hedef temmuz...

aynen ya sanki beni anlatıyorsun tek değilmişim :) Allah nasip ederse kızım olursa kestirmeyeceğim saçlarını .İnsan dayanamıyor birden değişiklik istiyor onunda en basiti saç oluyor. Bende artık uzun birsüre beyaz saçlarımla barışık yaşamak istiyorum istediğim boya gelincede tek renk boyayacağım. sende öyle yap bence uzun bir süre boyamamaya adapte et kendini:)))

Salı günü olan sinemaki günümde maya maskesi yaptığım için bugüne kaldı sinemakim
maya maskesinin mucizesine gördükten sonra sinemakinin pabucunu dama atmıştım
ama şimdi kaçış yok sinemakimi hazırlayıp bugün saçımda bekleticem.
4. sinemaki kürüm olucak hadi bakalım uzuuun uzuuun saçlara :119:

Canım ben teşekkür ederim en kısa zamanda saçların sağlığına kavuşsun inşallah Sonra sana şöyle derler muhtemelen'teşekkürler sahip oooh oooh bakım günümüz ben de ona bi güzellik yapıyım da cm lerimi arttırıyım
Slogan tamam moral zaten sende mevcut tamamdır eksik bişey yok daha nolsun
'yatcaz kalkcaz bi sürü....sonra rapunzeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…