kızlar yag bakımı saç döker zayıf saçları anında indiriveriyor onlar zaten bugün dökülmese de yarın dökülecekti önemli olan yeni saçların sağlıklı ve güçlü olması
ben gecen sene kafamdaki saç kadar saç dökülmesi yaşadım çok şükür yerine yenileri geldi kuaförğm de dedi çok yeni saçın var dedi
barcelino yu ben de kullanıyorum en azından parlak ve yumuşak yapıyor
bitsin tekrar alacağım
şu an ikinci kez kafamda:) haftada 2 kere barcelino her cuma sinameki; uzayın artık:/
Canim ben de bi yag var Blue ocean diye. Icinde sunlar var:
Susam, badem, cam terebentin, isirgan otu, papatya, lavanta, mersin, okaliptus, bugday, hint, biberiye, hindistan cevizi, zeytin yagi.... bunlarin hepsinin yagi
Ayrica vitamin e ve vegatabl yagi var. Vegatabl yagi ne ki? Barcelinoda bunlarin hepsi var mi? Eksikleri ya da fazlalari yazabilir misin? Bir de bisey merak ediyorum, hint yagi saci koyulastiriyor mu?
güncel... kızlar benim aldığım yağın fısfıs kısmı çok zor basıyo, genelde öle mi yoksa bana mı öle denk geldi, ellerim acıdı onu sıkıcam diye
bende en son uyguladım onu bercelino dan sonra yıpranmaları giderdi her ikiside ama hiç yumuşak yapmadı ve uzatmadı
Canim herkesin bünyesi iste kimisine fayda eder kimisine etmez. Ama yipranmayi önlemesi bile güzel bir sey. En azindan kestirmek zorununda kalmassin.
barcelino saç bakım yağı içinde ısırgan yağı, badem yağı, mersin yağı, susam yağı, defne gar yağı, çörek otu yağı, hindistan cevizi yağı, avakado yağı, kekik yağı, papatya yağı, çamterebentin, zeytinyağı, sarımsak yağı, ceviz yağı, biberye yağı, menekşe yağı, buğday yağı ve sunflower varmış:) vegatabl sebze gibi bişey olabilir mi acaba? koyulaşma konusunda bişey diyemicem çünkü saçlarımda koyu kahve boya var:)Canim ben de bi yag var Blue ocean diye. Icinde sunlar var:
Susam, badem, cam terebentin, isirgan otu, papatya, lavanta, mersin, okaliptus, bugday, hint, biberiye, hindistan cevizi, zeytin yagi.... bunlarin hepsinin yagi
Ayrica vitamin e ve vegatabl yagi var. Vegatabl yagi ne ki? Barcelinoda bunlarin hepsi var mi? Eksikleri ya da fazlalari yazabilir misin? Bir de bisey merak ediyorum, hint yagi saci koyulastiriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?