Çok sağol iyi sayılır buna da şüküraybuss artık bişey demiyorum farkındaysan . o dökülmenin sebebini de çözümünü de kendi ağzınla söylüyorsun
çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi mi kolun bacağın?
Hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 2018934 250 ml rahat rahat kullanırım artık
Uzama kesinlikle var hem dibin çıkmış hemde boydan uzamış belli oluyor yani maşallah maşallahEki Görüntüle 2018931 17 günlük, çizgili olmadığı için anlamadım ama uzamış sanki hiç bakım yapmadım kabak yağım bitmişti bir kere nane sürdüm sadece bugün aldım kabak yağı akşam başlıyorum tekrar
bitkisel birsey diyorsun bilemiyorum ama sampuana brmiks evin bepanten ekleyebilirsin cok azda biberiye yagiSıcak yağ bakımları kesinlikle daha etkili
Bir de saçlarımın uzadığını hissediyorum fakat dökülme var bu dökülmeye ne yapmalı ?sevdabuzer
tatlım lavanta iyi geldi demiştin kullanmıyormusun dökülme içinSıcak yağ bakımları kesinlikle daha etkili
Bir de saçlarımın uzadığını hissediyorum fakat dökülme var bu dökülmeye ne yapmalı ?sevdabuzer
Ayyyy hamilelik günlüğü eklemişsin, çok sevindimmm, sanki kız olacak gibi içime doğdu :)bitkisel birsey diyorsun bilemiyorum ama sampuana brmiks evin bepanten ekleyebilirsin cok azda biberiye yagi
Üşendim ayağım ezildi ya zor yıkıyorum saçımıtatlım lavanta iyi geldi demiştin kullanmıyormusun dökülme için
Geçmiş olsun canımÜşendim ayağım ezildi ya zor yıkıyorum saçımı
tesekkur ederim canim sanada nasip etsin insallah vakti zamani geldiginde hayırlısı kiz erkek fark etmez :))) tatili iptal ettirip bakimlari aksattirdi minnosum :))))Ayyyy hamilelik günlüğü eklemişsin, çok sevindimmm, sanki kız olacak gibi içime doğdu :)
gecmis olsun hayirdir nolduÜşendim ayağım ezildi ya zor yıkıyorum saçımı
Ayyy teyze oluyorum desene:)) görünce inan ki çoookkk sevindim Allah şimdiden bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah:) cinsiyeti belli olunca hemen söyle bana meraktan çatlarım:))tesekkur ederim canim sanada nasip etsin insallah vakti zamani geldiginde hayırlısı kiz erkek fark etmez :))) tatili iptal ettirip bakimlari aksattirdi minnosum :))))
Dönen sandalyeden düştüm yüksekten her tarafım ağrıyor orası ayrıgecmis olsun hayirdir noldu
amin canim inşallah veririm tabi hemen kosa kosa yazarimAyyy teyze oluyorum desene:)) görünce inan ki çoookkk sevindim Allah şimdiden bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah:) cinsiyeti belli olunca hemen söyle bana meraktan çatlarım:))
Ayyyy hemen yaz şimdiden heyecanlandımmmamin canim inşallah veririm tabi hemen kosa kosa yazarim
amin canim inşallah veririm tabi hemen kosa kosa yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?