Geçmiş olsun canım sebaroik ne oluyor egzama mı? Eğer öyleyse belki yardımcı olabilirimBende de ayrı dert var çok dökülüyor ve ayrıca sebaroik de var
Bende değer düşüklüğü yok ama stres çok fazla hayatımda nu yüzden de içerden dışardan ne kadar beslesem de fayda etmiyor
bana kilo aldırmadı ama sen daha iyi bilirsin kendini. o zaman sorun boyada. boyamayı bırakmalısın. kına güzel çözüm. kınanında renkleri var.Canım troidim normal bugün bazı tahlillerimin sonuçları çıktı. Kan düzeyimde ilaç kullanmamı gerektirecek kadar az değilmiş. Bende 10 gün öncesine kadar siyah kuru üzüm ceviz kayısı ve yumurta yemeye çalışıyordum. Faydasını gördüm. Pekmez kilo aldırır diye üzümü tercih ediyorum. Birde bakliyat yemeye dikkat ediyorum. Et yesem een kaliteli demir kaynağı ama güzel yiyebileceğim et bulamıyorum.
Minoxidil tuylenme yapıyor evet. Bırakınca eski haline dönüyor ama.Canim ayni dertten muzdaribim. Yillardir saclarim dökülür ve yasim yada 23. Sacimda benimde beyazlarim var baya ama kapali oldugum icin boyama geregi duymuyorum. Acikken cok masa yaptim sacima. Kalin ve cok gür saclarim vardi. O internette zeytinyagli sarimsakli yada her ne turlu maske varsa hepsini denedim hic bir sonuc alamadim. Sonra cilt doktoruna gittim ve bana ilac yazdi adi 'minoxidil'. Cogunlukla kellesmeye baslayan erkeklere verilen bir ilac. Kulandim bir sure ve ise yaradi. sacim dökülmez oldu ve yeni saclar cikmaya baslamisti. Sadece bende kotu bi yan etkisi oldu oda yuzumde ki tüylenmeyi fazlalastirdi malesef.. o yuzdende biraktim ve 3 seans lazer yaptirdim yuzumde ki tuyleri yok etmek icin..
Hintli kadınların saçları çok güzeldir ya işte sırları masajmış. Çeşitli yağlarla masaj yaparlarmış. İnşallah işe yarar.Dün gece bende video izledim masaj yapmaya karar verdim
Evet cnm masajinda çok faydası var. Bide restorex şampuan öneririm çok gzlCanım amaç saç çıkarmaksa haftada 3 yapmaya çalış ama hafftada birde yapsan saçların beslenir. Birde bence taze ısırganın suyunu saça sürmek saça çok faydalı fakat tazesini bulmak zor. Aslında benim ssçım dökülmüyor yanlarım açıldı. Dün bir video izledim videoda saçınıza yağ ile bakım yaparken masajda yapın diyordu ben artık masajla beraber yağ sürücem çünkü masaj kan dolaşımını arttırıyor böylece daha iyi emilim sağlanıyor
canim yedigin ceviz kuru uzum miktarini yazar misinCanım troidim normal bugün bazı tahlillerimin sonuçları çıktı. Kan düzeyimde ilaç kullanmamı gerektirecek kadar az değilmiş. Bende 10 gün öncesine kadar siyah kuru üzüm ceviz kayısı ve yumurta yemeye çalışıyordum. Faydasını gördüm. Pekmez kilo aldırır diye üzümü tercih ediyorum. Birde bakliyat yemeye dikkat ediyorum. Et yesem een kaliteli demir kaynağı ama güzel yiyebileceğim et bulamıyorum.
Canım tavsiyen için teşekkür ederim. Demir hap dışında emilim sağlanmıyorsa iğneyle alınıyor diye biliyorum fakat 4 sene önce baktırmıştım bende emilimde sıkıntı yoktu. Şimdi de yok sanırım. İlaç yerine demir içeren besinler tüketmeye çalışıyorum. Çinko kullandım bir ara bu sefer normalden fazla oldu. D vitaminin 4 ay önce düşüktü şimdi düşğk mü bilmiyorum tahlil sonucu çıksın ona göre gerekirse kullanıcamBazi demir ve b12 eksikliği beslenme ve oral alinma ilaçlarla giderilmiyor.
