Evet.istanbulda mı yaşıyorsun?
Haklısınız çok takmamak gerek fakat yapım böyle takık bir insanım. En ufak meseleler bile gitmez kafamdan döner dolaşır. Doktora gidip öğreneyim bir şeyim yoksa salacağım çayıra Mevla'm kayırabu bemiks gibi bi kaç adet daha serum var adlarını hatırlamıyorum onlar çok iyi geliyo gerçekten eczanelere sorabilirsin bide bu meseleyi çok takma kafana bi arkadaşım her türlü bitkisel yöntemi kullandı faydası olmadı sonra farkettim saçların çok sağlıklı duruyor ne yaptın dedim cevabı şu oldu kafama takmadım saçlarımı unuttum sonra düzelmeye başladılar dedi o yüzden çok sorun etme kendine :)
Bana çok uzak orası. Bizim ilçedeki devlet hastanesinden dahiliyeye randevu aldım önce bir kanıma baktırayım orada. Annem şeker hastası aynı doktora gidiyor hep iyi dedi bakalım.Beşiktaş sait çifçi devlet hastanesini öneririm.Benim geçmek bilmeyen sivilcelerimi oradki doktor geçirmişti..Şimdi baktım randevu almak için maalesef 17.11.2014 'e kadar dolu..Ben ordan almaya çalışıcam randevuyu..Eğer sana yakınsa sende dene istersen.
Bana çok uzak orası. Bizim ilçedeki devlet hastanesinden dahiliyeye randevu aldım önce bir kanıma baktırayım orada. Annem şeker hastası aynı doktora gidiyor hep iyi dedi bakalım.
Önce kan için normal bir yere gidin çözüm olmazsa oraya gidersiniz. Zaten hepsi ilk önce tahlil yapacak.Anladım..bende o kadar beklemesem mi diye düşündüm şimdi..
Önce kan için normal bir yere gidin çözüm olmazsa oraya gidersiniz. Zaten hepsi ilk önce tahlil yapacak.
Ayyy inşallah kendimde güzel bulduğum tek yer saçlarımdı onlar da gitmesinHaklısınız aslında bende öyle yapayım..Umarım şifa buluruz..
Ayyy inşallah kendimde güzel bulduğum tek yer saçlarımdı onlar da gitmesin
Kesinlikle bide sağda solda yerde saç gördükçe daha sinir bozucu.Herkes saç dökülmesinden dert yanardı, ne gıcık birşeymiş yahu
Kesinlikle bide sağda solda yerde saç gördükçe daha sinir bozucu.
Ben sayamıyorum ama normal bir dökülme olmadığını farkediyorum
Sirke dökülmeye iyi geliyor diye okudum az önce. Akşam durulama suyuna biraz koyup denesem mi acaba. Yumuşatıyormuş da üstelik. Krem yerine onu deneyeyim.önceden dökülmüyorsa zaten anormal olduğunu hemen algılıyor insan..
Benimde 1 yıl öncesine kadar öyleydi.Öncelikle cici moderatörcüm lütfen konumu taşıma. Bir kocişim,dili uzun kaynanam,blender görümcem olmayabilir napacan benim derdim de bu
Saçlarım çok dökülüyor bu aralar kızlar. Moralim bozuldu. Belime kadar,lüle lüle saçlarım var. Çok iyi bakıyordum. Haftaiçi doktora gideceğim.Kanım düşük olabilir. Zira beti benzi atık,eli kolu bembeyaz bir insanım büyük ihtimalle kanım düşük.
Sizden ricam şu. Saçlarımı artık kimyasallardan uzak tutmak istiyorum. Önceden saç maskesi yapıyordum. Yumuşacık yapıyordu kerata buna kandım. Ama şimdi bıraktım.Bana doğal ürünler tavsiye eder misiniz? Bu zeytinyağlı,badem yağlı,ısırgan otlu,sarımsaklı şampuanlar falan nereden almalıyım? Hangi markaları almalıyım? Her yere güvenemem ben pimpirikli insanın tekiy Saçlarım yağlı yapı da bu tür ürünler iyi gelir mi? Dökülmeyi durduran ve gürleştiren bir şeyler var mı?
Saçlarımda boya vs. Hiçbir şey yok. Maşa,düzleştirici falan da kullanmıyorum.
Daha önce bu gibi durumla karşılaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Lokman hekim sarmisak ozlu sampuan kullaniyorum cok faydasini gordum, banyodan cikmadan issirgan suyu dokuyorum saclarima. Bide urban sac kremi kullaniyorumÖncelikle cici moderatörcüm lütfen konumu taşıma. Bir kocişim,dili uzun kaynanam,blender görümcem olmayabilir napacan benim derdim de bu
Saçlarım çok dökülüyor bu aralar kızlar. Moralim bozuldu. Belime kadar,lüle lüle saçlarım var. Çok iyi bakıyordum. Haftaiçi doktora gideceğim.Kanım düşük olabilir. Zira beti benzi atık,eli kolu bembeyaz bir insanım büyük ihtimalle kanım düşük.
Sizden ricam şu. Saçlarımı artık kimyasallardan uzak tutmak istiyorum. Önceden saç maskesi yapıyordum. Yumuşacık yapıyordu kerata buna kandım. Ama şimdi bıraktım.Bana doğal ürünler tavsiye eder misiniz? Bu zeytinyağlı,badem yağlı,ısırgan otlu,sarımsaklı şampuanlar falan nereden almalıyım? Hangi markaları almalıyım? Her yere güvenemem ben pimpirikli insanın tekiy Saçlarım yağlı yapı da bu tür ürünler iyi gelir mi? Dökülmeyi durduran ve gürleştiren bir şeyler var mı?
Saçlarımda boya vs. Hiçbir şey yok. Maşa,düzleştirici falan da kullanmıyorum.
Daha önce bu gibi durumla karşılaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
doktor tedavisinden önce bir şey denemem zaten ki bugün gittim doktora demir eksikliği var dedi. Demir hapu yazdı. Yarın kullanmaya başlayacağım. Umarım büyük oranda durdurur dökülmeyi.Öncelikle o saç dökülmesi birkere başladıysa durmaz bakın burda yazılan onlarca şeyi deneyip durmayın, kafanıza takmayın sen taksanda takmasanda o dökülür Zaten. Bende yaşadım biliyorum çünkü. Öncelikle ferritin değeriniz düşükse demir hapı kullanın kısa bir sürede olsa dökülmeyi durdurduğu kesin, birde demirle beraber solgar silica kullanın, biotin değil. Kesin ve net bilgi veriyorum size, karanfili suya koy, şampuanına şunu katla olmaz bu işler bana göre. Zaten herkes denemiş hiçbir faydası olmayan şeyler onlar
Demir eksikliği varmış bende.sadece şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum. Birden çok fazla şey denemek istemedim. İyice kötü olmasından korkarım.Lokman hekim sarmisak ozlu sampuan kullaniyorum cok faydasini gordum, banyodan cikmadan issirgan suyu dokuyorum saclarima. Bide urban sac kremi kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?