Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Aaaaa öyle miydi vallahi ben maskenin üstünde 2 3 kere uygulayın yazıyor diye uyguladım ama artık sık yapmıyorum ya bi ara yaptım öyle üst üste falan, oeki saç kremi kullanayım mı mesela her yıkamadan sonra? Saçlarımın iyilipi için söylüyosun beni düşündüğün için neden uymayayım başka bi yanlışım varsa da söyle

sevdabuzer Şimdilik elimde hunca ph5.5 parabensiz zeytinyağlı ve argan yağlı şampuanı ve urban biotinli kaldı, urban biotinli saçımı döktü, yeni bir şampuan alsam mı hunca ile mi devam etsem masraf etmiycem ama hunca bitince başka alırsam sürekli değiltirmiş olurum, bi yandanda yine masraf etmeyeyim diyorum. @ecca otacı al yumuşacık yapıyor dedi memnunmuş bende vanilyalısını merak ettim kuru saçlar için olanı

Saç diplerime proderm gold karışık saç bakım yağı, kabak ç yağı, zeytinyağı, dax, nane yağı ve çam t esansı(bunları ısıttıktan sonra ekliyorum)) karışımı uyguladım yarın yıkayacağım.

Saçlarımı yıkadım ve urban saç kremini sürdüm uçalra ve aynaya bi baktım ıslakken saçlarım uzun duruyor hep öyle olur zaten:)

parabensiz sampuan benim icin hicbir anlam ifade etmiyor canim ben genellikle sls paraben renklendirici vs vs icermeyen şampuanlar alıyorum dene bakalim beğenirsen devam et begenmessen eccanin dedigini dene veya gratiste himalaya şampuan var pembe olani cok guzel onu denersin

Benim içinde anlam ifade etmiyor valla en güzeli organicum du ama o da pahalı 4 kutu bitirdim çok kullanıyodum eskiden şampuanları hemen bitiyodu, evde bunlar var bitene kadar ya da kafama esince o vanilyalı güzel baktım ona gratiste, arkasında kırılmalara karşı etkişi falan yzıyor hemde kuru saçlar için

Sen saçını uzatırken uzatmada en verim aldığın şampuan hangisiydi?

Sen saçını uzatırken uzatmada en verim aldığın şampuan hangisiydi?
hiçbiri uzatmaya faydali olmadi ki oldu diyenede gram inanmam.ama en memnum kaldığım şampuanlar matrix keratindose ve pureology elimdeki stoklarim bitince matrix alacagim

Merhaba bütün yorumları okuyamadım bu forum konusunu açan arkadasım nasıl oldu uzadı mı saçların? Ben de suan hamileyim ve saçlarımın uzamasını istiyorum hazır boya fön maşa yaptırmıyoken eğer uzamazlarsa Doğumdan sonra kaynak yaptırıcam Demir eksikliği var bende de onunda etkisi var sanırım ve eskiden cok boyatıyodum bi sarı bi siyah 5 aylık hamileyim suan ve 5 Aydır boyatmıyorum saçlarımı

Hem şampuan hem bakım ürünü tavsiyelerinizi bekliyorum dax kullanmıştım bi dönem o uzatmıştı tekrar ondan aldım bende

Merhaba uzadı ben çok şey denedim ama kestirdim çünkü uçlarım kırık ve yanıktı belki 5 kere falan kestirdim şimdi biraz daha uzadı, kestirmesem baya uzun olmuştu. Bence kaynak yaptırma kendi halinle uzat kaynak yıpratıyormuş bende 15 aydır boyatmıyorum.

Biraz önce yağlarımı benmari usulü eritip sürdüm yarına kadar bekleyecek, malum kozmik bakımdan dolayı üst üste yaptım

Saçlarımı yıkadım, evdeki şampuanları bitirmeye çalışıyorum. Bittiği zaman yoğun nemlendirici şampuan bulup alıcam.
Selective ammino keratin maske uyguladım ve kuruttum, akşama yıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…