ben de bugün kutusu bu şekilde olan barcelino'yu aldım.
Eki Görüntüle 356168
kutu üstünde bandrol var ( tik işaretinin altında ). bence sahte olmadığını gösteren bir işaret ama bu bandrolü bulmak, üretmek çok zor mu bilemiyorum. bandrolde akat, morfose, ossion+ gibi yazılar okunuyor. zaten ürün akat kozmetiğe ait. bu yüzden bu bana güven verdi. ürünü parfümeriden aldım. 2012 şubat ayı itibariyle fiyatı 8.5 tl. aynı bandrollü ürün aktarda 12 lira idi. yani herkes kafasına göre ürüne fiyat biçmiş.
içindeki yağlara özellikle dikkat ettim. 15 adet yağ var. 18 diyenleri okumuştum. bu ürün daha önce 18 yağ içeriyormuş ama sonradan 15'3 düşürmüşler. SON KULLANIM TARİHİ 2013. bayanlar buna lütfen dikkat edelim. evet yağı harici kullanıyoruz ama etkisi devam etmiyorsa boşuna para harcamış oluruz.
içinde ayçiçek yağı olması bana çok itici geldi. hangi yağdan ne kadar kullanıldığı yazılmamış. yani %90 ayçiçek yağı, %10 diğer yağlar mı var belli değil.
şimdi sürdüm deniyorum. hemen de belli olmaz etkisi tabi. ama içindekileri aktardan ( onlar da doğal mı belli değil gerçi ) alarak da karıştırabiliriz. benim aldığım barcelino yağın içinde ısırgan, badem, zeytin, hindistan cevisi, buğday, defne, çam terebentin, çörek otu, susam, ayçiçeği, ceviz, avokado, fındık, jojoba, soya yağları var.
ben de bugün kutusu bu şekilde olan barcelino'yu aldım.
Eki Görüntüle 356168
kutu üstünde bandrol var ( tik işaretinin altında ). bence sahte olmadığını gösteren bir işaret ama bu bandrolü bulmak, üretmek çok zor mu bilemiyorum. bandrolde akat, morfose, ossion+ gibi yazılar okunuyor. zaten ürün akat kozmetiğe ait. bu yüzden bu bana güven verdi. ürünü parfümeriden aldım. 2012 şubat ayı itibariyle fiyatı 8.5 tl. aynı bandrollü ürün aktarda 12 lira idi. yani herkes kafasına göre ürüne fiyat biçmiş.
içindeki yağlara özellikle dikkat ettim. 15 adet yağ var. 18 diyenleri okumuştum. bu ürün daha önce 18 yağ içeriyormuş ama sonradan 15'3 düşürmüşler. SON KULLANIM TARİHİ 2013. bayanlar buna lütfen dikkat edelim. evet yağı harici kullanıyoruz ama etkisi devam etmiyorsa boşuna para harcamış oluruz.
içinde ayçiçek yağı olması bana çok itici geldi. hangi yağdan ne kadar kullanıldığı yazılmamış. yani %90 ayçiçek yağı, %10 diğer yağlar mı var belli değil.
şimdi sürdüm deniyorum. hemen de belli olmaz etkisi tabi. ama içindekileri aktardan ( onlar da doğal mı belli değil gerçi ) alarak da karıştırabiliriz. benim aldığım barcelino yağın içinde ısırgan, badem, zeytin, hindistan cevisi, buğday, defne, çam terebentin, çörek otu, susam, ayçiçeği, ceviz, avokado, fındık, jojoba, soya yağları var.
ben haftada 3 kez uyguluyorum ve harika...uzadığını görüyorum ve mutluyum.
ama en sevdiğim kısmı röfleli olan ve tiftik gibi olan saçlarım artık bebek saçı gibii.
