Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende mecitefendi saç bakım yağı var ama bunu çok merak ettim
bitince bundan alıyım bari

Ben barcelinoyu 6 tL ye aldım kızlar aynı 150 mL parfümeriden aldım ben

Bu barcelinoyu bnm arkadaşımda kullanmıstı 2 hafta demeden 1 cm cıkmıstı diplerinden normalde saçları hiç uzamaz 5 6 yıldır tanıyorum tanıdıgım gunden beri saçları hep aynı boydaydı ee tabi çok düzleştirici kullanıodu saçları kırıldıkcada kuafore gidiodu ama uzattgını görünce gidip bnde aldm aynısından düzenli kullanmadm ama yeniden baslym barii

arkadaşlar bunun kokusu nasıl?

nedir bu barcelino yağ karışımı açarmısınız bende alırım vallahii. hep bi dönemim geliyo saçlarımı gidip kestiriyoum sonra pişman oluyorum

nedir bu barcelino yağ karışımı açarmısınız bende alırım vallahii. hep bi dönemim geliyo saçlarımı gidip kestiriyoum sonra pişman oluyorum

içerisinde badem,çam,susam,fındık,zeytinyağı vs yağlar ve vitaminler var

saça hacim veriyo,uzatıyo,kırıkları düzeltiyo vs

ben çok beğeniyorum kokusunu hoş bi kokusu var

mecitefendinin saç bakım yağı var bende
ağır bi kokusu var şurup gibi
ilk başlarda o kadar rahatsz edici gelmemişti ama şu an kullanamıyorum nedense
öyle baskın bir kokusu yoksa bundan almaya karar verdim

barcelinonun parfümlü bi kokusu var ben beğeniyorum kokusunu

bende yeni aldım ve kullanmaya başladım inş uzar saçlarım...

burada tavsiye edilen bi site vardı kuaför sepeti die ordan buldum bende ama bi şampuan konusu var şampuanda yine bu markanın mı farklı bişi mi bide siz saçın tamamına mı uyguluyosunuz bu arada katılıyorum bazen bünye ilk defa gördüğü bişiyde hemen kapabliyo bende o açıdan umutlandım bi alıp denicem..

Bende deniycem çok heveslendim ama arkadaşımın kuzeni kuaför o barcelino üretimden kalktı sadece adı değişti kahverengi oldu rengi kutusunun (normalde yeşil) dedi napsam bilemedim

bende var 1 senedir sürüyorum ama ı ıh hiç bi işe yaramıyor hatta benım sacımı ıyıce kuruttu

arkadaşlar ben yağı ilk aldığımda 15 liraydı ama daha sonra kozmetikçi de gördüm 8,50 tl orjinal hemde bandrollü falan kontrol edip aldım çok çok stoklamam gerek çünkü kesinlikle süper ötesi bir yağ kullanmak isteyenlere tavsiyem :)

hala almadım bu yağı karar veremiyorum bi türlü..
kızlar sizce barcelino mu mecitefendi mi

arkadaşlar merhaba,1 hafta önce barcelino saç bakım yağı aldım,içeriğinde 15 tane yağ bulunuyor,benim saç sorunum saçlarımın çok fazla dökülmesiydi, eve geldiğim gibi hemen denedim,önce saç diplerime sürüp iyice masajla yedirdim sonra diğer kalan yerlere sürdüm 5 saat saçımda kaldı,zayıf ve düşmeye meyilli olan saçlarım yıkarken banyoda döküldü :) sonrası ise ertesi gün saçımı taradığımda hiç dökülme yoktu inanılır gibi değil,üstelik saçlarım acayip parlıyor ve canlı :))) ilk kullanımda %100 memnum kaldım herkese tavsiye ederim...

canım memnun kalmana çok sevindim dökülmeyi ç.terebendin durdurmuştur diye düşünüyorum
bende dün aldım ve dediğin gibi çok memnun kaldım daha 1.seferde
inşallah uzamayada yardımcı olur 15tane yağ var içinde açıkçası ben çok fazla umutluyum..

.......................................

Son düzenleme:
bu arada kızlar siz nasıl uyguladınız kuru saça da olur mu acaba
ben üstünde yazdığı gibi temiz ve nemli saça uyguladım ama
temiz saç neysede her seferinde de nemli saç hazırlaması uğraş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…