saçını uzatabilme yolunda olanlara ne mutlu! sinameki kürünü ben 4 kere yaptım, bu süreç içinde gerçekten bakımlı görünüyordu, ha uzama oldu mu bunun cevabı doğruyu yansıtmaz, düzenli uygulamadım sonra yaz geldi siyah saçlıyım ve ruhum daraldı, zaten çok sık saç rengimle oynarımaçtırayım derken saçım, onca emek yandı...
düşünüyorum da bir de bakım yapmasaydım saç filan kalmazdı herhalde, şimdi serum aldım neredeyse her gün uyguluyorum özetle bunları yazma nedenim sayın okuyucu bir kadının psikolojisi ve saçı arasında ciddi ilişki ve değişikliğe ilk saçtan başlama içgüdüsü..evet söyleyeceklerimi bildiğinizi biliyorum ama lütfen saçlarınızı emanet edeceğiz kuaförü iyi seçin, şimdi saçımı uzatmaya karar verdiğim zamankinden bile daha kısa saçlıyım ve hala kesime ihtiyacı var, yanıkların bir kısmı gitmedi... saçım geç uzar, kısa saç sevmiyorum dedikçe sanki dalga geçer gibi kısa saçlı buluyorum birden kendimi kısır bir döngü bu, umarım siz emek verenler karşılığı alırsınız.
Ablam bugün a..s kargoya vermiş(belki yasaktır diye açıkça yazmadım,kurallardan haberim yok çünkü),yarın gün içinde verdiğin adreste olursan teslimat yapılacakmış,numaran olmadığı için sana ulaşamayacaklar,bulamazlarsa geri gelecek malum.Sen numarasını netten bulup bulunduğun şehrin şubesini arayarak da gelip gelmediğini öğrenebilirsin.Umarım faydasını görürsün canım.Bu arada diplerin uzaması iyi de bizimkiler bu duruma ne der onu bilemem:)
canım arkadaşım kararsız kalma...sıralamaya koy, saçlarında bilsin o günbugün benimde bakım günüm ama hangisini yapsam karar veremedim pazar yağ karışımını yaptım ama 3 gündür fırsatım olmadı mayayı mı yapsam sinamekiyi mi karar veremedim bu saçlar uzamadan ölürsem tek gözüm açık giderim:))) 27 yaşındayım omzumu çok geçmedi birtürlü sanırım psilokojik küçüklüğümden beria nnem hep küt keserdi azcık uzayınca kestirmem gerek sanıyorum ama banu hanım sayesinde inşallah uzayacak saçlarım:)))
canım valla koku kalıyor kalmasına da hiç umrumda değil...Hala Bemiks'in kokusu uzun süredir çıkmıyor diyen varmıdır ki?
ilaç ne ilacı tatlım...geçmiş olsun...Merhabalar :).
Ben bugün doktora gittim ve bana bir ilac verdi o ilac annemin sacini daha cok dökmüstü bir daha yasim kücük oldugu icin almadim.
Ben 14 yasima girecegim böyke bitkisel seyler kullanmam zararli olur mu acaba ?
canım çok çok teşekkürler...hakkını helal et..Ablam bugün a..s kargoya vermiş(belki yasaktır diye açıkça yazmadım,kurallardan haberim yok çünkü),yarın gün içinde verdiğin adreste olursan teslimat yapılacakmış,numaran olmadığı için sana ulaşamayacaklar,bulamazlarsa geri gelecek malum.Sen numarasını netten bulup bulunduğun şehrin şubesini arayarak da gelip gelmediğini öğrenebilirsin.Umarım faydasını görürsün canım.Bu arada diplerin uzaması iyi de bizimkiler bu duruma ne der onu bilemem:)
arkadaşım entele otu biliyorsun zehirli ve yapımı meşakatli...bu losyon entele otunubanucum masallah saclarını bakıma adamıssın .
valla azmını taktır ettım ,bu kadar bakım kuruyle hergun nasıl ugrasılır yahu .
bu arada canım entele losyonu ne oluyor ?
bunu ılk defa duyuyorum ben .daha once entele otuyla sac uzatanları gormustum forum da
ama entele losyonu ılk defa duyuyorum
canım ben medobiotin kullanıyorum.31-32 gün oldu...saça faydasını tam olarak söyleyemiyorum.Herkesin saçları nasıl da uzamış maşallah kızlar
:)) uzadı tabi...heyttt:)))
Ben de bugün biotin aldım solgar 5000 mg. Kullanan var mı? Ne zaman kullanıyorsunuz?
Canım nete girmemişsin dün.Umarım bugün bakarsın da görürsün mesajıBugün gelecek kargon ve sana ulaşamıyorum,tek ortak noktamız burası malum.Mesajı olaki geç gördün hemen kargoyu ara da geri yollamasınlar,sen şubeden alırsın olmazsa.Ne kadar önemsediğini biliyorum.Ve tüm çabam da bu yüzden..Görüşürüz canım.
saçını uzatabilme yolunda olanlara ne mutlu! sinameki kürünü ben 4 kere yaptım, bu süreç içinde gerçekten bakımlı görünüyordu, ha uzama oldu mu bunun cevabı doğruyu yansıtmaz, düzenli uygulamadım sonra yaz geldi siyah saçlıyım ve ruhum daraldı, zaten çok sık saç rengimle oynarımaçtırayım derken saçım, onca emek yandı...
düşünüyorum da bir de bakım yapmasaydım saç filan kalmazdı herhalde, şimdi serum aldım neredeyse her gün uyguluyorum özetle bunları yazma nedenim sayın okuyucu bir kadının psikolojisi ve saçı arasında ciddi ilişki ve değişikliğe ilk saçtan başlama içgüdüsü..evet söyleyeceklerimi bildiğinizi biliyorum ama lütfen saçlarınızı emanet edeceğiz kuaförü iyi seçin, şimdi saçımı uzatmaya karar verdiğim zamankinden bile daha kısa saçlıyım ve hala kesime ihtiyacı var, yanıkların bir kısmı gitmedi... saçım geç uzar, kısa saç sevmiyorum dedikçe sanki dalga geçer gibi kısa saçlı buluyorum birden kendimi kısır bir döngü bu, umarım siz emek verenler karşılığı alırsınız.
