Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Beni Terk Ediyor...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Demir eksikliği varmış bende.sadece şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum. Birden çok fazla şey denemek istemedim. İyice kötü olmasından korkarım.
Anladim canim vuramin takviyesi yapman lazim. Sampuan cok guzel denemelisin

doktor tedavisinden önce bir şey denemem zaten ki bugün gittim doktora demir eksikliği var dedi. Demir hapu yazdı. Yarın kullanmaya başlayacağım. Umarım büyük oranda durdurur dökülmeyi.
evet bendede demir eksikliği vardı, ferrosanol duodenal kullandım ben günde iki kapsül .kullanmaya başladığın ilk ay dökülmenin azaldığını göreceksin zaten.ama demir depolarının dolması için ilacı 6 ay kullanman gerekecek. kafana takma bende aynı şeyleri yaşadım,stres yaptıkça daha fazla dökülüyor, kimse yaşamadıkça bilemez bu durumu. bir bayan için saç kaybı çok kötü bir durum. eğer soruların olursa seve seve yardımcı olurum, geçmiş olsun

Teşekkürler. Doktor santafer isimli ilacı verdi en az 3 ay kullan dedi. Bakalım umarım olumlu sonuç alırım. Saçlarım yanısıra kaşlarım da dökülüyor. Çok kötü bir durum gerçekten.

Teşekkürler. Doktor santafer isimli ilacı verdi en az 3 ay kullan dedi. Bakalım umarım olumlu sonuç alırım. Saçlarım yanısıra kaşlarım da dökülüyor. Çok kötü bir durum gerçekten.

Benimde çok fazla saç dökülmem var. Tahliller yaptrdm ne demir eksikliğim nede hormonel bir rahatszlğm çıktı. Artk çok fazla pskoljim bozuldu tepemde açıklık oluştu ne kullanacağımı bilmiyorm tek bildğim şey market şampuanlardn kimyasallardan uzak durmam gerektiği ama ne kullanmalıyız bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…