Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba barcelino nun içine bemix ampul eklesem bi zararı olur mu..siamekili kürü hiiç denemedim onuda denemek istiyorum..bemix ampulu barcelinoyada mı koysam bilemedim :26:

arkadaşlar merhaba barcelino nun içine bemix ampul eklesem bi zararı olur mu..siamekili kürü hiiç denemedim onuda denemek istiyorum..bemix ampulu barcelinoyada mı koysam bilemedim :26:

valla aslında yağ karışımı sonuçta ama bence arkadaşım tariflere uy. ne olur nolmaz...
valla hepimiz tariflerle yol alıyoruz ama yine de sen bilirsin

valla aslında yağ karışımı sonuçta ama bence arkadaşım tariflere uy. ne olur nolmaz...
valla hepimiz tariflerle yol alıyoruz ama yine de sen bilirsin

tamam canım sağolsın..bazıları bişey olmaz bazıları olabilir diyodu merak ettim

tamam canım sağolsın..bazıları bişey olmaz bazıları olabilir diyodu merak ettim

haklısın...karışımların bi anlamı vardır die düşünüp uymak lazım. ben harfiyen uyguluyorum
şuana kadar çok da memnun kaldım...

saçım ince telli ve az, bide sapsarııı röfleli senelerdir. ama yanık. kırıklar uçlarından kestikçe hala kırık gibi duruyo. ve uzamıyo bu yağ işimi görür mü acaba

Bence işini görür arkadaşım.Benim saçımı çok besledi,uzattı ve hacim kazandırdı.Herkese tavsiye ediyorum.

kızlar ben de saçlarımı uzatmak istiyorum ama kararsız kaldım.aranızda sinameki kürünü kullanan var mı? yani bu kür mü yoksa sinameki mi diye sorsam hangisini önerirsiniz??:44:

Ben ikisini de yaptım.Haftada bir sinameki,haftada bir barcelino yaparsan hiçbir sorun olmaz

iyi akşamlar arkadaşlarım...bu akşam barcelino akşamı...bi güzel sürdüm,
saçlarımı şımartıyorum....sırma olucak saçlarım benim

iyi akşamlar arkadaşlarım...bu akşam barcelino akşamı...bi güzel sürdüm,
saçlarımı şımartıyorum....sırma olucak saçlarım benim

aynen canım..bnde şimdi sürdüm bekliyorum... inş sırma gibi olr saçlarımız :118:

çok memnunum bercelinodan aktar önermişti. Uzatıyo, yumuşacık yapıyo saçı. Kokusuda çok güzel, Şu sıralar pek düzenli kullanamadım ama daha düzenli kullanıcam inşallah

çok memnunum bercelinodan aktar önermişti. Uzatıyo, yumuşacık yapıyo saçı. Kokusuda çok güzel, Şu sıralar pek düzenli kullanamadım ama daha düzenli kullanıcam inşallah

düzenli kullanmak özemli ama..
ben haftada en az iki kez yapıyorummm

hata verdi net,
3-4 kez aynı mesaj girmiş...
hoş görün arkadaşlarım....

Bende bir arayıp bakayım aktarlara merak ettim kafama sürmediğim bir bu kalmıştı

Düzenli kullanıldığı takdirde saçın uzamasına gerçekten çok faydası var barcelino nun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…