Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi şey sorucam bende kullanıyorum barcelino bakım yağını kuaförüme sordum saçımı hiç boyatmadığımdan haftada 1 kere kullnmamım yeterli olacağını söyledi sen 3 kere kullanıyorsunya ve saçını yıkarken.saçında boya var mı sizce ben haftada kaç kere kullanmalıyım,ve acayip saçım dökülüyor 2 haftadır haftada 1 kez olmak kaydıyla kullanıyorum ama korkuyorum da saçlarım ince telli ve normalde asla bu kadar çok dökülmezdi devam etmeli miyim?birde ben çok fazla bekletiyorum ne kadar bekletirseniz o kdar iyi olur yazıyor bnde 4 5 saat bekletiyorum..azaltmalımıyım?

barcelino canım saçı besler var olan dökülmeyi durduracağını sanmam
bir de biotak kullandım o daha iyi kızlar bir parfümeriden 9 liraya aldım
saçım o kadar yıpranmıştı ki hemm röfle üstüne de sonradan boya
yeni yeni toparlıyor
ama dediğim gibi sadece saçı besler dökülmeye faydası olmaz

saçım baoyalı değil kendi renginde haftada kaç kere bakım yağını kullanmalıyım?

Ben bu yağı kullanıyorum..
Mecit efendi kullanıyordum onda 8 yağ var bunda 12 yağ..
Bu ürün bakım yapıyor
Uzaması içinde sinamekili tarifi kullanıyorum ben..
haftada 1 defa birini bi kaç gün sonrada diğerini..

Bende yeni aldım suan kullanıyorum işe yarıyor. inanılmaz derecede uzattı benim saçlaırmı kısacıktı 4 ayda omuzlarımın altına indi. tek yan etkisi saçı uzatması galiba hiç sıkılmadna üşenmeden alın arkadaşları zararı yok sonucta ilaç değil bu bitkisel bir maske. :)

güncel... kızlar benim aldığım yağın fısfıs kısmı çok zor basıyo, genelde öle mi yoksa bana mı öle denk geldi, ellerim acıdı onu sıkıcam diye

şu an ikinci kez kafamda:) haftada 2 kere barcelino her cuma sinameki; uzayın artık:/

şu an ikinci kez kafamda:) haftada 2 kere barcelino her cuma sinameki; uzayın artık:/

Canim ben de bi yag var Blue ocean diye. Icinde sunlar var:

Susam, badem, cam terebentin, isirgan otu, papatya, lavanta, mersin, okaliptus, bugday, hint, biberiye, hindistan cevizi, zeytin yagi.... bunlarin hepsinin yagi
Ayrica vitamin e ve vegatabl yagi var. Vegatabl yagi ne ki? Barcelinoda bunlarin hepsi var mi? Eksikleri ya da fazlalari yazabilir misin? Bir de bisey merak ediyorum, hint yagi saci koyulastiriyor mu?

bende en son uyguladım onu bercelino dan sonra yıpranmaları giderdi her ikiside ama hiç yumuşak yapmadı ve uzatmadı

güncel... kızlar benim aldığım yağın fısfıs kısmı çok zor basıyo, genelde öle mi yoksa bana mı öle denk geldi, ellerim acıdı onu sıkıcam diye

Olmuyorsa baska siseye koy. Japon pazarinda, milyoncularda fisfisli siseler var, fiyati da uygun onlardan al bi tane.

bende en son uyguladım onu bercelino dan sonra yıpranmaları giderdi her ikiside ama hiç yumuşak yapmadı ve uzatmadı

Canim herkesin bünyesi iste kimisine fayda eder kimisine etmez. Ama yipranmayi önlemesi bile güzel bir sey. En azindan kestirmek zorununda kalmazsin.

Son düzenleme:
Canim herkesin bünyesi iste kimisine fayda eder kimisine etmez. Ama yipranmayi önlemesi bile güzel bir sey. En azindan kestirmek zorununda kalmassin.

evet o bakımdan çok iyi geldiler lastik gibi olmuşlardı kel kalcaktım onlar onardı epey şimdi kestirdim omuzlarımdalar ama gayet sağlıklılar ama uzasınlar işte çabuk uzamaye pek etki etmediler keşke edeydiler

barcelino saç bakım yağı içinde ısırgan yağı, badem yağı, mersin yağı, susam yağı, defne gar yağı, çörek otu yağı, hindistan cevizi yağı, avakado yağı, kekik yağı, papatya yağı, çamterebentin, zeytinyağı, sarımsak yağı, ceviz yağı, biberye yağı, menekşe yağı, buğday yağı ve sunflower varmış:) vegatabl sebze gibi bişey olabilir mi acaba? koyulaşma konusunda bişey diyemicem çünkü saçlarımda koyu kahve boya var:)

ben bugün ilk kez kullandım barcelino yağı.... saçlarım yumuşacık oldu... ellerimi alamıyorum saçımdan 2 yıl önce nette okumuştum aslında ama bulamamıştım mecitefendi kullanmıştım o da ii uzatıo düzenli yapılınca... ama bu konyaya gidişmde tesadüfen bunu gördm aldım... süper yaptı... hemde saçalrımı oryalle açtırmıtm baya ii gelcek inş.

Bende internetten sipariş verdim kuaför sepeti diye bir yerden aldım barcelino saç bakım yağını , bizim burda aktarlarda da var 10 tlye satıyorlar bakalım 3 kişi aldık deneycez görcez :)

bende aldım bundna gecenlerde bir kere uyguladım
aktardan aldım bende daha bir kere uyguladıgım ıcın ne kadar etkili bilemiyorum ama artı kburda paylasırım..
parlaklaştırdıgı kesin..ama ben diğer sinamekili kürüde uyguladıgım ıcın haftada bir kere anca yaparım bunu

Daha önce mecitefendi kullandım saçlarımı baya toplamıştı.. Bu kezde barcelino denicem... Bakalım uzatmada etkisi varmı

deneme tahtasi olan saclarim bide bu yagi gorsun bakalim... umut fakirin ekmegi demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…