7 günde 7 mm harikaa! Günde 1 mm uzuyo ve normalde sac günde 0.33 mm uzar diye biliyorum. Yani saçın 3 kat daha hızlı uzuyo ablacımmaşallah nazarım değmesin :) cok cok sevindim. Darısı herkesin başına
Çok geçmiş olsun canımburda saçı yanan kopan dökülen...herkes birbirine destek olup bildiklerini paylaşıyo bilmediklerini öğreniyo ve bakımlarla toparlıyo saçlarını kısa saç bende sevmem ve anlıyorum seni suratım düştü benimde... Zamanı geri alamıyoruz madem önümüzdekileri boya fön (ki ben düz fön hastası:)v.s dürtülerimize engel olup en iyi şekilde değerlendirelim ve pırıl pırıl upuzun saçlara sahip olalım.Eskiyi ibret olarak hatırlayalım bence ve tekrarlamayalım Sen bi toparlan sonra hemen aramıza katıl yani bakımlara başla yine bu defa düzenli...Sancılı bi süreç ama üstesinden gelip saçlarınla bizi kıskandırıcağını düşünüyorum 'yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz geçecek 'bunu da tekrarlayabilirsin bunaldığımda ben öle yapıyorum İi uykular...
bugün benimde bakım günüm ama hangisini yapsam karar veremedim pazar yağ karışımını yaptım ama 3 gündür fırsatım olmadı mayayı mı yapsam sinamekiyi mi karar veremedim bu saçlar uzamadan ölürsem tek gözüm açık giderim:))) 27 yaşındayım omzumu çok geçmedi birtürlü sanırım psilokojik küçüklüğümden beria nnem hep küt keserdi azcık uzayınca kestirmem gerek sanıyorum ama banu hanım sayesinde inşallah uzayacak saçlarım:)))
27 yaşındayım bende hep kısa saç kullandım tek bir fotoğrafım var uzun saçlı belime kadar :) annem hep kısa kestirirdi saçımı hatırlarım çok kısı bağlardı tararkende canım acırdı ağlanırdım bende hatta bi kere bildiğin erkek kuaförüne götürdü kısacık kestirdi . sonra bende kısa saçı sevmeye başladım hep biraz uzasınlar kendimi çirkin hissederdim kısaltınca rahatlardım özüme dönmüş gibi :) ama geçen sene tamam dedim yeter 26 yaşındayım uzun saçlı olmalıyım artık mart ayında son kesimi mi yaptırmıştım sonra burdan ne kadar bakım varsa hepsini uygulamaya başladım odam yağlarla dolubi gün rengini kızıla açtırmak istedim oda yandı sonrasında da hep kötü kesimler şuan ki saçım ensemde 1 yılım boşa gitti eğer yanmasaydı şuan bende uzun saçlı bi kız olucaktım . ama umudumu yitirmedim bakımlara devam elbet omuzlarımı geçtiğini görücem :)
Kizlaar Kizlaar Kizlaaaar
nasil gidiyor bakalim bakimlar?
Ruyamda Saclarim Cabucak uzamisti gogsumun altindaydi cok sevinerek uyandim ama malesef ruyaydi.. :)
canım merhaba,,,çok özledik seni...
rüyaların tersi çıkarmış arkadaşım demekki saçların beline kadar uzayacak...:)))
:44: :78:
Illaki uzuycak canim ya.. :)
Bu aralar pek kafa yapamiorum ztn kus gibiym allahima sukurler olsun yeni isime basliyorum,pek saca basa vakit kalmiyo bi sinamekim.var oda bugun aksam son.. iki hafta tatil
senin bakimlarda super gidiyo gozumden kacmadi.. :)))
27 yaşındayım bende hep kısa saç kullandım tek bir fotoğrafım var uzun saçlı belime kadar :) annem hep kısa kestirirdi saçımı hatırlarım çok kısı bağlardı tararkende canım acırdı ağlanırdım bende hatta bi kere bildiğin erkek kuaförüne götürdü kısacık kestirdi . sonra bende kısa saçı sevmeye başladım hep biraz uzasınlar kendimi çirkin hissederdim kısaltınca rahatlardım özüme dönmüş gibi :) ama geçen sene tamam dedim yeter 26 yaşındayım uzun saçlı olmalıyım artık mart ayında son kesimi mi yaptırmıştım sonra burdan ne kadar bakım varsa hepsini uygulamaya başladım odam yağlarla dolubi gün rengini kızıla açtırmak istedim oda yandı sonrasında da hep kötü kesimler şuan ki saçım ensemde 1 yılım boşa gitti eğer yanmasaydı şuan bende uzun saçlı bi kız olucaktım . ama umudumu yitirmedim bakımlara devam elbet omuzlarımı geçtiğini görücem :)
o kadar içten yazmışsın ki, derse gitmeden bir bakayım kulüptekiler ne yapıyor diye geldim, geç kalıyorum ama buna cevap vermeyi erteleyemedim, evet canım aynen öyle kısa da olsa bakımlara tekrar başlayacağım, moral destek için de teşekkür ederim, yatcaz kalkcaz bir sürü ve saçlar rapunzel :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?