Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aldım kızlar..sadece diplere mi uyguluyorsunuz memnun kalan arkadaslarım?üzerinde heryerine diyo ama yag dayanmaz o şekilde

Bunlar abarti arkadaslar bende kullandim ayni markaliyi hemde 4 cm falan uzama olmadi tamam saclara iyi geliyor ama sihirde yapmiyoruz yani bi sac ayda en fazla 2,5 cm uzar

Bunlar abarti arkadaslar bende kullandim ayni markaliyi hemde 4 cm falan uzama olmadi tamam saclara iyi geliyor ama sihirde yapmiyoruz yani bi sac ayda en fazla 2,5 cm uzar

canım bazı insanların yapısı geregi fazla uzuyor ama gerçekten..bana yaramayan birşey başkasına yarayabilir mesela..herkese aynı etkiyi de vermiyor olabilir..kaldı ki burda yalan söyleyip de kimsenin eline bişy geçmez...evet 2 haftada 4 cm deyince abartı geliyor ama benim annem mesela o kadar çabuk uzuyor ki anlatamam..bi ara kestirmişti kaç ay oldu hatırlamıyorum topuz bile yapamıyodu..geçenlerde sacını bi açtı agzım açık kaldı ve biz annemin sacına bu şekilde hep şaşırıyoruz:))zaten uzamaya meyilli bir saç ise bakım yapıldıgında dahada uzayabilir.

bende aldım arkadaşlar internetten tanesi 6.5 tl iki tane aldım ama kargo daha pahalı 7 tl ..deneyip size bildiririmm...

Bende 3 haftadır düzenli kullanıyorum, 1 ayda uzayacağı kadar uzadı şuanda (2 cm),
kalan bir haftada ne kadar uzar bilemiyorum.konunun birinde bakın yağına bepanten-evigen-
bemiks ampul kırıp uygulayanlar vardı, bende bu şekilde kullanıyorum, uçlar dışında saçlarım
güçlendi, kalınlaştı, daha dolgun kesinlikle.Uçlar için sanırım birkaçay daha yapmak gerekiyor

plus ztn ingilizcede artı demek cnm şampuanın adı hair plus hair + dye geçiyo çokta ucuz marketlerde bile var

bende tam 20gundur kullanıyorum.3gunde1yaptm kızlar.7-8uygulama yaptm yanı.hatta suanda yaptm bekliyorum yine:)simdi;ben saclarımı hazıran sonu gbı boyamıstım.temmuzda sankı hic dibim cıkmamıs gibiydi.yarım cm dip anca vardır.barcelınoyu aldıgmda özellikle baktk ablamla diplerim 1cm kadard.4agustosta basladım uygulamaya.16 agustosta esime ölctrdm mezura ile tam 2.5cm dedı.yanı 13gunde 1.5cm uzadı kızlar.ayrıyetten sampuanımada défnegar yagı koymustm onuda kullanıyorum.ben memnunum durumdan.yanlız;uyguama şişesi püskurtme olsaymıs keske,düz sıkıyor uygularken zorlanıyorum.

barcelino 2 senedir kullandığım bir ürün bende çok memnunum. uzamasından ziyade sürekli maşa yada düzleştirici kullandığım için yıpranmalara karşı bakım olarak kullanıyorum. saça uygulamak zor olduğu için ben şişenin yarısını şampuanıma karıştırdım çift etki gösteriyo

kızlar bende aldım dün iki şişe barcelino
güzelde kokuyomuş ya hiç tahmin etmiodum güzel kokcaını
benım saçlarım açma işlemi gördü o yuzden berbat durumda tiftik tifitik cok kabarık kestirdim 10 gün sanra yıne saglıksız göründü bide malesef düzleitirici uyguluyrm bakalım sonucları paylaşırım burdannn

bende barcelino yağı kullanıyorum ve oldukça memnunum. tamamen doğal ve içinde birçok bitkinin yağı var saç dökülmemide azalttı

Peki bu Barcelino dediğiniz diğer yağlara göre çok mu farklı yani etkisini daha mı çok gösteriyo? ben şuan uzman saç bakım yağı kullanıyorum o da eski bi marka öyle biliyorum ve içindeki yağlar barcelinoyla anladğm kadarıyla hemen hemen aynı. Onu kullansam uzamasına faydası olmazmı bu barcelino kadar?

bu yağı ankarada nerde bulabilirm acaba ben keçiörende ve kızılayda bi çok aktara sordum ama hiçbirinde yok ankarada satılan bi yer bilen varsa yardımcı olabilirmi?

bende kullanıorum saçlarım cok yıpranmıstı hem saçlarımı canlandırdı hmde uazattı tavsıye ederım

kızlar saclarımı yeniden boyadıgım için bayadır santim hesabı yapamadım...yanlız demiştim ya şişesi kullanışsız diye..bende 4 gün önce pamukla uyguladım.pamuga döküp diplerimi tutam tutam ayırıp yedirdim güzelce.bakın sadece 4 gün diyorum.hadi siz 5 diyin:)dün benden önce eşim farketti..."daha yeni boyandı sacların dipler ne çabuk gelmiş dedi" :))iyice baktım yarım cm uzamış cidden de.yani yeni boyadım dip gelmesi şaşırtıcı.bu demekki bu barcelino benim saçları ayda 3 cm uzatacak

YA KIZLAR BEN BU BARCELİNOYU sürünce komple saçıma da sürüyorum diplere yedirdikten sonra
ama sanki saçları kurutuyor mu yoksa bana mı öyle gelio
yağları arındırmak için de bir kere şampuanlayıp iice duruluorum saçımı anlamadım
saçı kuruyan var mı:44:

Kızlar bende aldım ama saçı pek uzatmıyor sanki :/

Bu yağ benim vazgeçilmezim ya içine evigen ve bemix kırdım çok iyi geliyor saçlarıma haftada birgün sadece bunu kullanıyorum bir günde zeytinyağının içine yumurta sarısı ve bundan ekleyerek kullanıyorum kuaförüm bile dedi saçların ne çabuk uzadı diye :)

Bana öyle bir etki yapmadı canım ya ben diplerine ve uçlarına sürüyorum. saç maskesi kullanıyorum ama glissin belkide ondan kurutmuyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…