Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Beni Terk Ediyor...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Araştıracağım teşekkürler.

Acikcasi ben ilk gördüğümde reklam amaçlı diye düşündüm. .Ama mecbur kaldım kullandım. .daha 1.kutu bitmedi ama ben fayda gördüm. .önyargılı davanmisim demek

Merhaba yaklasik 2 aydir ayni sorunla bogusuyorum. Biraz azaldi dokulmem. Yaptiklarima gelince : ilk olarak sac kremi ve maskeyi bıraktım. Sampuanimi degistirdim. Otaci argan yagli kullanıyorum. Diger turlerinde de sls yok ama benim saçlarım çok kuru. O yüzden bunu tercih ettim. Saçlarımı dusta taramiyorum artik. Çıkınca da havluyla suyunu alip uçlarına nashi argan yağı surup tariyorum.

Doktora gideceğim dediğin için o kısmı yazmamistim ama lütfen korkma git tamam mı?

Bir de benim Önerdiğim şampuanin içine sakin başka birşey karıştırma...Her şampuaniniiçine katılmaz!
O tür şeylere pek cesaret edemem zaten. Şunla şunu karıştır bunu karıştır yapamam. Randevu aldım gideceğim inşallah korkunun ecele faydası yok.

mrb.. internette görmüştüm bemiks ve evigen ampüllerini bende denemek ıstıyorum saçımı 3 4 yıldır düzlüyorum saçım çok yıpradı ve kırıldı mecbur kestşrmek zorunda kaldım 4 5 aydır saçıma hıç bşy yapmıyorum yanı düzlemıyorum bıkaç kere bakım yapmıştım soğanı kaynatıp saç diplerime masaj yaparak uglulamıştım. bemiks ve evigen ampüllerini kullanmak ıstıyorum ben bulgarıstanlıyım ve şuanda bulgarıstandayım teyzeme siperiş verdim alıcak ampülleri ama evigen ampülü artık üretilmıyomuş ve bı yorumda avicap ampülüaynı görevi görüyomuş :) arkadaşlar bemıks ve avicap ampülünü kullanabılırmıyım yanı bı yan etkısı olur mu ? şampuanın ıçıne 2sındende bırer tüp mü koycam ? haftada kaç defa kullanıcam o şampuanı ? ve tatlı bağdem yağı ille kullanmalımıyım ? lüften msjıma cvp verin beklıyorum ..

Teşekkürler paylaşım için..not aldım yazdıklarını, yarın denicem bakalım..aktardan bulabilir miyim karanfili ?

Acikcasi ben ilk gördüğümde reklam amaçlı diye düşündüm. .Ama mecbur kaldım kullandım. .daha 1.kutu bitmedi ama ben fayda gördüm. .önyargılı davanmisim demek
Keratinli şampuanları bende çok gördüm ama hiç denemedim. Bakalım önce dökülmenin sebebini öğrenip bir şeyler deneyeceğim.

Keratinli şampuanları bende çok gördüm ama hiç denemedim. Bakalım önce dökülmenin sebebini öğrenip bir şeyler deneyeceğim.
Doktora gitmedim, bu hafta gitmeyi düşünüyorum..kan tahlili yaptırmak lazım.
siz de gidin mutlaka ihmal etmeyin benim gibi.

Benimde önceden çok gürdü ,keçe gibiydi sinir oluoyrdum şimdi ise benimde saçlarım dökülüyor ama bazı yontemler denedım azalma var dökülmede.Ve düzelmede ama iyi bir sonuc almak için devamlılık çok önemli malesef ben hep yarım bırakıyorum .
Doktora gıtmıştim demir depolarım çok düşükmüş aşırı.Dökülme bundan kaynaklıydı.
Kan hapı kullanıyorum bıtınce doktora kan tahlılı yaptırmaya gidicem.
Sana da tavsiyem canım doktora gidip bir eksik varmı bunu öğrenmen.
Ve ben saçlarıma şunları uyguladım. Badem yagı,bemixs,evigen,bepantel ampul ...bu karısımı uyguladım eczacı söylemişti.Ve önceden de saçlarıma sarımsak kürü yapıyordum.

Bende maskeyi bıraktım kremi de bıraksam iyi olacak sanırım. Ama bu sefer de taranmıyor. Argan yağını nemli iken sürüyorum ama şampuanını hiç denemedim.

Evet onu yaptıracağım ilk iş. Fakat doğal ürün tavsiyesi almak istedim. Kimyasal yüklü şampuanlardan kurtulmak gerek.
Aynı sorun bende de vardı, B12 eksikliği çıkmıştı. Lavanta, karanfil vs. denedim ama bir işe yaramadı onlar. Medikal şampuan almayacaksanız o sarımsaklı ısırganlı şampuanlar falan da hep kimyasal içerikli bir farkı yok.

saçlarınızı kesin , kestikçe gürleşir güçlenir, öyle beline kadar uzun saç sana zahmet değilmi , hem yıkaması zor hem baş agrısı yapar uzun saç iyi birşey değil, sözüm meclisten dışarı ama kezban gibi uzun saçlı gezenleri tuhaf buluyorum, tarz ve kısa kesim omuzlarda veya bıraz aşagısı en normalidir, en ünlü kuaförler bile uzun saçı desteklemz eline geçerse saçlarınız keser zaten, düzenli saçlarınızı kestiğinizde görüceksininz daha gür ve güçlü olur.

cici moderatör bu konuyu taşımazsa diğer taşıdığı konu sahipleri gözünde cadı moderatör olur
o yüzden taşısın yerine..

Zor ama dalgalı olduğu için kısa olunca bonus gibi oluyor. Ya düzleştirmek yada fön çektirmek gerekiyor onları yapmamak için uzun kullanıyorum.

Zor ama dalgalı olduğu için kısa olunca bonus gibi oluyor. Ya düzleştirmek yada fön çektirmek gerekiyor onları yapmamak için uzun kullanıyorum.
bonus olacak kadar gür saçların varsa neden dökülmesini dert ettin ki azcık dökülsün bişey olmaz bende ince telli az saçların var sandım ondan dedim çok kalın ve kabarıksa saçların haliyle bonus gibi durur , uzun kullanmak daha iyi.

cici moderatör bu konuyu taşımazsa diğer taşıdığı konu sahipleri gözünde cadı moderatör olur
o yüzden taşısın yerine..
Bu sağlık konuları kaynanadan,görümceden daha büyük dert ama yaa.Sağlık konularını Bdv'ye toptan dahil edin taşımaktan kurtulun bence. Bdvde olmayınca cevap alamıyoruz ki.

Kalın ve kabarık ama gür değil. Seyreldi iyice. Kısa olunca bir taraf gel sağa gidelim göklere çıkalım diyor öbür taraf yok ben senle gelmem deyip zıt yöne gidiyor Biraz kestiririm ama yine de. Kuaförlere güvenmeyip kendim uçlarından alıyorum. Dalgalı olduğu için belli olmuyor.

istanbulda mı yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…