Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siyah inci sen nerelisin, of ben bi yerde bulamıyorum, bazı siteler de kredi kartıyla satış yapıyor sadece, bana da uymuyor malesef, biri yardım edebilir miii? ((

Ben de bugün aldım aktardan 15 liraya.1 saat kadar önce sürdüm ve başıma yazma bağladım.Böyle yatıcam,sabah uyandığımda yıkıcam.Bakalım saçım nasıl olucak :))

yuh kızlar naptınız yaa çok pahalı 15 tl
tekirdağ danım ben kızlar.. eğer bu taraflardaysanız yardımcı olabilirim

bu arada kızlar kuaför sepetinde gördüm şimdi 6,50 tl.. kargoyla birlikte 12,5 tl olucak.. bu fiyatın üstünde buluosanız bulunduğunuz yerde buradanda sipariş verebilirsiniz kızlar

bende alıcam pazartesi uzatacağına inanmıyorum ama zaten bakım için alıcam perçemlerime sürekli fön çekiyorum da yıpranmasın diye kullanıcam:101:

Kızlaaar aslında benim saclarım çok uzun belimi fln geçiyo ayrıca seyrekde değil ama yeni uclarından aldırdım alısamıyorum ayrıca saçlarım parlamıyor dalgalı olduğu için tülerme sorunumda var acaba bu barcelino bana çözüm olabilirmi yoksa iyice gürleştirip uzatırsa diyede korktum şimdi saç kadın gibi gezmek istemem

aldım bugün barcelinoyu hatta saçımda şu an bugün itibariyle başlamış bulunuyorum sonuçları yazacağım ben bunun saç uzatacağına kesinlikle inanmıyorum ama merak edenler için perçemlerimi ölçeceğim bugün ve her ay bakalım uzatmış mı hiç inanmıyorum uzatacağına ama bunu sizler için yapacağım kızlarbir de bunu kaşıma da sürmeye karar verdim normalde badem yağı sürerim bugün yine sürerken aklıma geldi dedim kaşıma da süreyim bu sefer badem yağını sürdüğüm için süremedim bir dahaki sefere artık

Barcelinoyu 3. defadır yapıyorum ve hatta şuanda 6 saattir kafamda.Ben çok memnunum :)

bende kullandım bundan bir şişe bitirdim haftada 3 defa yaptım 2 haftada 6 defa yaptım şişe bitti 6.5tlye almıştım bidaha almadım saçları çok dökülüyodu onun için kullanmıştım ama işe yaramadı daha çok döktü sanki bakımdan sonra yıkadığım zaman ama sanki birazcık uzatı gibi saçımda boya olduğu için ondan anlıyorum:26:

siyah_inci bende tekirdağdanım,nerden buldun yahu :S ben netten siparişledim kargoyla beraber 16 tuttu :S mecbur,en düşük buydu.. çok döktü saçımı:S inş düzelir..

valla ben 8 liraya aldım satan çocuk aynı isimde bi sürü yağ var ama orjinali bu dedi kiminin içinde 12 tane kiminde 8 tane yağ oluyo dedi benimkinin içinde 15 tane var kutusuda yeşil kızlar dikkat edin ben izmirde oturuyorum büyük bi aktardan aldım herşeyimi ordan alırım zaten. netten falan almayın bence yağ diye içineee ucuz olsun diye çiçek yağı fln koyarlar allah korusun bu arada misss gibi kokuyo benimki bazılarınız kötü kokuyo demiş

Canım ben de aktardan aldım Barcelino yağını ama benimkinde 15 değil 18 tane yağ var.Seninki de Barcelino mu?

Bu arada ben haftada 2 ya da 3 kez yapıyorum.Yani bu hafta 3 kez yaptım Ve saçımın uzama hızı arttı :))

bu yağ sanırım benim saçımı döktü gerçi bu ara zaten dökülme mevsimi bende biraz sağlıksız beslenmeye başladım stresli günler geçiriyorum falan o yüzden tam bilemedim hangisi döktü:44:galiba bırakıcam yağı zaten çok da ihtiyacım yok sadece bakım yapmayı severim onun için bir de perçemlerimi fönlüyorum yıpranmasın diye kullanacaktımama yağda aldığım günkü gibi duruyor nerdeyse üçüncü kez yaptım bugün atmak istemiyorum o yüzden kaşıma ve saçımın uçlarına sürücem ucuna sürünce dökmez diye düşünüyorum:102:

ben baya ucuza denk gelmişim sanırım tesadüfen gördüm aldım fiyatıda 5 küsür falandı

3-4 dakika değil, en az 30 dakika bekletmen gerekiyor. Hatta gün boyu bile saçta kalabilirmiş. Ama etki göstermesi için en az 30 dk tutun diyor, hatta üzerinde de yazıyor. Ondan etki görmemişsindir. Ben 2 günde bir kullanıyorum, bugün 4.defa uyguladım. Saçlarımda bariz değişiklik var. Normalde çok ince telli, kuru ve yıpranmış saçlarım daha yumuşak ve sanki kalınlaştı gibi.

Ben uzun zamandan beri kullanıyorum arkadaş tavsiyesiyle gerçekden etkili bir bakım yağı herkese tavsiye ederim fiyatıda çok uygun 8 tlye alıyorum ben saçlarım yumuşacık oluyor ve aşırı derecede güzel bir hal alıyoo :)

ben de kullandım barcelinoyu öyle tesadüfen kuaförde satılırken aldım fiyatı da uygun, öyle saç uzamasına aman aman bi katkısı olmadı ama yumuşacık ve parlak oldu hacim verdi memnun kaldım,üç gün önce internetten HC diye bi ürün sipariş verdim kullananların yorumları olumlu, bugün elime ulaştı onu denicem umarım fayda eder:)

Cuma günü aldım ve uyguladım bugunde ıkıncı uygulamamı yaptım..
her ıkı uygulamadada 3 saat beklettım sacımda ve ardından loreal elseve arjinin şampuanla yıkadım..
Normalde benım saçlarım kalın telli ve sert kabarık oluyorken ılk uygulamadan sonra yumuşak oldu ve kabarmadı bu bıle benım ıcın ıyı bırsey .
Saçlarıma savaş açtım yaza kadar uzamaları ıcın ne gerekıyorsa yapıcam inşallah bu ıkılı iyi bir sonuç verır.:26:

Uzun süredir kullanıyorum barcelino saç bakım yağını..İlk aldığımda,saçlarım kuvvetlensin diye almıştım ama bu konuda pek bi faydasını görmedim fakat uzatma konusunda bir harika.. Tavsiye ederim saçları yavaş uzayan arkadaşlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…