Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

çoook teşekkür ederim . kızları görüyorum savurmuşlar saçları şekilli şekilli her gördüğümde kendime kızıyordum aferim sana mahvettin saçlarını ne güzel uzatmaya başlamıştın ne var gittinde açtırdın die. burdaki forumlara da bakardım saçlarına bakım yapanların uyguladıkları bakımları yazardım kağıda gidip alıp bende uygulardım ama üye olduktan sonra buraya yazarak cvp almam dertleşmem bire bir beni çççooookkkk mutlu etti şimdi diyorum evet benimde saçlarım uzun olucak

ahhh o istediğim boya benimde gelsin saçlarım kutlama partsi yapıcam saçlarıma :))))

Mrh. Banu mrh. kızlar bende sinamekili kürü yapıyorum 2 ay önce saçlarım çok kısaydı toplanmıycak derecede sinameki kullandım 2 ay ara verdim saçlarım hızlı uzadı ve şu anda toplanıyor benimde saçlarım uzundu ve boya kurbanı saçlarım yandı kısacık kestirmek zorunda kaldım neyse sinameki vb. bakımlar saçlarımı toparladı 2 ay aradan sonra tekrar başlıyorum bugun kürüme çok mutluyum

merhaba arkadaşım...aramıza hoş geldin...
bizimle fotolarını paylaş, böylece aslında ne kadar güzel
şeyleri paylaştığımızı göreceksin...

başlarda herkes kendini en vahim durum olarak görüyordu..ancak hepimizin
kaderi aynı...ve günden güne uzayan, ışıldayan saçlara kavuştuk...

bakımlarında kolaylıklar dilerim ve en kısa zamanda istediğin saçlara
kavuşursun canım....

Tmm cnm şimdiki haliyle bir foto çekip akşam koyarım inş. şu anda kafam sarılı bu ay ilk bakımıma başladım bir sonraki fotoyuda bir ay sonra çeker koyarım farkı görürüz tşk ederim cnm inş. hepimiz uzun ve sağlıklı saçlara kavuşuruz

Bende sinamekiyi uygulicam birazdan....
Ama biraz kırıldım açıkçası o kadar foto ekledim kimse uzamışmı fark etmiş mi etmemiş mi yerindemi sayıyor vs gibilerinden bi fikir vermemiş..

ben 2 günde bir uygulıyorum sadece diplere sürüyorum canım...valla 3 kez yaptım 1 defalık daha kaldı...
yüzü astarını geçecek sanırım....

Hıh aynen canım anladın ne demek istediğimi tasarruflu kullanıyım dersen 4bide yoksa her yerine yediriyim tam olsun 3 kullanımlık falan... Ben haftada 1yapıcm sonra da ne zaman alırsm Şu an çalışmadğm için yüklenemem kimseye rahatsız hissederim öle bu güzel annem bile olsa Kalsın napıyım saçlarımda kusura bakmasınlar artık... sinamekiyi idare etsinler

Bende sinamekiyi uygulicam birazdan....
Ama biraz kırıldım açıkçası o kadar foto ekledim kimse uzamışmı fark etmiş mi etmemiş mi yerindemi sayıyor vs gibilerinden bi fikir vermemiş..

canım yaaa deme bölee....arayıp bulucam..bazen sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki
iş güç derken giremediğimizde gözden kaçabiliyor. ben bu nedenle hemen hemen hergün ekliyorum foto...
görmeyen olabilir die...bulucam canım fotolarını....nolur kırılma...

Mrh kızlar kürümü yaptım saçımı yıkadım ilk haftaEki Görüntüle 413590
hadi bakalım hayırlısı canım....

kızlar sizin kullandığınız entele losyonu bu mu ?
Eki Görüntüle 413739

evet arkadaşım...losyon bu

arkadaşlar ben yaş maya-süt maskesini uyguladım saçlarım garip bir hal aldı böyle gıcır gıcır oldu kafamın arka tarafıda kaşınıyor :44::44: normal bi durum mudur bilemedim...

arkadaşlar ben yaş maya-süt maskesini uyguladım saçlarım garip bir hal aldı böyle gıcır gıcır oldu kafamın arka tarafıda kaşınıyor :44::44: normal bi durum mudur bilemedim...

Normaldir tatlım Daha tecrübeli olanlar maya konusunda aydınlatırlar tabi Ama bende kaşıntı oluyo çok rahatsızlık duyarsan eğer sirkeli suyla durula saç diplerini nazikçe ovalayarak işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…