Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

bende şuan sinameki kürünü uyguluyorum. Nisan ayında kullanmaya başladım. halada devam ediyorum bırakmaya da niyetim yok etkisini görüyorum çünkü:) Şimdi argan yağı, bemiks ampul ve badem yağını denicem onların hepsini mi karıştırıp kullanıcam saçıma ne kadar beklicem onları yazarmısın illa şampuanın içine karıştırmam gerekirmi?

yok canim ben sampuanda etkisi oldugunu dusunmuyorum aksine bemiks sampuanin kokusunu yok ediyor. Ve evet canim hepsini karistir zamanin varsa 3 4 saat beklet. Tavsiyem gece yatarken yapman. hem zamanindan kazanirsin hemde saclar geceleri daha cok beslenir diye okumustum ne kadar dogrudur bilmiyorum kolay gelsin :)

Merhaba canımmlar
Sinameki kürümün 2. seansına bugün başladım.
8 hafta üst üste yaptıktan sonra 2 haftalık molaya girdim.
Ancak molamın bitmesine rağmen +2 hafta daha yapamadım ve mola sürem 2 haftadan 4 haftaya yükseldi.
Ve o dönem içinde hiç bakım yapmadım ve pişmanımm
Sanki saçlarım eski canlılığını kaybettiğini düşündüm ve aktar gidip eksiklerimi aldım ve bu akşam yaptım.
Bakım günüm artık ÇARŞAMBA.
8 hafta sonra 2 haftalık molaya girsem bile badem yağı ve argan yağını aksatmadan yapacağım..

Ve 2. seansımız 1. kürü :)

Bence oldukça uzamış 2 ayda fotoğraflarda gözle görülür bir uzama var. Çok abartılı bir beklenti içine girilmemeli 2 ayda 10 -15 cm gibi :)
Kürek kemiklerinin bittiği yerdeyken baya aşağı inmiş.
Bende dün 6. kürümü uyguladım.
Saçlarım 4 aydır 1 cm bile uzamamıştı.
Geçen sene mayıs ayında 52 cm olan saçlarımı kuaför kat kat kesti en uzunu bile 48 cm' e çekilmişti.
54 cm e kadar 8 ay boyunca her ay düzenli olarak 1 cm uzadı sonra Sinameki kürüne başlayana kadar 4 ay kaldı 54 cm'de!
Kafayı yiyecektim sinirden ağlıyordum kuaförlere saya söve.
Şimdi 6 kürde 56 cm olmuş ^^
1 ay 1 haftada 2 cm uzamış benim saçım için muhteşem bir gelişme.
Üstelik parılparıl parlıyor rengi güzelleşti. Ailem, iş arkadaşlarım bile boyattın mı diye sormaya başladı.
Başarılı olur mu bilmiyorum ama resim eklemeye çalışacağım olursa görülebilir umarım.

Çok güzel gözüküyor canım saçların. Uzamasında pek etki göstermedi ama gerçektenn harika bir bakım yaptı. Yavaş yavaş uzasınlar güzel uzasınlar artık bu fikirdeyim. Ki bu saçları ben 6-7 ay önce kestirmiştimm Saçlarımı doğal haliyle o kadar sever oldum ki düzleştiriciye elim bile girmiyor artıkk. Mümkün olduğunca bırakmamaya çalışcağım, 2. seans 2. kürümü birazdan yapacağım muhtemelen aksama fotograf koymuş olacağım. Bu arada aklıma geldikçe yumurta sarısı sürüyorum. Argan, badem ve yuurta sarısı üçlüsünühiç bir şeye değişmem ama yağlar evde bulunmadığında sadece yumurta sarısı yapıyorum. Aklında bulunsun senin de canım. 10 günde bir muhakkak yap. Şüphen olmasın koku da kalmıyor kolay da çıkıyor. Sıcak su da pişer muhabbetlerine hiç kulak asla öyle saçma şey mi olur :))))

Gerçekten sağlıklı olması önemli :)

Ben yumurtayı kafama en son ortaokulda sürmüştüm ama her sabah bir yumurta yiyorum sırf saçlarım için:)

Söylediğini de deneyeceğim ^^ Çok teşekkür ederim :))

İçten destekte önemli tabi ama sanki direkt dışarıdan uyguladığımız bakımlar daha etkili geliyor bana :)

Süper valla ben saçtan çektiğimi başka şeyden çekmedim herhalde dökülmesi biter, uzamaz, uzar bu sefer uçlar incelir. İşin kötüsü uzamıyor mübarek

Benim de öyleydi canım. Düşün bak bu kürle 6 aydır saçlarımı kestirmiyorum ve sonuç ortada. Düzleştirici kullanıyorsan onu da bırak senin saçlarını da uzatırız Allah'ın izniyle :)

Soldaki 1. Sağdaki 4. kür. (4. kür bugün)

Nasıl kızlar sizce bi değişiklik var mı

Eki Görüntüle 1044016

Kusura bakmayın kızlar biraz yanlışlık oldu asıl resim budur.

uuu canım saçların çok sağlıklı ve gür duruyorlar çok beğendim :) bende başladım bu ilk haftamdı bemiks ampül dısında bebanten ampulde kırıyorum içine bu tür maskeler saçta uzun kalmalı faydasını görebilmemiz için bir gece beklettim ertesi gün bir canlılık oldu hatta ablam geldi üniversiteden senin saçların uzamış naptın böyle dedi daha bi mutlu oldum

Teşekkür ederim hayatım, olduğunca bırakmamaya çalışacağım. Ne yalan söyleyeyim sıcakta terledikçe bemix kokusunu hissediyorsun arada sırada. Evden çıkmayacağım günler yapaya çalışıyorum. Sanırım bemix gürleştirmeye bephantende uzatmaya yarıyormuş. Büyük ihtimal bundan sonra bephantende koyacağımm :)) İlk haftadan etkisini göstermiş diğer kürlerde nasıl güzelleşeceğini düşünseneee

Ayyy inşaallah canım ya şu saçlar biran önce kalçalarıma kadar gelsede şu deli gibi kürleri uygulamaktan kurtulsam .d ama bu yaz vazgeçmek yok aksamadan yapalım kürlerimizi sonra biz mutlu olalım

kızlar gaza geldim okul dönemi kapansın benden başlayacağım sinemakiye hadi bakalım bu ara benim de şöyle bir bakımım var zeytinyağını hafif ısıtıyorum yakmadan bi 15 saniye filan sonra kaba koyuyorum onun üzerine badem yağı ve bemiks ampül koyuyorum karıştırıyorum saçımın her yerine sürüyorum masaj yaparak tabi sonra saçıma poşet geçiriyorum ve saç kurutma makinası tutuyorum yani ısı uyguluyorum en az 4 saat olarak bekletiyorum tüm gece bekletince ayrı bir süper oluyor benim tek sorunum saçım çok elektrikleniyor uçları geçtim dipleri fena öneriniz var mı :44:

Ayy canım bende de o problem var saçım çok kabarıyor ıslakken hafiften bebe yağı sürmek çok güzel yapıyormuş bi onu denemek lazım birde kesim modeli çok önemli şuanlık saçıma bakım yapıyorum biraz uzasınlar kuaföre gidip çok katlı kesim yaptırıcam bu tür kesimler saçı seyreltiyor kabarıklığı alıyor pek doğal bakımlar kabarıklığa çözüm vermiyor malesef :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…