Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

Kınayı çok beklettin mi saçında?bende kaç ay uğraştım senin gibi ama hiç fayda etmedi;senin maşşalah çok sağlıklı gözüküyor bende kına konusunda çok kararsızım annem de çok ısrar ediyor ama bilmiyorum.

Tesekkur ederim canim, sabrettim bu kivama getirdim saclarimi sen de sabret olmayacak sey yok. Iki kere kina yaktim iki hafta arayla. Birincisinde 10 saate yakin tuttum, ikincisinde 4-5 saat kadar tuttum. Kimisi bir iki saatte tutar diyor ama isimi garantiye almak icin o kadar saat beklettim. Herkes saca faydali diyor daha gozlemleyemedim ama sacima bir zararini gormedin tavsiye ediyorum:)

Hanımlarrr bitkisel şampuana geçiş yaptım, sanırım bir kaç ay sinamekiye ara veriyorum. Nedense bana artık çok zahmetli geliyor. Kışa doğru tekrar başlayacağım. Yazın terlemekle birlikte ara sıra burnuma gelen kokusu beni yaz ayında sinamekiden soğuttu. Ancak kış girişinde devammm.

Şampuanım Tresan Isırgan Otu Şampuanı. İçine 1 veya 2 kapak çamterebentin yağı koyacağım. Bir kaç ay şampuan ve ayda bir veya iki kere yağ bakımı yapacağım. Geçenlerde bir resim koydum, ayda bir resim koyacağım. Eylülde görüşmekkk üzereeee :):):)

sizce nasıl bu oruçta değil geçen oruçta omzumdaydı saçlarım . ve bu sureçte 4 5 boyamada sarı ve koyu renkler arasında gidip geldim ve bu nedenle şırı açıcı kullanmak zorunda kaldık . ombre mı adını tam bılmıyorum ve uclarına sarı attırmıstım oda var ucşarı mahvolmuştu resmen kıyamadım 3 4 cm kestim 3 4 ayda bir . bu boyda ve kalınlıkta işte

bence gayet iyi. boya ve acicilar ne derece zarar veriyor bilmiyorum hic kullanmadigim icin. hangi bakimlari yapiyorsun?

bence gayet iyi. boya ve acicilar ne derece zarar veriyor bilmiyorum hic kullanmadigim icin. hangi bakimlari yapiyorsun?

yakıyor bildiğin çakmakla yakar gibi yakıyor . ve uzamıyor yani uzuyorda yanık yerler kopuyor .
saçlar uzayacağına kısalıyor benim bi arkadaşım vardı sacı bnm bu halmden az kısaydı kızın saçları şimdi omzundan daha kısa berbat iğrenç bi görüntüsü var hep kopuyor saçları :S kız kafayı yiyecek . o yanık görüntüyü kapamak için iyice düzleştiriyo buı sefer iyi ce yanıyo :S kötü yani .
bende o kadar buyuk sorun olmadı ben çünkü sürekli bakım yaopıyorum acayip fazla .

bak azimle saç uzatacak arkadaş arıyorum diye konu var bak uzun bi açıklamayla neler kullandıgımı yazdım o kısımdan oku .

aman aman doğallık candır. Tamam canım okuyacağım.

ne düzleştirici ne birşey artık dokunmamaya calışıyorum saçlarıma ocak yada şubat ayına kadar uzatmaya calışacaım bakalım neler olacak

en iyisi canim ben 6 7 aydir duzlestirmiyorum.bakimlardan sonra nasil oldu bilmiyorum ama dogal haline biraka biraka saclarim duz olmaya basladi. duzlestiridigim halinden daha cok sever oldum.

en iyisi canim ben 6 7 aydir duzlestirmiyorum.bakimlardan sonra nasil oldu bilmiyorum ama dogal haline biraka biraka saclarim duz olmaya basladi. duzlestiridigim halinden daha cok sever oldum.

Bende her gece yatmadan önce yıkıyorum havluyla yarım saat falan suyunu çekiyorum saçımda sarılı vaziyette bekletip sonra örüyorum ve uyuyorum alıştım artık alışkanlık oldu bende .

ve hani hangi uzun saçlı kişiye sorsan bol bol yıka ve ör . örünce saçlar okadar uzuyorki topuz falan yapma direk ör diyorlar.

bilemiyorum ormeyi hic dusunmemistim yatarken. ara sira disari cikarken yapiyordum.yaparim artik yatarken ara sira.

bence bunun nedeni saçını yıkaıp örünce saçın kuruma suresi uzuyor ve bu şekilde saçına nemi hapsetmiş oluyorsun uzun sure nemli kalan saçta besleniyor ve uzuyo bana mantıklı geldi yapıyorum hedefim şubat ayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…