Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Beni Terk Ediyor...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bu bemiks gibi bi kaç adet daha serum var adlarını hatırlamıyorum onlar çok iyi geliyo gerçekten eczanelere sorabilirsin bide bu meseleyi çok takma kafana bi arkadaşım her türlü bitkisel yöntemi kullandı faydası olmadı sonra farkettim saçların çok sağlıklı duruyor ne yaptın dedim cevabı şu oldu kafama takmadım saçlarımı unuttum sonra düzelmeye başladılar dedi o yüzden çok sorun etme kendine :)

Beşiktaş sait çifçi devlet hastanesini öneririm.Benim geçmek bilmeyen sivilcelerimi oradki doktor geçirmişti..Şimdi baktım randevu almak için maalesef 17.11.2014 'e kadar dolu..Ben ordan almaya çalışıcam randevuyu..Eğer sana yakınsa sende dene istersen.

Haklısınız çok takmamak gerek fakat yapım böyle takık bir insanım. En ufak meseleler bile gitmez kafamdan döner dolaşır. Doktora gidip öğreneyim bir şeyim yoksa salacağım çayıra Mevla'm kayıra En son kuaföre gitttiğimde kadın saçların çok sağlıklı dedi ondan sonra dökülmeye başladı önce mevsim değişikliğine yordum ama durmuyor her tarafım saç oluyor moralim bozuluyor.

Bana çok uzak orası. Bizim ilçedeki devlet hastanesinden dahiliyeye randevu aldım önce bir kanıma baktırayım orada. Annem şeker hastası aynı doktora gidiyor hep iyi dedi bakalım.

Bana çok uzak orası. Bizim ilçedeki devlet hastanesinden dahiliyeye randevu aldım önce bir kanıma baktırayım orada. Annem şeker hastası aynı doktora gidiyor hep iyi dedi bakalım.

Anladım..bende o kadar beklemesem mi diye düşündüm şimdi..

Benimde 1 yıl öncesine kadar öyleydi.
Restorex sampuanın içine,1 kapak çam terebentin,1 ampul bepanten,1 ampül evigen ekliyorum çalkalayıp kullanıyorum. Birde karanfilli su kullanıyorum sacimi tararken. 1 avuç karanfili 1 litre kadar suya ekliyorum 1 gece karanlık dolapta bekletip süzüp fısfıslı şişeye doldurup diplerine sıkıp tarıyorum. 1 ay gidiyor bu miktar.
Doktorada gittim tabi B12 vitaminide kullanıyorum.
Totalde hepsi iyi geldi saçlarıma dökülmesi minimuma indi.
Sizde doktora gidin önce, ordan çıkacak sonuca göre doğal takviye yaparsınız.
Kolaylıklar dilerim

Öncelikle o saç dökülmesi birkere başladıysa durmaz bakın burda yazılan onlarca şeyi deneyip durmayın, kafanıza takmayın sen taksanda takmasanda o dökülür Zaten. Bende yaşadım biliyorum çünkü. Öncelikle ferritin değeriniz düşükse demir hapı kullanın kısa bir sürede olsa dökülmeyi durdurduğu kesin, birde demirle beraber solgar silica kullanın, biotin değil. Kesin ve net bilgi veriyorum size, karanfili suya koy, şampuanına şunu katla olmaz bu işler bana göre. Zaten herkes denemiş hiçbir faydası olmayan şeyler onlar

Lokman hekim sarmisak ozlu sampuan kullaniyorum cok faydasini gordum, banyodan cikmadan issirgan suyu dokuyorum saclarima. Bide urban sac kremi kullaniyorum

doktor tedavisinden önce bir şey denemem zaten ki bugün gittim doktora demir eksikliği var dedi. Demir hapu yazdı. Yarın kullanmaya başlayacağım. Umarım büyük oranda durdurur dökülmeyi.

Lokman hekim sarmisak ozlu sampuan kullaniyorum cok faydasini gordum, banyodan cikmadan issirgan suyu dokuyorum saclarima. Bide urban sac kremi kullaniyorum
Demir eksikliği varmış bende.sadece şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum. Birden çok fazla şey denemek istemedim. İyice kötü olmasından korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…