sanki bana aynı gibi geliyor 2 3 cm gibi de gelmiyorCanım uzamış saçların ama az uzamış hazirandan fotona baktım 2 3 cm kadar uzama var çok stres yapıyor olmalısın.
aybuss sorma ya bende iki aydır 2 cm anca uzattım yok hafta 3 cm yok 5 cm yalan dolan. yaptığım bakımın da haddi hesabı yok.solgar 5000 bende kullanıuorum 2 aydır
başka ne yapabiliriz uzaması içinsaç kısa olunca uzadığı farkedilmiyor. uzamamış gelmesi çok normal.
hala aynıSon durum nedir canım
çok yavaş uzuyoraybuss enseye bakinca yavas yavas kapanmaya baslamis yani 2_3 cm uzama var sacinda şöyle düşün sagliksiz kırıklarla dolu uzayacagina yavas yavas uzasin saglikli olsun
inşallah canım benim tabiki, tüm ürünlerim bitti me alsam en faydalısı ne bilmiyorum hepsini karışık kullandımAybuss tek çare Zaman el ele verelim bekleyelim
inşallah canım benim tabiki, tüm ürünlerim bitti me alsam en faydalısı ne bilmiyorum hepsini karışık kullandım
öyle yapayımBişey önerşcem iyi geleceğine eminim. Herşeyi bırak sadece soğuk Press çörek otu yağı kullan. Her derdr deva deniyo nelki bizr de devam olur benim de malzemelerim bitsin öyle yapıcam
Aybuss ben onu kullandım hiç Bi işe yaramadı bir pis kokuyo anlatamam ıykk. Can'ım Hindistan cevizi yağı alalımöyle yapayım
Aybuss ben onu kullandım hiç Bi işe yaramadı bir pis kokuyo anlatamam ıykk. Can'ım Hindistan cevizi yağı alalım
bende ne yağlar aldım olmadı tek etkili şey havuç kürü ve hindistan cevizi yağı bunları yapalım canımmm aynen :))Aybuss ben onu kullandım hiç Bi işe yaramadı bir pis kokuyo anlatamam ıykk. Can'ım Hindistan cevizi yağı alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?