- Konu Sahibi EU1
-
siyah inci sen nerelisin, of ben bi yerde bulamıyorum, bazı siteler de kredi kartıyla satış yapıyor sadece, bana da uymuyor malesef, biri yardım edebilir miii?((
siyah_inci, bi site buldum 15 lira diyor, onu mu alsam acaba :S 10 lira fiyat farkı var ama başka yerde de yok :Sblue ocean demiş bir arkadaş. o da 13lira,isteyen olursa sitenin adını özelden gönderirim.. benim gibi bi yerde bulamayanlar için
Ben de bugün aldım aktardan 15 liraya.1 saat kadar önce sürdüm ve başıma yazma bağladım.Böyle yatıcam,sabah uyandığımda yıkıcam.Bakalım saçım nasıl olucak :))
valla ben 8 liraya aldım satan çocuk aynı isimde bi sürü yağ var ama orjinali bu dedi kiminin içinde 12 tane kiminde 8 tane yağ oluyo dedi benimkinin içinde 15 tane var kutusuda yeşil kızlar dikkat edin ben izmirde oturuyorum büyük bi aktardan aldım herşeyimi ordan alırım zaten. netten falan almayın bence yağ diye içineee ucuz olsun diye çiçek yağı fln koyarlar allah korusunbu arada misss gibi kokuyo benimki bazılarınız kötü kokuyo demiş
arkadaşlar bu ürün hepsiburada.com da 10 tl
menekşe su hair+ bende 1 aydır kullanıyorum bende hiç bi etkisi olmadı neden acaba bende 2 günde 1 yıkıyorum 3 4 dk bekletiyorum saçımda ama tık yokkk offfff nasıl uzayacak bu saç bilemedim kafamçokkarıştıtatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?