canım....
ne kadar üzüldüğünü inan her bir arkadaşım çok iyi anlıyor..ben de anlıyorum...
yalnız olmadığını bil..burda hepimizin kabus gibi geçen kuaför gazapları var inan...
beni resmen kırptılar ya anlatamam o an ki duygularımı...
ama hepsi geride kalıyor...bakımlara başladığımızdan beri hayal bile edemeyeceğim sonuçloar aldım...
o yolunmuş, yanmış halim yok...
öncelikle sakin ve sabırlı olmak lazım...rengiyle,şekliyle oynama..
bırak doğal kalsın nasılsa uzadığında şekil verdiricez...
boyalar çok yıpratıyor...son dip boyamda ve dip röflemde ucuna zerre dokundurmadım...
kuaförüm bakım yapa yapa boyadı...titiz ve işini, iyi bilen kuaföre gitmek lazım...
bide zararlı olan şeyler kolay teklif edilir...örneğin sigara kolay ikram edilir, iç bi tane bişi olmaz diye...
ya da benzeri şeyler...
kuaförlerde kolay öneriyorsa bişeyi artık biliyorum ki çok para kazanacaktır ve
kesinlikle zararlıdır..
benim hatam şu oldu aslında...
6 yıldır kuaförümü hiç değiştirmemiştim..çok ama çok memnundum.
ancak bi arkadaşımızın eşi kuaför salonu açtı bizede yakındı..
boyalalım falan deyince kıramadım. yeni açılmıştı destek v.s. meselesi yani..
1 kere boyadı saçım peruk gibi oldu. sarı saçlarım siyah oldu. ardından düzeltirim dedi
bir boya daha sonuç facia. yıpranan yerleri keselim derken sırtımdan aşağı olan saç çıktı omzuma.
ama o ne kesme budama resmen yamuk yumuk....
mecburen 6 yıllık kuaförüme gittim.dedim emrah kurtar saçımı. naptın diye şok oldu çocuk..
öğlen 11 de girdim kuaförüme,akşam 6 da çıktım. önce sildi rengi.ardından zemin rengi ardından röflemi yaptı.
ama aralarda ne kadar bakımla uğraştı kopmasın diye....ve mecburen omuzumda olan saçın kırpıklarını düzeltmek ve
yıpranan yerlerini temizlemek için kulak seviyesinde kestik.
3 ay sadece bakım yaptı.ama ben bi kere saça küstüm saçımda bana...
şimdi kuaförümle devam ediyoruz..emraha çok şey borçluyum rengimi bana
kazandırırken saçımı da korudu aslında. dipten de gidebilirdi.
ama o kadına bir daha asla gitmedim. Allah da mecbur bırakmasın...bu ay tam 1 yıl oldu.
şimdi emrah kendine yeni bir dükkan açtı ve 1. numaralı müşterisi benim....
öykümü bir kez daha uzun uzadıya paylaştım...içim kabardı birden:)))
ben artık önüme bakıyorum ve o güzelim saçlarıma yine
kavuşucam...
aynen ya sanki beni anlatıyorsun tek değilmişim :) Allah nasip ederse kızım olursa kestirmeyeceğim saçlarını .İnsan dayanamıyor birden değişiklik istiyor onunda en basiti saç oluyor. Bende artık uzun birsüre beyaz saçlarımla barışık yaşamak istiyorum istediğim boya gelincede tek renk boyayacağım. sende öyle yap bence uzun bir süre boyamamaya adapte et kendini:)))
Mrh. Banu mrh. kızlar bende sinamekili kürü yapıyorum 2 ay önce saçlarım çok kısaydı toplanmıycak derecede sinameki kullandım 2 ay ara verdim saçlarım hızlı uzadı ve şu anda toplanıyor benimde saçlarım uzundu ve boya kurbanı saçlarım yandı kısacık kestirmek zorunda kaldım neyse sinameki vb. bakımlar saçlarımı toparladı 2 ay aradan sonra tekrar başlıyorum bugun kürüme çok mutluyum
uuupss :26:bugün entele losyonumu deniyim dedim hergün kullanıcakmışm çok az ama bu napsam ki bilemedim:18:
merhaba arkadaşım...aramıza hoş geldin...
bizimle fotolarını paylaş, böylece aslında ne kadar güzel
şeyleri paylaştığımızı göreceksin...
başlarda herkes kendini en vahim durum olarak görüyordu..ancak hepimizin
kaderi aynı...ve günden güne uzayan, ışıldayan saçlara kavuştuk...
bakımlarında kolaylıklar dilerim ve en kısa zamanda istediğin saçlara
kavuşursun canım....
ben 2 günde bir uygulıyorum sadece diplere sürüyorum canım...valla 3 kez yaptım 1 defalık daha kaldı...
yüzü astarını geçecek sanırım....
Bende sinamekiyi uygulicam birazdan....
Ama biraz kırıldım açıkçası o kadar foto ekledim kimse uzamışmı fark etmiş mi etmemiş mi yerindemi sayıyor vs gibilerinden bi fikir vermemiş..
ilk foto 26 mart
ikinci foto 18 nisan
üçüncü foto 10 mayıs
sizce nasıl?
Bende sinamekiyi uygulicam birazdan....
Ama biraz kırıldım açıkçası o kadar foto ekledim kimse uzamışmı fark etmiş mi etmemiş mi yerindemi sayıyor vs gibilerinden bi fikir vermemiş..
hadi bakalım hayırlısı canım....Mrh kızlar kürümü yaptım saçımı yıkadım ilk haftaEki Görüntüle 413590
kızlar sizin kullandığınız entele losyonu bu mu ?
Eki Görüntüle 413739
Çok şükür buldum Tatlım rapunzel olmana ne kalmış ki yaw yoruma ne hacet
Sen başla parti hazırlıklarına şimdiden
Ilacin ismi regaine belki kullananlar vardir aranizda ? :26:
canım arkadaşım ben bulamadım ya...sayfasını yaz lütfen...
bulamadım çok üzüldüm ya......(
arkadaşlar ben yaş maya-süt maskesini uyguladım saçlarım garip bir hal aldı böyle gıcır gıcır oldu kafamın arka tarafıda kaşınıyor :44::44: normal bi durum mudur bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?