Bu durumlarda özel infüzyonlar var.
Kan hastaliklarina bakan bir doktura git.
Ayrica yüksek dozda cinko (40mg) ve vit d
almani tavsiye ederim
Bazi demir ve b12 eksikliği beslenme ve oral alinma ilaçlarla giderilmiyor.
Bu durumlarda özel infüzyonlar var.
Kan hastaliklarina bakan bir doktura git.
Ayrica yüksek dozda cinko (40mg) ve vit d
almani tavsiye ederim
6 ceviz bir avuç siyah üzüm yada yarım kase üzüm, tadı güzel faydalı diye 2-3 te kayısı yiyorum. Üzümü alırken kupkuru ve tozlu almamaya çalış alırken bakıp al. Birde çekirdeklerini çiğniyorum ben o da faydalıcanim yedigin ceviz kuru uzum miktarini yazar misin
Birde bunu tatlı niyetine de yiyebilirsin kan şekerini dengelercanim yedigin ceviz kuru uzum miktarini yazar misin
Canım bakarım ona da şimdi kullandığım da güzel bir şampuan. Natur vital kullandığım lacivert şişede olan bende sana bunu tavsiye ederimEvet cnm masajinda çok faydası var. Bide restorex şampuan öneririm çok gzl
Kınada kesinlikle hint kınası kullanılmamalı saça zararlı. Doğal açık kına faydalı ama standart kızıl oluyor başka alternatifi içine kına taşı katınca siyah oluyor. Ben saçımı koyulaştırmak istemiyorum. Yine de yaktım kına güzel de oldu ama sarının üstüne yaktığımda tatlı bir kızıl oldu. Sonra kendi saçlarım çıkınca renk koyulaştı. Yinede kel kalmaktan iyidirbana kilo aldırmadı ama sen daha iyi bilirsin kendini. o zaman sorun boyada. boyamayı bırakmalısın. kına güzel çözüm. kınanında renkleri var.
Canım onu bende duydum denemek istedim ama cevizin yeşil kabuğunu bulamadım. Keşke bulup deneyebilsem inşallah bulurum biraz daha üstüne düşeyimUzun zaman önce ceviz kabuğu ndan boya yapmayı duymustum.bezaz saclar icin.ceviz kabuğunu suda bekletiyosun.baya koyu renk su oluyor.o suyu sacina bolca suruyosun bekliyosun bir saat..haftada üç kez uygulanıyor mus.beyazlat tamamen kapanıyor mus.ama taze cevizin yesil kabugu mu..normal sert kabuk mu hatırlamıyorum. bir araştırma yap.benc.hemde saci beslermis.
Hintli kadınların saçları çok güzeldir ya işte sırları masajmış. Çeşitli yağlarla masaj yaparlarmış. İnşallah işe yarar.
Ewt doğru söylüyorsun canımStres yapmayın c vitamini tüketin..
bence de bende düşünüyorum kınayı. resim ekleme imkanın var mı saçının bir köşesindenKınada kesinlikle hint kınası kullanılmamalı saça zararlı. Doğal açık kına faydalı ama standart kızıl oluyor başka alternatifi içine kına taşı katınca siyah oluyor. Ben saçımı koyulaştırmak istemiyorum. Yine de yaktım kına güzel de oldu ama sarının üstüne yaktığımda tatlı bir kızıl oldu. Sonra kendi saçlarım çıkınca renk koyulaştı. Yinede kel kalmaktan iyidir
Çekip ekleyim 1dkbence de bende düşünüyorum kınayı. resim ekleme imkanın var mı saçının bir köşesinden
bence de bende düşünüyorum kınayı. resim ekleme imkanın var mı saçının bir köşesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?