Araştıracağım teşekkürler.
O tür şeylere pek cesaret edemem zaten. Şunla şunu karıştır bunu karıştır yapamam. Randevu aldım gideceğim inşallah korkunun ecele faydası yok.Doktora gideceğim dediğin için o kısmı yazmamistim ama lütfen korkma git tamam mı?
Bir de benim Önerdiğim şampuanin içine sakin başka birşey karıştırma...Her şampuaniniiçine katılmaz!
İlk iş kan tahlili, vitamin eksikliği varsa tedavi.Sonra;
Aktardan karanfil alın,biraz ezin bir havanda daha güzel oluyor. Bir avuç karanfili bir litre suya bırakın... Bir gece karanlık bir yerde beklesin. Bir şişede ağzı kapalı saklayabilirsiniz. Ilık içme suyu olursa çok daha iyi olur... Sonra bu suyu fısfısı olan bir şişeye dökerek günde 3 kez saçlarınızı ıslatıp diplerinden uclarına doğru tarayın açık kalıp kurusun... Bir ay sonra dökülme vs sıkıntılar geçiyor. Dökülen saçların yerine gür saçlar çıkıyor.
Şampuan içine çam terebentin de koyuluyormuş ama tam bilmiyorum onu.
Keratinli şampuanları bende çok gördüm ama hiç denemedim. Bakalım önce dökülmenin sebebini öğrenip bir şeyler deneyeceğim.Acikcasi ben ilk gördüğümde reklam amaçlı diye düşündüm. .Ama mecbur kaldım kullandım. .daha 1.kutu bitmedi ama ben fayda gördüm. .önyargılı davanmisim demek
Keratinli şampuanları bende çok gördüm ama hiç denemedim. Bakalım önce dökülmenin sebebini öğrenip bir şeyler deneyeceğim.Acikcasi ben ilk gördüğümde reklam amaçlı diye düşündüm. .Ama mecbur kaldım kullandım. .daha 1.kutu bitmedi ama ben fayda gördüm. .önyargılı davanmisim demek
siz de gidin mutlaka ihmal etmeyin benim gibi.Doktora gitmedim, bu hafta gitmeyi düşünüyorum..kan tahlili yaptırmak lazım.
Keratinli şampuanları bende çok gördüm ama hiç denemedim. Bakalım önce dökülmenin sebebini öğrenip bir şeyler deneyeceğim.
siz de gidin mutlaka ihmal etmeyin benim gibi.
Bende maskeyi bıraktım kremi de bıraksam iyi olacak sanırım. Ama bu sefer de taranmıyor. Argan yağını nemli iken sürüyorum ama şampuanını hiç denemedim.Merhaba yaklasik 2 aydir ayni sorunla bogusuyorum. Biraz azaldi dokulmem. Yaptiklarima gelince : ilk olarak sac kremi ve maskeyi bıraktım. Sampuanimi degistirdim. Otaci argan yagli kullanıyorum. Diger turlerinde de sls yok ama benim saçlarım çok kuru. O yüzden bunu tercih ettim. Saçlarımı dusta taramiyorum artik. Çıkınca da havluyla suyunu alip uçlarına nashi argan yağı surup tariyorum.
Aynı sorun bende de vardı, B12 eksikliği çıkmıştı. Lavanta, karanfil vs. denedim ama bir işe yaramadı onlar. Medikal şampuan almayacaksanız o sarımsaklı ısırganlı şampuanlar falan da hep kimyasal içerikli bir farkı yok.Evet onu yaptıracağım ilk iş. Fakat doğal ürün tavsiyesi almak istedim. Kimyasal yüklü şampuanlardan kurtulmak gerek.
cici moderatör bu konuyu taşımazsa diğer taşıdığı konu sahipleri gözünde cadı moderatör olurÖncelikle cici moderatörcüm lütfen konumu taşıma. Bir kocişim,dili uzun kaynanam,blender görümcem olmayabilir napacan benim derdim de bu
Saçlarım çok dökülüyor bu aralar kızlar. Moralim bozuldu. Belime kadar,lüle lüle saçlarım var. Çok iyi bakıyordum. Haftaiçi doktora gideceğim.Kanım düşük olabilir. Zira beti benzi atık,eli kolu bembeyaz bir insanım büyük ihtimalle kanım düşük.
