Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yıkar gibi iyice ıslayıp tüm saçıma pıspıslıyorum diplerine de
1saati geçirmeden yıkıyorum ama tam anlamıyla saçımdan çıkmadığından emin olana kadar şampuanlamaya devam ediyorum
:)
haftada 2 kere kullanmaka isterim ama mümkün olmuyor
haftasonundan haftasonuna yapıorum ben

arkadaşlar bende aldım bugun barcelınodan, yanındada organix mocha espresso isimli şampuanı kullanıyorum, etkılerını sıze bıldıreceğim..yanlız bir şey dikkatımı çekti gecen ay hergun bır yumurta yedım,katlanamıorum kokusuna ama yıyorum uzamada cok etkısı war,işe yarıor..

bende daha öncede kullanmıştım bu yagı bugn tekrar aldım bunu ve bi formul vardı saçı uzatan burda okumuştum sinameki otlu bişi onuda yapıcam bakalım ne kdr uzucak saçlarım sevglm askerdeyken belime kdr uzasın istiorum

ben yaklaşık 1 bucuk aydır kullanıyorum iki günde bi kullanıyorum saçları defalarca işlem görmüş açıcı görmüş kapatıcı görmüş hatta yanmış biri olarak bu yağın faydasını gördüm saclarımda farkedilir bir uzamada var parlatıyoda ayrıca bakımda yapıyo

benım sacım cok dokuldu bakımdan sora halada dewam edıyor, sizdede oldumu bıraktm bende o yuzden

evet dökülme yapıyor farkediyorum üstelik ben artı olarak içinde olmayan yağlardanda ekledim.. ama bırakmakta istemiyorum en azından 1 ay daha

yagin icine sarmisak rendeledim..tavsiye ederimm:)

Son düzenleme:
bende kullandım çok önceden döktü saçlarımı bıraktım. sonra tekrar yandıkları için kullandım 3 hafta iyileştirdi bayağı ve şuan saç diplerim 4 cm fln uzadı ve parladı saçlarım ama bitti az kalmıştı zaten daha önceden de kullandığım için. bulursam alıcam tekrardan

kızlar yag bakımı saç döker zayıf saçları anında indiriveriyor onlar zaten bugün dökülmese de yarın dökülecekti önemli olan yeni saçların sağlıklı ve güçlü olması
ben gecen sene kafamdaki saç kadar saç dökülmesi yaşadım çok şükür yerine yenileri geldi kuaförğm de dedi çok yeni saçın var dedi
barcelino yu ben de kullanıyorum en azından parlak ve yumuşak yapıyor
bitsin tekrar alacağım

ben saçımı önce şampuanlıyorum duruluyorum sonra saçımın her tarafına yediriyorum tekrar şampuanlıyorum 10 15 dk bekletiyorum her banyoda yapıyorum haftada 3 kez yapmış oluyorum yani
parlaklık ve yumuşaklığı hemen farkediyorum

toparlansın su dökulmem belkı denerım tekrar cesaret edemıorum, cok gur değilki sacım

çok iyi bir yağ bende kullanıyorum saçlarım hemen toparlandı malum düzleştirici maşa vs den saçlar mahvoluyor uzatma olayına gelince uzatma olayında da etkili

mrb kızlar bende nerdeyse 1 sene önce almıştım bu barcelino yağını ama saçlarım o zman sağlıklıydı pek kullnmadım şimdı saclarım cıvcıv sarısı ve kısacık kestirdiğim halde hala yanık.ewde şu an bu yağdan var bende kullnmaya başlıycam saçlarım düzelirse mutlaka yazıcam buraya fiyatı 10 tl ydi ben aldığımda sanırım hala aynıdır.

ben de gordum bu yagi ama içinde çok içinde çok fazla yag var diye almadim baktim yarisini kullanmiyorum içindeki yaglarin bende kendim yag yaptim gayet memnunum ama bayan bana barcelino y la ilgili memnun kalmayan musterim yok demisti çok etkili guzel bir yag siddetle tavsiye ederim demisti :))))))

ben de kullanıyorum gerçekten güzel oldu saçlarım çok kabarıyordu şimdi bayağı düzeldi

ben 7 liraya aldım şirinevler süvariden aklıma geldikçe kullanıyorum
uzattı mı bilmem ama kabarmıyo en azından kullandıktan sonra

spreyLi dime bu dediğin bakım yağı.. ay bende parfmeridn aldm içnde bayaa btksl yağ var die 6ya aldm bayaa terddtte kaldm smdi yorumlrı grnce cok svndm İSTANBULDA OTURAN ARKADAŞLAR SULTANBEYLİden aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…