Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bugün aldım 12milyon.çam esansınn kokusu vardr ya aynen öyle kokuyo.6 aydr flan kullanıyorum saç tellerim acayip kalınlaştı parlak duruyo ama saçlarım.içinde menekşe yağı ceviz yağı susam yağı badem yağı çam terebentin fln yazıyo 12 çeşit yağ var bu kadarını hatrlıyorum.bayanssulusmile

kızlar acil yardım lütfen ! yağı daha önceden kullanmıştım ama şimdi bulamıyorum antalyada bu yağı bulabilceğim bir yer varmı ??

canim antalya topigine mesaj atabilirsin orda antalyalilar oluyo belki yardimci olan olur

arkadaşlar saç gürleşme bakımından faydasını gören var mı bu barcelonoda

şimdi gördüm sitesinde spreyli olması da çok güzelmiş..bende ay başında almayı düşünüyorum gürleşmeye etkisi olur mu

ben de kullandım bu yağı çok düzenli kullanmasamda faydasını gördüm,çok iyi parlaklık veriyo

sadece parlaklık mı cnm ya gürleşme açısından faydası oldu mu?

benim saçım oldukça gür o yüzden pek farkedemedim,1 şişe kullandım ama dedim ya düzenli kullanamadım,aldığım yerdeki kişi haftada 3 kez kullanmamı önermişti ama yapamadım,yapıldığında etkisini göstereceğine inandığım bir karışım butavsiye ederim

bence kesinlikle saçın canlanması ve parlaması açısından işe yarıyo..3 kez filan kullandım kullanmaya devam edicem gayet memnunum..

bende aldım 1 kere kullandım ama sanki daha fazla döktü saçımı birde içinde çamterebentini çok mu koymuşlar ki bana çam terebentin pek yaramıyor ii gelmedi..anneme verdim ..

bende aldım 1 kere kullandım ama sanki daha fazla döktü saçımı birde içinde çamterebentini çok mu koymuşlar ki bana çam terebentin pek yaramıyor ii gelmedi..anneme verdim ..

elacım banada daha fazla döküldü gibi geldi ancak benim dökülmeyle ilgili sorunum yok saçlarım fazlasıyla gür ve kalın telli zira biraz dökülmesi işime yarayacağından sakıncası yok..ben saçlarım çok mat ve cansız mısır püskülü gibi göründüğünden bu konuda kesinlikle işe yaradı..bu nedenle çok memnunum...guclubacismile

çam terebnetin saçı zamanla kurutur ama canım onun yerine başka bakımları deneyebilirsin..benim saçım orta gürlüğü ama niye dökülsün kii rahatsızlık duydum ben şahsen bir daha kullanmam.fazla gür saç göz çıkarmaz şekerim boşver..

üzerine ıslak saça diyo en iyisi bi kez saçı yıkayıp tarayıp sürmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…