Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esf. kuruluk için ayrıca nem çok önemli. buhar banyosu buna birebir. kuaförden de destek alabilirsin bu konuda ama aman sakın başka fikir vermelerine izin verme. bir kere kuaföre fikrini sorsan saçını tepeye kadar kesip gönderiyorlar. :)))

aynen öle ya kırık aldırmak için giderdim kısacık kesiyolardı ne kadar az kesin desemde dnlemyor anlamdım gitti bnde bu sene bi tanıdıgımız var düzgn kesiyo bnmde dalgalı zaten blli olmuyo ona ksterdim bi cm bdaha kırık için gitmem kuaföre :)bi trlü uzatmdımya saçlarımı hep aynı boy brzuzuyo krık için gidiyo yne aynı boy sil bştan buhar bnyosunuda denicem gerçkten çook kuru saçlarım yumusacık ypmdım şu sacı bi

bende işe yaradı. ayrıca soğuk su ile ilk başta yıkamakda işe yarıyor. jöle sprey falan kullanma derim bu zaman zarfında. en iyisi bile saçın canına okuyor. şu dönem ben olabildiğince doğal yolları seçiyorum. tıpkı çocukken nasıl saçımıza hiç bişi yapmıyosak aynı öyle valla.

inş bndede işe yarar..eskiden çok kullanyodum jöle kafamda bi ton jöle ile geziyodum mahvluyodu saçım..saçlarım kndi dogl güzel bi dalgası var o yüzden artık jöle sprey kullanmyorum bnde..sadece elktrklemsn yumusatsın die gliss in sıvı saç kremini kullnyorum dsrı çıkarken..benim saçlarım çok ve küçükken annem hep zeytn yağlı sabunla ykrdı bizim oralarda dogl yapılıyo o yzden fazla heralde..şimdi tekrar o sabunu kullnyorum şampuandan önce..barcelino yu alıp denemek istiyorum bian önce artık bu kadar şeyden sonra kuruluğu gider inş :)

meraklanma işe yarar arkadaşım...sen yeter ki istekli ve istikrarlı ol...

kızlar ben de saçlarımı uzatmak istiyorum ama kararsız kaldım.aranızda sinameki kürünü kullanan var mı? yani bu kür mü yoksa sinameki mi diye sorsam hangisini önerirsiniz??:44:

kızlar ben de saçlarımı uzatmak istiyorum ama kararsız kaldım.aranızda sinameki kürünü kullanan var mı? yani bu kür mü yoksa sinameki mi diye sorsam hangisini önerirsiniz??:44:

Canım ben barcelinoyu gördüm ilk bu forumda 2 kez uyguladım yarın 3. ye uygulayacağım sonrada sinemakiyi gördüm yorumları falan okuduğumda koydukları fotoları gördüğümde farkı inceledğimde gözlerime inanamadım dedim bunuda yapacağım dün gittim malzemeleri aldım :)) onuda pazar günü uygulumaya başlayacağım :) perşembeleri barcelino pazarları sinemaki uygulayacağım ben ikisinide tavsiye ediyorum barcelinonun etkisini gördm 2 kullanımda saçlarım kendine geldi sinemakininde işe yarayacağına inanıyorum ben o yüzden ikisinide dene derim hem daha etkili olur

merhaba arkadaşlarım. 2 gündür çevremdekiler saçlarıma naptığımı soruyolar.
fark edilecek bi değişiklik olmuş demekki...:)))
eşim çok şaşkın nazar boncuğu tak diyor:)))
kürelere, bakımlara devam...sanırım bunun adı mucize:)))

bende ilk defa dün aksam kullandım..yıkadıktan sonra krem kullanmadan bile yumusaçık oldu..bnm saçlarım çok serttir ama bgn yumusak gliyo elime ama tabi tamamen ipek gibi degil ama ilk defa kullandgm için bnce çok ii..inş kurulugu sertligi gidecek artık çok sevindim uzamasınıda sağlarsa oh tam keyfim yerine glcek :) hepinize çok teşekkr ederim yardımlarınız için

kızlar bu barcelino'yu nasıl kullanıyorsunuz?temiz ve nemli saça diyor ama ben zaten saçlarımı 2 günde 1 yıkıyorum.saçlarımı yıkadıktan sonra yapsam saçlarımı daha da yağlandırmış olmam mı??:44::44:

canım ben 1 gün öncede yıkadıysam uyguluyorum. saçımı biraz ıslatıp yapıyorum .zten uygulamadan sonra durulıcaksın ya yağ falan kalmıyor....

canım ben 1 gün öncede yıkadıysam uyguluyorum. saçımı biraz ıslatıp yapıyorum .zten uygulamadan sonra durulıcaksın ya yağ falan kalmıyor....
tamam sağol canım çok teşekkür ettim 2. günü bende saçımı az ıslatıp uygulayabilirim o zaman

tamam sağol canım çok teşekkür ettim 2. günü bende saçımı az ıslatıp uygulayabilirim o zaman

inş. emeklerimizin karşılığını alırız Allah'ın izniyle...ben çok memnunum...gerçekten bakınca bağ oluyor:)

inş. emeklerimizin karşılığını alırız Allah'ın izniyle...ben çok memnunum...gerçekten bakınca bağ oluyor:)
inşallah canım.. yalnız tek endişem dökülme yapması.saçlarım çok ince telliydi benim az da olsa yeni yeni toparladım saçlarımı şimdi dökülürseler bu gürlüğünün gitmesinden endişeliyim :18:

merak etme arkadaşım dikkatli kurutunca ve tarayınca dökülme olmuyoır. zaten dökülenlerinde sağlıksız seni terkeden saçlar olduğunu bil yeter...

merak etme arkadaşım dikkatli kurutunca ve tarayınca dökülme olmuyoır. zaten dökülenlerinde sağlıksız seni terkeden saçlar olduğunu bil yeter...
hadi bakalım bugün ilk kürümü uygulamış bulunmaktayım umarım istediğim sonucu elde ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…