Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel bir ürün ama daha iyileri de varmış yeni keşfettim.

ya kuaförüm 20 TLye satıyor bana da burda 12 TL denmiş eczanelerde falan bulabilrmiyim bunu aktarcılarda da var sanırım. aktarlarda mı 12 TLye satılıyor???

yeni aldım kullandım şuan saçımda bekliyorum bunu sadece suylamı yıkayacağım şampuan sürülcek mi yıkarken merak ediorum

Bendede var gerçekten çok etkili çok hızlı uzatılıyor ama 12ye aldım demişsin BARCELİNO ve 5 e alıyorum

barcelino'yu nemli saça uygulaynca daha mı çok etki edio yksa kuru saça uyguladığında da aynı etki mi ? cwp wrirsenz sewnrm :)

Ya şunun uygulama şeklini anlatırmısın ççoook açık bi şekildee

Ya şunun uygulama şeklini anlatırmısın ççoook açık bi şekildee

3. uygulamam we gerckten cok harika bisi bu .)))) soru sormustum bende ama deneyip öğrendim. cnm bn gece yatmadan once saclarmı yıkıorm bı kre btkısel smpuanmla. brz beklıorm havluya sarılı duruyo. hafif yaşken uyguluyorm barcelinoyu. önce diplerine sonra her yerine. yağlıyken tarıyorm sac tellerinden birbirine geçiyo zten. 10 dk falan masaj ypıorm streçle sarıp üzerine bi yemeni sarıp yatıyrum bi gece bekletiyorum. tabi isteğe göre değişir ne kdar saçta kalacğı. ertesi sabah yıkıyrm. saçlarm ypranmıstı ucları berbattı. kullandktan snra çok etkisi oldu. yumusacık oluyo sac kremı kullanmaya fln gerek kalmıyo cok kolay taranıyo sacları parlatıyo we uzatıyo.tavsye ederm yani :)

cdkz'a katılıyorum.. o şekilde kullanıyorum, uzamaya faydası kesinlikle var.. ama ben esasen bakım için başlamıştım, kabarıklık tüleriklik ortadan kalkmıştı, bende severek kullanıyorum barcelinoyu.. şimdi de saçlarımda zaten :) izmirde arayanlar şirinyerde gardaki aktarda bulabilirler

kızlar barcelinonun kutusunun üstünde içindekiler yazıyo. yapıştırılmış bi şekilde kağıtta 15 yağ var. meraklymdr bn kağıdı ckardm kağıdn altnda daha fazla yağ var ilave olrak ( menekse,sarmsak,mersin,kekik yağları ) niye böyle bişi yapmışlar anlamadım

kızlar konyada da zaferde elif mi elit miişe o kozmetkte 8tl.... şuan saçımda war ama uçlarına da saç kremi sürdüm bi de böyle denyym dedim... kuafrm saçların çok kuru şampuan yapma sık sık bazen duşa girmeden saç kremini sür yarım saat bekle sonra sadece onu durula demiştii...

Ben kullandım çokta memnun kaldım içinde o kadar yararlı yağ var ki içine bemix kırıyorum ben birde çok yıpranmıştı saçlarım bununla düzeldi desem yeridir

kızlarrr benm saclar kısacıktı victoria beckham gibydi we uzasn die bi sürü bişiler kullandm olmadı sonra HC marka bi yag aldm sampunaıda satılıor ama gerek yok yagını haftada 2 kez surdm beklettm vs we suan saclarm omuzumu geciyor sabırlı bi sekilde 3-4 ay kullanırsanız sonucu görursunz pat diye olmasını beklemeyin ama cidden uzuyor smdi tekrar sipariş edecegm bir de barcelinoyu deniycem ikisini bir

siyah inci sen nerelisin, of ben bi yerde bulamıyorum, bazı siteler de kredi kartıyla satış yapıyor sadece, bana da uymuyor malesef, biri yardım edebilir miii? ((

siyah_inci, bi site buldum 15 lira diyor, onu mu alsam acaba :S 10 lira fiyat farkı var ama başka yerde de yok :Sblue ocean demiş bir arkadaş. o da 13lira,isteyen olursa sitenin adını özelden gönderirim.. benim gibi bi yerde bulamayanlar için

Ben de bugün aldım aktardan 15 liraya.1 saat kadar önce sürdüm ve başıma yazma bağladım.Böyle yatıcam,sabah uyandığımda yıkıcam.Bakalım saçım nasıl olucak :))

Sabah uyanır uyanmaz yıkadım saçımı,kuruttum ve bi fark hissetmedim başta.ama sonra sonra saçımın yumuşacık olduğunu ve parladığını gördüm.Tabi bu ilk yapışım,ilerleyen zamanda görücem asıl farkları ama memnun kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…