arakadaşalar barcelino saç bakım yağı 0216 341 65 49 bu numaradan ulaşıp alabilirsiniz fiyatı 10 ytl istanbulda oturanlar için çok iyi ama ben aydındayım bakalım söyledim yollayacaklarmı denemkten ne çıkar gerçi evim aktar gibi oldu :)
arkadaşlar bunun kokusu nasıl?
nedir bu barcelino yağ karışımı açarmısınız bende alırım vallahii. hep bi dönemim geliyo saçlarımı gidip kestiriyoum sonra pişman oluyorum
ben çok beğeniyorum kokusunu hoş bi kokusu var
mecitefendinin saç bakım yağı var bende
ağır bi kokusu var şurup gibi
ilk başlarda o kadar rahatsz edici gelmemişti ama şu an kullanamıyorum nedense
öyle baskın bir kokusu yoksa bundan almaya karar verdim
barcelinonun parfümlü bi kokusu var ben beğeniyorum kokusunu
bende tam 20gundur kullanıyorum.3gunde1yaptm kızlar.7-8uygulama yaptm yanı.hatta suanda yaptm bekliyorum yine:)simdi;ben saclarımı hazıran sonu gbı boyamıstım.temmuzda sankı hic dibim cıkmamıs gibiydi.yarım cm dip anca vardır.barcelınoyu aldıgmda özellikle baktk ablamla diplerim 1cm kadard.4agustosta basladım uygulamaya.16 agustosta esime ölctrdm mezura ile tam 2.5cm dedı.yanı 13gunde 1.5cm uzadı kızlar.ayrıyetten sampuanımada défnegar yagı koymustm onuda kullanıyorum.ben memnunum durumdan.yanlız;uyguama şişesi püskurtme olsaymıs keske,düz sıkıyor uygularken zorlanıyorum.
arkadaşlar merhaba,1 hafta önce barcelino saç bakım yağı aldım,içeriğinde 15 tane yağ bulunuyor,benim saç sorunum saçlarımın çok fazla dökülmesiydi, eve geldiğim gibi hemen denedim,önce saç diplerime sürüp iyice masajla yedirdim sonra diğer kalan yerlere sürdüm 5 saat saçımda kaldı,zayıf ve düşmeye meyilli olan saçlarım yıkarken banyoda döküldü :) sonrası ise ertesi gün saçımı taradığımda hiç dökülme yoktu inanılır gibi değil,üstelik saçlarım acayip parlıyor ve canlı :))) ilk kullanımda %100 memnum kaldım herkese tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?