Kuzum 28 cm nasıl kesildi şimdi hala uçlarda yanik var en son nisan 2016 da boya oldu, haziran 2016 da toplam 28 cm saçim vardı kestirdim ara ara şimdiki saclarm 37 cm.OHA 28 CM saç Kesilmiş . valla bence çok iyi. şu an hepsi yeni saç sayılır. benim 10 cm az yada çok idi hi. kestirmeden ya koptular yada minik minik ben kestim. bazı kısımlardaki saçlarım papatya gibi açılmış vaziyette. gecen tarak girmiyordu 1-2 cm yer yer kestim. her tarafı ayrı yamuk. ama kuaför fobim oldu gidemiyorum artık. çok iyi dayandın sen . bu vakitten sonra uzr gider sende anlamazsın
Canim bir an önce uzamasini istedigin icin sabirsizligini anliyorum ben de öyleyim 2 gunde bir fotograf cektiriyorum anneme kadin da bikti en cok o istiyo uzamasını artikKızlarr konumu baştannn sonaaa inceledim veeeee aslında bu kadar sık kestirmeseydim yani 5 kere değilde 2 kere kestirseydim şimdi daha uzun olacaktı neyse nasip kısmet. Bundan sonra beni tutun evimdeki makasları kesici aletleri alın valla :))) En son 10 Şubat'ta kestirdim bayadır kestirmiyorum en az 1 sene
Tam saçlarım yoluna girmiş omuzlarımı geçmiş ben gidip kestirmişim
Bi de ikide birde sizce saçım 2 ayda ne kadar uzar yaza kadar 6 aya kadar ne zaman uzar deyip sıkmışım
Durum asıl şimdi ciddileşti çünkü 1 seneye kadar evleniyorum ve saçlarımın ciddi anlamda uzaması lazım, acil durum toplanalım
sevdabuzer seyda586 izole H Hayriye birdal DestinaX 0mayra Blackcatt1 CuriousCat withoutyou Sevilla3434 S siir
Insallah inşallahCanim bir an önce uzamasini istedigin icin sabirsizligini anliyorum ben de öyleyim 2 gunde bir fotograf cektiriyorum anneme kadin da bikti en cok o istiyo uzamasını artikuzasa da kurtulsam diyo
Kestirmezsen ve düzenli bakimini yaparsan 1 seneye sutyen cizgisini hizasina gelir diye düşünüyorum
Sağol canım benimAynen kuzular . Aybus hayırlı olsun kız çok sevindim bebeğim
Hayırlı olsun canım bende evlendiğinde kısaydı ama müthiş bir saç yaptılar çok takılma emin ol uzayacak bak özelden gönderiyorum fotoKızlarr konumu baştannn sonaaa inceledim veeeee aslında bu kadar sık kestirmeseydim yani 5 kere değilde 2 kere kestirseydim şimdi daha uzun olacaktı neyse nasip kısmet. Bundan sonra beni tutun evimdeki makasları kesici aletleri alın valla :))) En son 10 Şubat'ta kestirdim bayadır kestirmiyorum en az 1 sene
Tam saçlarım yoluna girmiş omuzlarımı geçmiş ben gidip kestirmişim
Bi de ikide birde sizce saçım 2 ayda ne kadar uzar yaza kadar 6 aya kadar ne zaman uzar deyip sıkmışım
Durum asıl şimdi ciddileşti çünkü 1 seneye kadar evleniyorum ve saçlarımın ciddi anlamda uzaması lazım, acil durum toplanalım
sevdabuzer seyda586 izole H Hayriye birdal DestinaX 0mayra Blackcatt1 CuriousCat withoutyou Sevilla3434 S siir
Benimde aynen ama geçen ay kullandığımda da sadece diplerime sürmüştüm çok dökmemişti her türlü yağ döküyor benim saçlarımıBu arada ben dax kullanırken çok dökülmüştü aklında bulunsun
Canım aynı sıkıntı bende de vardı bakımı haftada birden fazla yaptığımda saçlarım dökülüyor ayrıca karışık yağ bakımı da benim saçıma yaramıyor. Ve artık yeğ tip yağ kullanıyorum Hindistan cevizi yağı dışında hepsini bıraktımBenimde aynen ama geçen ay kullandığımda da sadece diplerime sürmüştüm çok dökmemişti her türlü yağ döküyor benim saçlarımı
Benim tüm yağlar döküyor, h cevizi yağı yumuşatsa bile döküyorCanım aynı sıkıntı bende de vardı bakımı haftada birden fazla yaptığımda saçlarım dökülüyor ayrıca karışık yağ bakımı da benim saçıma yaramıyor. Ve artık yeğ tip yağ kullanıyorum Hindistan cevizi yağı dışında hepsini bıraktım
Valla denerim ama uğraşmak çok zor geliyo artıkIsırgan çayını ve durulama suyunu dene kuzum inat etme, belki iyi gelir
He bu arada canım lavanta kürü yaptım iyi geldi o hem yumuşacık yaptı hem dökmedi ama ayağım kötü ya yapıp dökmeye üşendimIsırgan çayını ve durulama suyunu dene kuzum inat etme, belki iyi gelir
Benimde aynen ama geçen ay kullandığımda da sadece diplerime sürmüştüm çok dökmemişti her türlü yağ döküyor benim saçlarımı
Canım aynı sıkıntı bende de vardı bakımı haftada birden fazla yaptığımda saçlarım dökülüyor ayrıca karışık yağ bakımı da benim saçıma yaramıyor. Ve artık yeğ tip yağ kullanıyorum Hindistan cevizi yağı dışında hepsini bıraktım
Benim tüm yağlar döküyor, h cevizi yağı yumuşatsa bile döküyor
Az önce saçlarımı yıkadım hiç bu kadar dökülmemişti saçlaım buna bir çözüm bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?