iyi hatırlattın canım bana kalsa unutup gitmiştimhadi bakalım...fotoğraflamayı unutma aşama aşama....
iyi hatırlattın canım bana kalsa unutup gitmiştim
arkadaşlar merhababarcelino nun içine bemix ampul eklesem bi zararı olur mu..siamekili kürü hiiç denemedim onuda denemek istiyorum..bemix ampulu barcelinoyada mı koysam bilemedim :26:
valla aslında yağ karışımı sonuçta ama bence arkadaşım tariflere uy. ne olur nolmaz...
valla hepimiz tariflerle yol alıyoruz ama yine de sen bilirsin
tamam canım sağolsın..bazıları bişey olmaz bazıları olabilir diyodu merak ettim
haklısın...karışımların bi anlamı vardır die düşünüp uymak lazım. ben harfiyen uyguluyorum
şuana kadar çok da memnun kaldım...
saçım ince telli ve az, bide sapsarııı röfleli senelerdir. ama yanık. kırıklar uçlarından kestikçe hala kırık gibi duruyo. ve uzamıyobu yağ işimi görür mü acaba
kızlar ben de saçlarımı uzatmak istiyorum ama kararsız kaldım.aranızda sinameki kürünü kullanan var mı? yani bu kür mü yoksa sinameki mi diye sorsam hangisini önerirsiniz??:44:
iyi akşamlar arkadaşlarım...bu akşam barcelino akşamı...bi güzel sürdüm,
saçlarımı şımartıyorum....sırma olucak saçlarım benim
aynen canım..bnde şimdi sürdüm bekliyorum...inş sırma gibi olr saçlarımız :118:
çok memnunum bercelinodan aktar önermişti. Uzatıyo, yumuşacık yapıyo saçı. Kokusuda çok güzel, Şu sıralar pek düzenli kullanamadım ama daha düzenli kullanıcam inşallah
çok memnunum bercelinodan aktar önermişti. Uzatıyo, yumuşacık yapıyo saçı. Kokusuda çok güzel, Şu sıralar pek düzenli kullanamadım ama daha düzenli kullanıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?