Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aktarlarda yok arkadaşlar mısır çarşısının arka kapısının oralarda bi yerde
kozmetikci var ordan aldım 10 a . aydın kozmetikti sanırım
mısır çarşısında da yok bilginize hihoyyyt
gittim mi ordakilere sorun gösteriyolar :lepi:
sonuçlarıda yazıcam bakalım :jeyyar:

kızlar bende aldım bu barcelinoyu temiz nemli saça uygulayın yazıyodu saçlaımı yıkadım sürdüm 2 saat bekledikten sonra iyice yıkadım saçımı ama kokusu gitmedi ya iğrenç kokuyokirli saça uygulasam olmazmı acaba?

ben ürünü kullanalı 10 gün kadar oluyor bu 10 gün içinde 4 kez kullandım ve arkadaşlarım hemen farketti saçlarımın dolgun gözüktüğünü söylediler şampuan mı değiştin dediler ürünü onlara da tavsiye ettim yumuşattı saçlarımı matlığı da gitti ben memnun kaldım tavsiye ederim

bende bu üründen bu gün aldım eczanede tavsiye ettiler dökülmeyi önler yeni saç getirir dediler sizlerde böyle bir etki yaptımı

ben üç kez yaptım ama uzayıp uzamadığını daha anlamadım
saçlarımıda yeni boyatttım bakalım görcez CADIARZU
genel olarak güzel yumuşak yapıyo ama

20 gündür kullanıyorum haftada 4 kez bir mucizeyse beklediğiniz boşuna beklemeyin derim öyle gözle görülür acayip bir uzama yapmıyo yani bende yapmadı bakım olarak çok iyi ama

20 gündür kullanıyorum haftada 4 kez bir mucizeyse beklediğiniz boşuna beklemeyin derim öyle gözle görülür acayip bir uzama yapmıyo yani bende yapmadı bakım olarak çok iyi ama

evet bende de bi değişiklik yok :umursamaz: iyi hoş güzel yapıyoda uzatma konusunda bi sonuç yokk :1no2:

Bakım yaptı derken kırıkların düzelmesini mi sağladı ? Yani kırıkların düzelmesine faydası var mı ?

bende almayı düşünüyorum ama bir anda o kadar para vermek sadece içime dokunuo gerci bakım ürünlerine harcadgım yagıymıs su suymus busuymus daha fazla ama alıcam kısmetse

ben adanaki aktarlarda bulamadım barcelino saç bakım yağını bana firma adını söylersem istnbuldan geticeklerini söylediler ama bilmiyorum ki hangi firma üüretiyor bilen varsa söyleyebilir mi?

uzatıyo die heveslendiysen boşa heveslenme
bende bi heves aldım ama bi faydası olmadı

peki hangi firmaya ait onu söyler msiin? bende denemek istiyorum adanada akatrlarda bulamadım birkaç eczaneye de sordum yok bulamadım

MASK BİTKİSEL DAĞITIM VE PAZARLAMA N.TEKİN A.K.E. KOZMETİK TİC. VE SAN.LTD.STİ

sanırım bu canım

arkadaşlar mersinde adanada alan varsa yardımcı olurmsunuz ben netten bile aradım bulamadım :sinifsinif: saçlarımın acil uzaması lazım

bilginiz olsun kadıköy'de cosmohome da bu yağ 7.5 tl... istanbullular için söylüyorum, pahalıya almayın...

bilginiz olsun kadıköy'de cosmohome da bu yağ 7.5 tl... istanbullular için söylüyorum, pahalıya almayın...
şimdimi sölenir bu bacımm neyse ikinciyi ordan alırım.. neresinde kadıköyün bu cosmohome, rıhtımdamı??

ben başlığı yeni gördüm. o ara başka bi bakım yağı kullanıyordum almadım. unutmuşum sonra başlığı görünce hatırladım. akmar'ın olduğu sokaktaki cosmohome. bahariyedeki değil yani.

en azından 2. için iyi olmuş olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…