Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

aybuss artık bişey demiyorum farkındaysan . o dökülmenin sebebini de çözümünü de kendi ağzınla söylüyorsun

çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi mi kolun bacağın?
Çok sağol iyi sayılır buna da şükür
Yağ bakımı döküyor ama bırakırsam uzama da duracak yani

17 günlük, çizgili olmadığı için anlamadım ama uzamış sanki hiç bakım yapmadım kabak yağım bitmişti bir kere nane sürdüm sadece bugün aldım kabak yağı akşam başlıyorum tekrar

Uzama kesinlikle var hem dibin çıkmış hemde boydan uzamış belli oluyor yani maşallah maşallah

Saçlarıma proderm, zaytinyağı, nane yağı, kabak ç yağı, çam t esansı , dax karışımını benmari usulü eritip(çam t esansı ve nane yağını sonradan ekledim) sürdüm. Bu arada zeytinyağı edremitten organik doğal geldi.

Sıcak yağ bakımları kesinlikle daha etkili
Bir de saçlarımın uzadığını hissediyorum fakat dökülme var bu dökülmeye ne yapmalı ? sevdabuzer

bitkisel birsey diyorsun bilemiyorum ama sampuana brmiks evin bepanten ekleyebilirsin cok azda biberiye yagi
Ayyyy hamilelik günlüğü eklemişsin, çok sevindimmm, sanki kız olacak gibi içime doğdu :)

tesekkur ederim canim sanada nasip etsin insallah vakti zamani geldiginde hayırlısı kiz erkek fark etmez :))) tatili iptal ettirip bakimlari aksattirdi minnosum :))))
Ayyy teyze oluyorum desene:)) görünce inan ki çoookkk sevindim Allah şimdiden bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah:) cinsiyeti belli olunca hemen söyle bana meraktan çatlarım:))

canım geçmiş olsun, biraz dinlendirsen mi acaba saçları, dökülme artmış, gözenekler tıkanmasın. Bir de kan testi yaptır mutlaka
Bu arada Revox arındırıcı şampuan çıkarmış denmek lazım yağ bakımında :)

Ayyy teyze oluyorum desene:)) görünce inan ki çoookkk sevindim Allah şimdiden bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah:) cinsiyeti belli olunca hemen söyle bana meraktan çatlarım:))
amin canim inşallah veririm tabi hemen kosa kosa yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…