- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
oyyyy canim benim tesekkur,ederim amin insallah tum isteyenlere nasip etsin,allahimsevdabuzer ay çok sevindimki!! Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun kuzucuk
bebek mi bekliyorsun canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinoyyyy canim benim tesekkur,ederim amin insallah tum isteyenlere nasip etsin,allahim
Aaaaa öyle miydi vallahi ben maskenin üstünde 2 3 kere uygulayın yazıyor diye uyguladım ama artık sık yapmıyorum ya bi ara yaptım öyle üst üste falan, oeki saç kremi kullanayım mı mesela her yıkamadan sonra? Saçlarımın iyilipi için söylüyosun beni düşündüğün için neden uymayayım başka bi yanlışım varsa da söylesampuan hicbir saci tamir etmez iyi bir şampuan sadece olani korur nem yumusaklik dolgunluk vs vs verir.senin en buyuk hatani soyleyeyimmi gerci gene devam edeceksin hatana ama neyse ( bundan dolayi sana kiziyorum ) en cok yipranmis sacta bile maske haftada 2 defa yapilir sen surekli maske yapiyorsun ve saatlerceeeee bekletiyorsun sacinin direnc gucunu kaybettiginin farkindamisin sac surekli bakima yumuşamaya meyilli en ufak bir hava sartlari deniz falan yani birseye maruz kaldiginda yıpranmaya kopmaya kirilmaya baslar cunku sen saca surekli yumuşak bakimli olmasini öğretiyorsun.maske sacina yeni islemis bakim yapmışken hopppp bir yeni maske daha ( diyeceksin ki yqg bakimlarida ayni maske ayri yag bakimi ayri canim unutma).halbuki sacinda sorun yok maskeyi haftada1 veya 2 haftada bir yapmalisin bu şekilde direncinide kaybetmez.ayni hatayi bende yapıyordum komple yanikken her banyoda maske derdimde yaniklardan dolayı kafam odun gibi bari biraz yumusasin ama fark ettimki saclarimda kalite dusuklugu oluyor daha bi meyillendiler kirilmaya kopmaya odunlasmaya kilicbaligina sordum düşünki komple yanik saca bile haftada bir dedi benden nacizane bir tavsiye uyup uymamak sana kalmis
parabensiz sampuan benim icin hicbir anlam ifade etmiyor canim ben genellikle sls paraben renklendirici vs vs icermeyen şampuanlar alıyorum dene bakalim beğenirsen devam et begenmessen eccanin dedigini dene veya gratiste himalaya şampuan var pembe olani cok guzel onu denersinsevdabuzer Şimdilik elimde hunca ph5.5 parabensiz zeytinyağlı ve argan yağlı şampuanı ve urban biotinli kaldı, urban biotinli saçımı döktü, yeni bir şampuan alsam mı hunca ile mi devam etsem masraf etmiycem ama hunca bitince başka alırsam sürekli değiltirmiş olurum, bi yandanda yine masraf etmeyeyim diyorum. @ecca otacı al yumuşacık yapıyor dedi memnunmuş bende vanilyalısını merak ettim kuru saçlar için olanı
cok tesekkur ederim sagolunbebek mi bekliyorsun canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Benim içinde anlam ifade etmiyor valla en güzeli organicum du ama o da pahalı 4 kutu bitirdim çok kullanıyodum eskiden şampuanları hemen bitiyodu, evde bunlar var bitene kadar ya da kafama esince o vanilyalı güzel baktım ona gratiste, arkasında kırılmalara karşı etkişi falan yzıyor hemde kuru saçlar içinparabensiz sampuan benim icin hicbir anlam ifade etmiyor canim ben genellikle sls paraben renklendirici vs vs icermeyen şampuanlar alıyorum dene bakalim beğenirsen devam et begenmessen eccanin dedigini dene veya gratiste himalaya şampuan var pembe olani cok guzel onu denersin
Sen saçını uzatırken uzatmada en verim aldığın şampuan hangisiydi?parabensiz sampuan benim icin hicbir anlam ifade etmiyor canim ben genellikle sls paraben renklendirici vs vs icermeyen şampuanlar alıyorum dene bakalim beğenirsen devam et begenmessen eccanin dedigini dene veya gratiste himalaya şampuan var pembe olani cok guzel onu denersin
hiçbiri uzatmaya faydali olmadi ki oldu diyenede gram inanmam.ama en memnum kaldığım şampuanlar matrix keratindose ve pureology elimdeki stoklarim bitince matrix alacagimSen saçını uzatırken uzatmada en verim aldığın şampuan hangisiydi?
Merhaba uzadı ben çok şey denedim ama kestirdim çünkü uçlarım kırık ve yanıktı belki 5 kere falan kestirdim şimdi biraz daha uzadı, kestirmesem baya uzun olmuştu. Bence kaynak yaptırma kendi halinle uzat kaynak yıpratıyormuş bende 15 aydır boyatmıyorum.Merhaba bütün yorumları okuyamadım bu forum konusunu açan arkadasım nasıl oldu uzadı mı saçların? Ben de suan hamileyim ve saçlarımın uzamasını istiyorum hazır boya fön maşa yaptırmıyoken eğer uzamazlarsa Doğumdan sonra kaynak yaptırıcam Demir eksikliği var bende de onunda etkisi var sanırım ve eskiden cok boyatıyodum bi sarı bi siyah 5 aylık hamileyim suan ve 5 Aydır boyatmıyorum saçlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?