arkadaşlar mersinde adanada alan varsa yardımcı olurmsunuz ben netten bile aradım bulamadım :sinifsinif: saçlarımın acil uzaması lazım
adanadayım sormadığım aktar,eczane kalmadı diyebilirim fakat yok hiç bi yerde bu yağ adanada olanlardan bulanlar varsa yerini söyleyebilir mi?
hihoyyyt geldi saç bakım yağım:)
çemkirdiğime değdi kargo şirketine. inş. haftasonu deneyeceğim. sonuçları sizlerede yazarım arkadaşlar. inş. bir faydasını görürüm :Saruboceq:
BarceLion u bende denicem ama HC de mükemmel bir yağ 1 ay kullandım çok memnun kaldım 2 haftada saçlarım 2.5cm uzadı kuaförüm bile hayret etti temin etmek isteyen arkadaşlar olursa int. sitesi var ben aldığımda 45 tl di şimdi ne kadar bilmiyorum....
BarceLion u bende denicem ama HC de mükemmel bir yağ 1 ay kullandım çok memnun kaldım 2 haftada saçlarım 2.5cm uzadı kuaförüm bile hayret etti temin etmek isteyen arkadaşlar olursa int. sitesi var ben aldığımda 45 tl di şimdi ne kadar bilmiyorum....
kuaförde 15 tlye buldum. sizce alayımmı?
istanbulun neresindesin bilmiyorum ama aktarda 10 tl, kadıköyde cosmohome da da 7.5 tl.
alma bence önce aktarlardan araştır,kuaförler pahalı satar biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?