Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Kuzum 28 cm nasıl kesildi şimdi hala uçlarda yanik var en son nisan 2016 da boya oldu, haziran 2016 da toplam 28 cm saçim vardı kestirdim ara ara şimdiki saclarm 37 cm.

Kızlar kendime çeyiz ürünleri falan bakıyorum, alışverişe gidiyorum saçlarımın derdini unuttum :) bugün dax, proderm gold, çam t esansı, nane yağı, kabak ç yağı karışımı sürdüm saçlarıma beklemedeyim :)

Az önce saçlarımı yıkadım ve geçen günkü saç dökülmemin resmini atmıştım ya en az 3 katı döküldü acaba sıkı topladığım için mi bu saçları? Korkmaya başladım
Elmalı su ile duruladım ve şimdi urban toniği sürüyorum :)
İnşallah her şey yolunda gider :)

Kızlarr konumu baştannn sonaaa inceledim veeeee aslında bu kadar sık kestirmeseydim yani 5 kere değilde 2 kere kestirseydim şimdi daha uzun olacaktı neyse nasip kısmet. Bundan sonra beni tutun evimdeki makasları kesici aletleri alın valla :))) En son 10 Şubat'ta kestirdim bayadır kestirmiyorum en az 1 sene
Tam saçlarım yoluna girmiş omuzlarımı geçmiş ben gidip kestirmişim
Bi de ikide birde sizce saçım 2 ayda ne kadar uzar yaza kadar 6 aya kadar ne zaman uzar deyip sıkmışım
Durum asıl şimdi ciddileşti çünkü 1 seneye kadar evleniyorum ve saçlarımın ciddi anlamda uzaması lazım, acil durum toplanalım
sevdabuzer seyda586 izole H Hayriye birdal DestinaX 0mayra Blackcatt1 CuriousCat withoutyou Sevilla3434 S siir

Canim bir an önce uzamasini istedigin icin sabirsizligini anliyorum ben de öyleyim 2 gunde bir fotograf cektiriyorum anneme kadin da bikti en cok o istiyo uzamasını artik uzasa da kurtulsam diyo

Kestirmezsen ve düzenli bakimini yaparsan 1 seneye sutyen cizgisini hizasina gelir diye düşünüyorum

Insallah inşallah
Bwnde anneme çektiriyorum bıktım senin saçından noluyo böyle çekince uzuyo mu diyo

Hayırlı olsun canım bende evlendiğinde kısaydı ama müthiş bir saç yaptılar çok takılma emin ol uzayacak bak özelden gönderiyorum foto

Bu arada ben dax kullanırken çok dökülmüştü aklında bulunsun
Benimde aynen ama geçen ay kullandığımda da sadece diplerime sürmüştüm çok dökmemişti her türlü yağ döküyor benim saçlarımı

Saçlarıma 15:00'da dax, çam t esansı, kabak ç yağı, nane yağı, proderm karıştırıp sürdüm masajla. Görünmez kaza atlattım dün ayağım kötü bakalım nasıl yıkıycam:)
*Yağları nane ve çam t esansı hariç benmari usulü eritip sonra diğer 2 yağı karıştırıp sürdüm. Bu karışıma başladığımdan beri böyle yapıyorum, sanki daha faydalı oldu ısıtıp yapmak. sevdabuzer seyda586 izole

Benimde aynen ama geçen ay kullandığımda da sadece diplerime sürmüştüm çok dökmemişti her türlü yağ döküyor benim saçlarımı
Canım aynı sıkıntı bende de vardı bakımı haftada birden fazla yaptığımda saçlarım dökülüyor ayrıca karışık yağ bakımı da benim saçıma yaramıyor. Ve artık yeğ tip yağ kullanıyorum Hindistan cevizi yağı dışında hepsini bıraktım

Benim tüm yağlar döküyor, h cevizi yağı yumuşatsa bile döküyor

Az önce saçlarımı yıkadım hiç bu kadar dökülmemişti saçlaım buna bir çözüm bulmak lazım

Isırgan çayını ve durulama suyunu dene kuzum inat etme, belki iyi gelir
Valla denerim ama uğraşmak çok zor geliyo artık kolum ve bacağım da kötü durumda ufak bi kaza atlattım bugün zar zor yıkadım saçımı yine de bakım yaptım düşün ama :)

Kaşlarımı hiç aldırmadım, aldırmıycam da. Sadece boyatmıştım ama gürlüğünden bir şey eksilmedi :)

Eklentiler

• IMG_6668.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
Isırgan çayını ve durulama suyunu dene kuzum inat etme, belki iyi gelir
He bu arada canım lavanta kürü yaptım iyi geldi o hem yumuşacık yaptı hem dökmedi ama ayağım kötü ya yapıp dökmeye üşendim

Benim tüm yağlar döküyor, h cevizi yağı yumuşatsa bile döküyor

Az önce saçlarımı yıkadım hiç bu kadar dökülmemişti saçlaım buna bir çözüm bulmak lazım

aybuss artık bişey demiyorum farkındaysan . o dökülmenin sebebini de çözümünü de kendi ağzınla söylüyorsun

çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi mi kolun bacağın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…