Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar mersinde adanada alan varsa yardımcı olurmsunuz ben netten bile aradım bulamadım :sinifsinif: saçlarımın acil uzaması lazım

adanadayım sormadığım aktar,eczane kalmadı diyebilirim fakat yok hiç bi yerde bu yağ adanada olanlardan bulanlar varsa yerini söyleyebilir mi?

ben hiç sormiyim o zaman ya fisfisfis

hepsiburada.com da buldum, havale ile 10,71 TL ama hiç netten alışveriş yapmadım güvenilir mi bilmiyorumfisfisfis

hepsiburada.com da buldum, havale ile 10,71 TL ama hiç netten alışveriş yapmadım güvenilir mi bilmiyorumfisfisfis[/B][/QUOTE]

bende o siteden aldım arkadaşım, hiç bir sorun yok. sadece yurt içi kargoyla sorun yaşıyorum. şimdi ürünüm kargoda. güya saat 12 gibi gelmişler kimseyi bulamayıp dönmüşler. iş yeri adresimi verdim. o saatte ben burdaydım, hadi dedim belki arkadaşlara sorayım. onlarda da hiç bişi yok. kargoyu aradım geldik yoktunuz falan dedi, peki kargonuz var gelip şubeden alabilirsiniz diye bi kağıtta bırakmamışlar. ben geldiğinize inanmıyorum kargomu bugün bekliyorum dedim. çemkirdim. arkadaşa da arattım, oda kaynadı. bakalım. bekliyorum şimdiklava:

hihoyyyt geldi saç bakım yağım:)
çemkirdiğime değdi kargo şirketine. inş. haftasonu deneyeceğim. sonuçları sizlerede yazarım arkadaşlar. inş. bir faydasını görürüm :Saruboceq:

hihoyyyt geldi saç bakım yağım:)
çemkirdiğime değdi kargo şirketine. inş. haftasonu deneyeceğim. sonuçları sizlerede yazarım arkadaşlar. inş. bir faydasını görürüm :Saruboceq:

ben de oradan alayım o zaman. teşekkür ederim arkadaşım inş heimiz kurtuluruz bu saç derdinden:Saruboceq:

kizlar aylar onceeee gormustum almadimm sonra pisman oldum tr gelir gelmez ilk isimm bu yagdan almak oldu.icinde 13 ayri yag var..2 ayda etkisini gosteriyormus..ins.duzelir saclarim boyadan bitti uclar..daha once elidorun yagini kullanmistim gercekten cok iyi gelmisti ama hemen bir duzelme olmuyor sonradan saclarin canlaniyor parliyo elidoru bulamiyorum bulursam onuda alcam..13 tl ye aldimm...

Arkadaşlar ben geçen gece denedim. yatmadan önce sürdüm kafama, tülbentlede güzelce sardım. sonra sahura kalktım, yemeğimi yedim yıkadım saçlarımı. sabah uyandığımda sanki uçları daha güzelmiş gibi geldi ama hafifte nemliydi saçlarım. kurutmadan yatmıştım. belkide ondan öle geldi. kullandıkça burda yorumları yazacağım

BarceLion u bende denicem ama HC de mükemmel bir yağ 1 ay kullandım çok memnun kaldım 2 haftada saçlarım 2.5cm uzadı kuaförüm bile hayret etti temin etmek isteyen arkadaşlar olursa int. sitesi var ben aldığımda 45 tl di şimdi ne kadar bilmiyorum....

off süper yaaa.. ama baya bi maliyeti yüksek benim için. şu öğrencilik hayatım bitsin, kendi paramı kazanayım ben de alacağım şu yağdan artık :1rolleyes::1rolleyes:

vooovvv supermısss.1 ayda 5cm mı uzadı? pekı nasıl uzadı saglıklımı yoksa mısır puskulu gbımı ?

arkadaşlar ben bu barcelino'yu beğendim. hemen hemen 1 ay oldu kullanalı saçlarım parladı sağlık geldi falan. ama daha da hızlı uzamasını sağlamak istiyorum.

önceki mesajlarda içine yılan yağı katanlar vardı ben de bugün aldım bi yılan yağı kattım içine. evde hint yağı da var. malum hint yağı da uzatıyormuş acaba hint yağı katıp da sonuç alan var mı? olumlu veya olumsuz cevaplarınızı bekliyorum.

istanbulun neresindesin bilmiyorum ama aktarda 10 tl, kadıköyde cosmohome da da 7.5 tl.

alma bence önce aktarlardan araştır,kuaförler pahalı satar biraz.

kuaförde 15 tlye buldum. sizce alayımmı?

alma canım 10 tl gerçek fiyatı mısır çarşısının orda var daha önce de
tarif etmiştim bu başlık altında satan yeri
sürekli gittiğiniz aktar varsa onlardan da getirmelerini isteyebilirsiniz

Arkadaşlar benim saçlarım da doğumdan sonra mithiş bir şekilde dökülüyordu, 5.5 ay gibi uzun bi süre dökülmeye devam etti. Burdaki yorumlara bakarak Barcelino saç bakım yağını denemeye karar verdim. Daha ikinci kullanımdan sonra saç dökülmem tamamen durdu, İnanılmaz bişey daha önce avuç avuç gelen saçım, iki üç tel anca geliyor. Herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum ama benim çok işime yaradı. Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Daha iki kez kullandığım için uzatıyormu bilmiyorum.

ben 8 tl ye aldım
şirinevlerde süvari kozmetikten.
daha başlamadım kullanmaya ama :)

bende tatilden sonra kullanmaya firsat buldum 10 gun icinde 2 kez kullandim 1-2 saat sacimda beklettim.yag oldugu icin parlaklik verdi..sacimi yeni kestirmistim ondan mi bilmiyorum daha saglikli kendini toplamis gibi..ben birde organix sampuan kullniyorum sacin hizli uzamasi icin..onun icinede bu yagdan koydum:)))ama cok keskin kokusu var:hulya:

ben de kullanıyorum bu yağı gerçi 2-3 kez sürmüşümdr toplasak yeni aldım çünküakannehir ben içine evigen ve bepanthene iğne de kırdım yıkadığımda saçlarım parıl parıl oluo inş uzaması için de ii gelir bnm saçlar cok geç uzuo damafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…