Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Canım uzamış saçların ama az uzamış hazirandan fotona baktım 2 3 cm kadar uzama var çok stres yapıyor olmalısın.
sanki bana aynı gibi geliyor 2 3 cm gibi de gelmiyor ( çok şey yapıyorum her şeyi saçıma sürüyorum

Kızlar 2,5 aylık fark bu şekilde

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 214
Canım çok yoğun yapma ve dinlenme süresi koy saçlarına ki biraz hava alsin birde sac diplerine ucuna değdirmeden karbonatlı şu ile şampuan yerine yıka ve son durulama suyuna sirke koy ve durulama yapma. Belki gözeneklerde tıkanma olmuşsa karbonatlı şu açıyor gözenekleri 1 bardak suya yarım çay kaşığı kadar karbonat kullanacaksın fazla karbonat yapma saçların sertlesir

Ben iki aya yakındır nerdeyse hiç bakim yapmadım. Dinlendiğini hissettim resmen saçlarımın çok uzun süre yapınca sac alışıp tepki vermiyor olabilir birde tahlilleri ne baktırdın mi

saç kısa olunca uzadığı farkedilmiyor. uzamamış gelmesi çok normal.

aybuss enseye bakinca yavas yavas kapanmaya baslamis yani 2_3 cm uzama var sacinda şöyle düşün sagliksiz kırıklarla dolu uzayacagina yavas yavas uzasin saglikli olsun

Aybuss tek çare Zaman el ele verelim bekleyelim
inşallah canım benim tabiki, tüm ürünlerim bitti me alsam en faydalısı ne bilmiyorum hepsini karışık kullandım

inşallah canım benim tabiki, tüm ürünlerim bitti me alsam en faydalısı ne bilmiyorum hepsini karışık kullandım

Bişey önerşcem iyi geleceğine eminim. Herşeyi bırak sadece soğuk Press çörek otu yağı kullan. Her derdr deva deniyo nelki bizr de devam olur benim de malzemelerim bitsin öyle yapıcam

Bişey önerşcem iyi geleceğine eminim. Herşeyi bırak sadece soğuk Press çörek otu yağı kullan. Her derdr deva deniyo nelki bizr de devam olur benim de malzemelerim bitsin öyle yapıcam
öyle yapayım

Saç için kullandığım tek ürün barcelino yağı :) yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Kuaföre nede olsa yine uzatırım diyerekten rahatlıkla gidiyorum kuaför korkum azaldı :) bide barcelinoya ek hint yağıda eklemiştim daha verimli sonuç alıyorum, şiddetle tavsiye ederim

Aybuss ben onu kullandım hiç Bi işe yaramadı bir pis kokuyo anlatamam ıykk. Can'ım Hindistan cevizi yağı alalım
bende ne yağlar aldım olmadı tek etkili şey havuç kürü ve hindistan cevizi yağı bunları yapalım canımmm aynen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…