Sizden ricam şu. Saçlarımı artık kimyasallardan uzak tutmak istiyorum. Önceden saç maskesi yapıyordum. Yumuşacık yapıyordu kerata buna kandım. Ama şimdi bıraktım.Bana doğal ürünler tavsiye eder misiniz? Bu zeytinyağlı,badem yağlı,ısırgan otlu,sarımsaklı şampuanlar falan nereden almalıyım? Hangi markaları almalıyım? Her yere güvenemem ben pimpirikli insanın tekiy Saçlarım yağlı yapı da bu tür ürünler iyi gelir mi? Dökülmeyi durduran ve gürleştiren bir şeyler var mı?
Saçlarımda boya vs. Hiçbir şey yok. Maşa,düzleştirici falan da kullanmıyorum.
Daha önce bu gibi durumla karşılaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Evet bulabilirsin canımTeşekkürler paylaşım için..not aldım yazdıklarını, yarın denicem bakalım..aktardan bulabilir miyim karanfili ?
Zor ama dalgalı olduğu için kısa olunca bonus gibi oluyor. Ya düzleştirmek yada fön çektirmek gerekiyor onları yapmamak için uzun kullanıyorum.saçlarınızı kesin , kestikçe gürleşir güçlenir, öyle beline kadar uzun saç sana zahmet değilmi , hem yıkaması zor hem baş agrısı yapar uzun saç iyi birşey değil, sözüm meclisten dışarı ama kezban gibi uzun saçlı gezenleri tuhaf buluyorum, tarz ve kısa kesim omuzlarda veya bıraz aşagısı en normalidir, en ünlü kuaförler bile uzun saçı desteklemz eline geçerse saçlarınız keser zaten, düzenli saçlarınızı kestiğinizde görüceksininz daha gür ve güçlü olur.
bonus olacak kadar gür saçların varsa neden dökülmesini dert ettin ki azcık dökülsün bişey olmaz bende ince telli az saçların var sandım ondan dedim çok kalın ve kabarıksa saçların haliyle bonus gibi durur , uzun kullanmak daha iyi.Zor ama dalgalı olduğu için kısa olunca bonus gibi oluyor. Ya düzleştirmek yada fön çektirmek gerekiyor onları yapmamak için uzun kullanıyorum.
Bu sağlık konuları kaynanadan,görümceden daha büyük dert ama yaa.Sağlık konularını Bdv'ye toptan dahil edin taşımaktan kurtulun bence. Bdvde olmayınca cevap alamıyoruz ki.cici moderatör bu konuyu taşımazsa diğer taşıdığı konu sahipleri gözünde cadı moderatör olur
o yüzden taşısın yerine..
Kalın ve kabarık ama gür değil. Seyreldi iyice. Kısa olunca bir taraf gel sağa gidelim göklere çıkalım diyor öbür taraf yok ben senle gelmem deyip zıt yöne gidiyorbonus olacak kadar gür saçların varsa neden dökülmesini dert ettin ki azcık dökülsün bişey olmaz bende ince telli az saçların var sandım ondan dedim çok kalın ve kabarıksa saçların haliyle bonus gibi durur , uzun kullanmak daha iyi.
Kalın ve kabarık ama gür değil. Seyreldi iyice. Kısa olunca bir taraf gel sağa gidelim göklere çıkalım diyor öbür taraf yok ben senle gelmem deyip zıt yöne gidiyorBiraz kestiririm ama yine de. Kuaförlere güvenmeyip kendim uçlarından alıyorum. Dalgalı olduğu için belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?