bayıldım buna...elim hep saçımda artık:)))
Ya canım bende öyle uygulamak isterdim ama zaten saçlarım yağlı bide okula gittiğim için saç alışıyo sık yıkamaya çabuk yağlanıyo sürekli yıkamak zorunda kalıyorum oda her zaman vaktim olmuyo sınavlar falan o yüzden alıştırmak istemiyorum en fazla haftada 2 kere yıkıyorum
Uzamasına çok sevindim :)) sinemaki ve barcelino yu aynı anda kullanınca bende saçlarımın çok güzel uzayacağna inanıyorum :)
Ainen benimde saçlarımı çok güzel yaptı yumuşaçık oluyobide benim saçlarım permalı 6 ay bitti aslında ama hala dalgası duruyo ve saçlarım çok yıpranıkken yaptırmıştım perma dahada yıprattı uçlardan kestirerek ve kırık aldırarak saçlarım toparladı ama hala kırıklar var bide son 1 aydır saçlarım çok döküldü ben hem permanın hem mevsim değişikliğini hemde saçın uzama durma dökülme dönemleri oluyo ya sanırım dökülme dönemiydi o yüzden bu kadar döküldüğünü düşünüyorum barcelinoyu 2.ye kullandım dün işte ilk kullanmamda bile dökülmeyi bayabi azalttı 2.de dahada azalttı yani gerçekten çok güzel kullanmaya devam et )
bide yumaşacık olmasını şampuanıma borçluyum ve düzene girmesinidesaçlarım yıpranık oluduğu için araştırdım internetten herkes çok övmüş şampuanı ve saçları benimkinden seninkinden çok çok kötü insanlar daha ilk kullanışta saçlarının acayip düzeldiğini falan söylemiş bbende o gazla gittim aldım :) ve o andan itibaren dove yoğun onarıcı şampuanı kullanmaya başladım oda 4 yada 5. kullaışım daha 3 hafta önce fala aldım ama gerçekten memnunum yani bide düzenli kullanınca daha iyi sonuş alıyosun ben hepsini bi kaç ay düzenli kullanıcam özelikle yağları şampuanıda bitene kadar kullanırım zaten kocaman ve ailede 1 tek ben kullanıyorum 6 ay yeter o bana hatta sürekli kullanmaya devamda edebilirim böylece sağlıklı saçlara sahip olurum :)) ha bide şöyle bi etkisi var şampuanın ilerde oluşabilecek yıpranmalara karşı saçı güçlendiriyo ) aslında sürekli kullanmak istememin sebebi bu :)) tavsiye ederim canım ) :) fiyatıda çok pahalı değil şampuanın büyüklüğüne ve işlevine göre bence hatta ucuz bile :) 6 yada 7 lira falandı ) :))
arkadaşlar benim saçlarım çok kuru,hemen kırılıyo ve hiç uzamıyo barcelino ii gelir mi en azından kuruluğa yardmcı olrsanız sevinirim
arkadaşım barcelonanın içinde bir sürü sağlıklı yağ var. saça hem yağ hem nem uygularsan bu sorundan kurtulabilirsin. benim de çok kuruydu. ayrıca ince telli ki 1 teli eline alsan görülmeyecek kadar ince telli. bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri daha sağlıklı oldu saçlarım. ayrıca dedğim gibi saçına nem uygulaman lazım. yağ tek başına çözüm değil.
ben bunun için saçımı önce soğuk su ile yıkıyorum, sıcak havlu kompleksi yapıyorum bi de kuaförde bulunan buhar makineleri var. onlardan yararlanıyorum....[/QUO
çoksagol canım..en yakın zamanda alcam bu yagı..bu zmana kadar zytin ygndan bşka bişey kullanmdm..her yerde barcelonanın adının duyuyorum artık kullnmaya bşlayayım...peki nem nsıl uygulacm tatlım sıcak havlu ile mi..
tamam tatlım çok sagol..ama ben saçıma nsıl nem uyglucam die sormak istemiştim..
bazen herkesin uygulaması farklı olabiliyor. ürün tek olduğu için üzerinde net net yazmışlar uygulama şeklini.
ondan söyledim...
ben nemli ve temiz saça uyguluyorum(tavsiyesi böyle çünkü) tüm saçıma masajla uyguluyorum. dipten uca kadar. sonra sarıp 2-3 saat civarı bekliyorum. bazen 3 saati bile aşıyor.....
hım tamam tatlım teşekkr ederim kbkma çok soru sordum ama ne kadar sıklıkla yapıyosun peki..grçktn saçlarımdan çok dertliym o yzden böle mrklı olyrum çzm bulmya çlşyorum zytn yağı kullnmaya başladım bnde bu hafta 2 hftada bir dediler..sen hiç denedn mi....bi hftazytn yağı bi hfta onu mu ypmlyım sence ?
ne demek arkadaşım hep beraber öğrenicez doğruyu...ben haftada 3 kez yapıyorum barcelonayı. zeytinyağınıda haftada bir hafif ısıtarak uyguluyorum. çok da memnunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?