20 gündür kullanıyorum haftada 4 kez bir mucizeyse beklediğiniz boşuna beklemeyin derim öyle gözle görülür acayip bir uzama yapmıyo yani bende yapmadı bakım olarak çok iyi ama
ben 2 ay kullandım bu yağı..dehşet şekilde bakım yaptı..ama uzamasında bir etkisi olmadı..gerçi benim saçımın yapısında bir sorun var herhalde..çünkü ben burda duyduğum bir çok şeyi denedim uzatma konusunda hiçbiri bir işe yaramadı neden bilmiyorum(entele, turplu su, ısırgan otu, hint yağı ve barcelino) yok ne yapsam uzamıyor bu saç..benim aklım almadı...
Bakım yaptı derken kırıkların düzelmesini mi sağladı ? Yani kırıkların düzelmesine faydası var mı ?[/QUOTE
benim saçlarımda kırık olmaz hiç zaten..o konuda ne şekilde etki bırakır bu yağ bilmiyorum...bakım derken kastettiğim şey...saç tellerimi kalınlaştırdı, parlattı ve uçlarını nemlendirdi..benim uçları çok kuru...ya ayrıca tam emin değilim ama uçları kırık saç düzelmezki bakımlarla...sonuçta uçları ölü saçın...yani kırık saç demek uçları çatal çatal olan saç demek onu hiçbir bakım yağı birleştirip eski haline döndürmez bence...
Bakım yaptı derken kırıkların düzelmesini mi sağladı ? Yani kırıkların düzelmesine faydası var mı ?[/QUOTE
benim saçlarımda kırık olmaz hiç zaten..o konuda ne şekilde etki bırakır bu yağ bilmiyorum...bakım derken kastettiğim şey...saç tellerimi kalınlaştırdı, parlattı ve uçlarını nemlendirdi..benim uçları çok kuru...ya ayrıca tam emin değilim ama uçları kırık saç düzelmezki bakımlarla...sonuçta uçları ölü saçın...yani kırık saç demek uçları çatal çatal olan saç demek onu hiçbir bakım yağı birleştirip eski haline döndürmez bence...
tamamen haklısın, kırılmış, çatallaşmış saçları TV de bangır bangır reklamı yapılan maskeler de dahil hiç bir şey onaramaz, yapıştıramaz. ama saçtaki kırıklar kesilerek temizlendikten sonra maske-yağ bakımları vs. uygularsanız saçların kırılmasını ve yıpranmasını minimuma indirmiş olursunuz. yağ bakımları saç pulcuklarının içine işleyerek saçı içten nemlendirir ve güçlendirir. reklamlardaki maskeler ise içten bakımdan ziyade saçı silikon denen maddeyle sararak kaplar ve dış etkenlere kapatır. bu arada saç nefes alamaz, içten içe kurur ve dökülme başlar. tabi beslenme de çok önemli, sağlıklı vücutta sağlıklı saç telleri bulunur, ve bu teller dış etkenlere karşı dirençli olur.
şimdimi sölenir bu bacımm neyse ikinciyi ordan alırım.. neresinde kadıköyün bu cosmohome, rıhtımdamı??bilginiz olsun kadıköy'de cosmohome da bu yağ 7.5 tl... istanbullular için söylüyorum, pahalıya almayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?