Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canın sağolsun, geç olsun güç olmasın:ecrin_bebek: teşekkürler yerimseniben

ben de aldım bu yağı... bugün itbariyle başlıyorum artık etkisini görünce sizinle paylaşırım...

hangisini kullanacağımı şaşımış durumdayım yılan yağı badem yağı saf zeytin yağı çam terabentini ayy bunlar bitmedi daha neler cıkıyor yaav:bbo::bbo: elimdeki yağlarım bi bitsin bakalım bunuda denerim heralde :jeyyar:

ben de şaşırmıştım canım ama yılan yağında karar kıldım
diğerleriyle karşılaştırdım tavsiyeler de var tabi
çünkü çok fazla yağ maske falan var burada kafam karışmıştı bugün yılan yağı aldım

yağ stoklarmın içinde bi barcelino eksikti o da eksik kalmasın onuda alayım bari biün bir ters etki edecek tümden kel kalacaö bende kurtulacam annemde (kadn hergün banyoyu ykıyor ödüm kopuyo benim güzellik merakım yüzünden kayıp düşecek diye)

bende aynı senle konuşmuştuk zaten baska bi topikte badem yağı ile karıştırıp kullan sende bnada sen önermiştin dha takviyeli oluyo sanki bende önce o karışımlarımı şampuanımı bi düzenli kullanıp bitiriyim (bitirelim) :1rolleyes: yazışırız sonuçalrı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saç uzatmaya deil de gürleştirmeye yarıyo hanımlar. bugün saçımı kestirdim. kuaför dedi altta bissürü yeni çıkanın var diye. aa iyiymiş dedim :ecrin_bebek:

düzenli kullanınca ben işe yarayacağına inanıyorum. ayrıca ben saçlarımı hint, badem ve yılan yağıyla uzatmıştım ama artık onlar uzatmıyo nedense. ben de bunu denemeye karar verdim. ilk uygulamayı yaptım bugün. saçlarım kuru ve boyalı ama bu yağ daha bi nemlendirdi, canlılık verdi gibi. ya da ben psikolojik olarak buna inanmak istiyorum....

adanadayım sormadığım aktar,eczane kalmadı diyebilirim fakat yok hiç bi yerde bu yağ adanada olanlardan bulanlar varsa yerini söyleyebilir mi?

yaaa bu bakım yağını kuru ve temiz saça uygulayan ve fayda gören var mı? her banyodan önce yıka, sür, bi daha yıka zor oluyo...

yaa ben kullandım barcelıno zencefıl turp bı fayda görmedım gıbıme gelıodu ama bırakınca hıc uzamadı neredeysee

benim saçım da hemen hemen 1 aydır hiçç uzamadı. bu ara çok sinirlerim bozuk belki de ondandır.

bende bugün internet sitesinden siparişimi verdim. uçları inanılmaz kötü. sadece uçlarını sarı yaptırdım saçlarımın ve her banyodan sonra sanki tel kadayıf gibi oluyor. açamıyorum bile tarakla
inşallah en azından uçlarını yatıştırır biraz :Saruboceq:

uclarına badem yagı yada zeytın yagı sur forumda bı yerlerde okumuztum karıstr bakalm forumu sende görursun canm.

phrmcst e katılıyorum banyodan önce sür saç uçlarına iyice. beklet işte ne kadar betletsen o kadar iyi. ayrıca saçlarına saç kremi değil de saç maskesi kullanabilirsin. ben bunu kullandım ve memnun kaldım...

merhabalar... bu barcelino yu bnde almayı düşünyrum.bnmde aklıma şey geldi acaba ısıtp mı kullsansk çnkü yağlar ısıtarak daha iyi etki ediyr diyr sitedeki herkesde.bde kuru saça banyodan önceden yapan yok mu?? yada ıslatıp yapsak en son şampuanlasak??

saçım temiz olduğu zaman direkt sürdüm
temiz olmadığı zamanlar yıkadım hafif nemliykende sürdüm
sonuç yine bişi olmadı kaydirigubbakcemile3

hiç kuru saça yapmadım. 4 kez uyguladım ve sonuncusunda temiz saçımı sadec e suyla ıslatarak saçıma sürdüm. bende biraz bi uzama oldu. 10 gün oldu kullanalı ayrıca. ama ben 1 saat değil mümkün olan en uzun saat tutuyorum kafamda. hatta mükünse gece sürüp sabah yıkıyorum. 1 kere de böyle yaptım.

yok bence ısıtmaya gerek yok ztn prespektusunde nemlı saca uygula yazıo,yag suda cözunmez ama ne akala ıse neyse ben öle kullanuorum ve genelde sabah yıkadıgım saca aksam uyguluorum yanı ne temız ne kırlı :))
bırde ısıtmaya neden gerek yok cunku ztn akıskan dıger yaglar gıbı daha derısık deıl seyreltık öle olunca ısıtmak gereksız...
((( su ara kullanmıorum ama kullanırken bu sekılde yapıodum))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…