Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Diplerime dax, proderm, kabak ç yağı, zeytinyağı, çam t esansı ve nane yağı(ısıttıktan sonra ekledim) boylarıma zeytinyağı sürdüm saat 01:00'da. Yarına kadar bekleteceğim bugün yürüyüşe gittim diyet yapıyorum ondan geç kaldım:) Yarın öğle yıkarım.

Kuzucum sen beni dinlemiyorsun ama bak karışım yağlar dökebilir benim saçımı karışım yağlar döküyor

Kuzucum sen beni dinlemiyorsun ama bak karışım yağlar dökebilir benim saçımı karışım yağlar döküyor
Benim saçımı bütün yağlar döküyo valla h cebizi yağı da dahil hangisini kullansam döküyor bi de fark ettim çam t esanslı restorex cidden uzattı ama kopmalara daha çok sevep oldu

canım ben sana 50 kere dedim cam terebentin boyalı saçlara uygun değil tatlım benim. ben onu 2-3 kere denedim amam inanılmaz kırdı . kırıklar da koptu. zaten kopunca bi faydası olmuyor. kuzucum bakımı haftada 2 defadan fazla yapma sık bakım benim saçımı da döküyor. bende çok sık yapamıyorum.

Bende işte her defasında şifa olur diye koyuyırum napim canımsı ama sonuç hüsran
Restorex zaten yarım şişe çıkmıştı bende şimdidd kullanıyorum yenisini alırım herhaldd sadece restorex kullanırım

Saclarimı yıkadım urban tonik diplere keratinli serumunuda uçlara surdum restorex maske m ve şampuanimla yikamistim :) cam t esaslı olan şampuanı attım böyle kopmalara uyuz oluyorum hem uzatma hem de kopmalar karşı ne alsam bilmiyorum ya offf sevdabuzer

Kopma derken uclardan kiriklarin kopmasi mi canim

Kopma derken uclardan kiriklarin kopmasi mi canim
Değil canım benim ya, tam olarak böyle dipten değil ortalardan kopuyo bir de böyle 2 şer 3 er tame birleşip böyle eski yanmış saç uçların olduğu saç telleri kopup kopup duruyo sinir oluyorum

Değil canım benim ya, tam olarak böyle dipten değil ortalardan kopuyo bir de böyle 2 şer 3 er tame birleşip böyle eski yanmış saç uçların olduğu saç telleri kopup kopup duruyo sinir oluyorum
Beyaz beyaz noktalar oluyo ordan kopuyo dimi oyleyse o bende de oluyo

canım onlardan bende de var bi sürü ama çok takmıyorum. maalesef boyadan kaynaklı onlar. benim uçlarda da oluyor . boş kaldığımda bazen tek tek kesiyorum kuaföre gitmeyi gözüm yemiyor

canım onlardan bende de var bi sürü ama çok takmıyorum. maalesef boyadan kaynaklı onlar. benim uçlarda da oluyor . boş kaldığımda bazen tek tek kesiyorum kuaföre gitmeyi gözüm yemiyor
Kızlar dediğinize benziyor ama kuaföre gitmem kendimde kesmiyoeum artık yoksa abarıylrum bu arada uzama var, boyadan evet eskiden kalma boya saç tellerim işte kopuyo ama saç kalmayacak diye korkuyorum uçlarım zaten ıslakken iyice az sizce hengi şampuana başlasam iyi gelir bi bulayım hep onunla devam edicem restorex maskeden memnunum ama şampuan hangisi olsun bi gönlüme göre bulamadım ÖZELLİKLE KOPMALAR İÇİN

Canim bence kopan yada kırılmış saci hic bi sampuan onarmaz ama restorexten memnunum ben 2 3 aydir kullaniyorum neredeyse

Canim bence kopan yada kırılmış saci hic bi sampuan onarmaz ama restorexten memnunum ben 2 3 aydir kullaniyorum neredeyse
Bende memnunum sorun restorexte değil sorun çam t esansında :)

hicbir sey alma simdilik elindekiler yeterde artar bile.eeee ama canim o kadar dedik bak cam terebentin kurutur diye sen genede kullandin neyse zararin neresinden dönersen kardir.

sampuan hicbir saci tamir etmez iyi bir şampuan sadece olani korur nem yumusaklik dolgunluk vs vs verir.senin en buyuk hatani soyleyeyimmi gerci gene devam edeceksin hatana ama neyse ( bundan dolayi sana kiziyorum ) en cok yipranmis sacta bile maske haftada 2 defa yapilir sen surekli maske yapiyorsun ve saatlerceeeee bekletiyorsun sacinin direnc gucunu kaybettiginin farkindamisin sac surekli bakima yumuşamaya meyilli en ufak bir hava sartlari deniz falan yani birseye maruz kaldiginda yıpranmaya kopmaya kirilmaya baslar cunku sen saca surekli yumuşak bakimli olmasini öğretiyorsun.maske sacina yeni islemis bakim yapmışken hopppp bir yeni maske daha ( diyeceksin ki yqg bakimlarida ayni maske ayri yag bakimi ayri canim unutma).halbuki sacinda sorun yok maskeyi haftada1 veya 2 haftada bir yapmalisin bu şekilde direncinide kaybetmez.ayni hatayi bende yapıyordum komple yanikken her banyoda maske derdimde yaniklardan dolayı kafam odun gibi bari biraz yumusasin ama fark ettimki saclarimda kalite dusuklugu oluyor daha bi meyillendiler kirilmaya kopmaya odunlasmaya kilicbaligina sordum düşünki komple yanik saca bile haftada bir dedi benden nacizane bir tavsiye uyup uymamak sana kalmis

sevda ablan doğru diyor bebeğim. bende ilk başlarda saçma sapan bi sürü şey denedim. çam terebentin bunlardan biri. düşündükçe saflığımdan utanıyorum biosülfür denen şeyden aldım doa kimyadan. diplerimin bi yüzülmediği kaldı. sonra dediler yılang çiçeği...allahım kafa derime dokunamadım meğer uçucu yağlar kafa derisine sürülmezmiş.. sonra biri dedi çörek otu yağı allah inandırsın lağım gibi koktum. sığır iliği konusuna girmiyorum hiççç

aynen bi,ara dokulme dursun diye şşampuana cam terebentin ekledim dipler sizlamaya basladi uclari kurudu bayramda 3-4 cm kestim ya birsey zararliysa kim ne derse desin kullanmayacaksın tqbiki tecrübeyle öğreniliyor.saçların yagliysa boyalı değilse kurutmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…