Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın seyrelmesi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende de ayrı dert var çok dökülüyor ve ayrıca sebaroik de var
Bende değer düşüklüğü yok ama stres çok fazla hayatımda nu yüzden de içerden dışardan ne kadar beslesem de fayda etmiyor
Geçmiş olsun canım sebaroik ne oluyor egzama mı? Eğer öyleyse belki yardımcı olabilirim

bana kilo aldırmadı ama sen daha iyi bilirsin kendini. o zaman sorun boyada. boyamayı bırakmalısın. kına güzel çözüm. kınanında renkleri var.

Minoxidil tuylenme yapıyor evet. Bırakınca eski haline dönüyor ama.

Evet cnm masajinda çok faydası var. Bide restorex şampuan öneririm çok gzl

canim yedigin ceviz kuru uzum miktarini yazar misin

Bazi demir ve b12 eksikliği beslenme ve oral alinma ilaçlarla giderilmiyor.
Bu durumlarda özel infüzyonlar var.
Kan hastaliklarina bakan bir doktura git.

Ayrica yüksek dozda cinko (40mg) ve vit d
almani tavsiye ederim
Canım tavsiyen için teşekkür ederim. Demir hap dışında emilim sağlanmıyorsa iğneyle alınıyor diye biliyorum fakat 4 sene önce baktırmıştım bende emilimde sıkıntı yoktu. Şimdi de yok sanırım. İlaç yerine demir içeren besinler tüketmeye çalışıyorum. Çinko kullandım bir ara bu sefer normalden fazla oldu. D vitaminin 4 ay önce düşüktü şimdi düşğk mü bilmiyorum tahlil sonucu çıksın ona göre gerekirse kullanıcam
Bazi demir ve b12 eksikliği beslenme ve oral alinma ilaçlarla giderilmiyor.
Bu durumlarda özel infüzyonlar var.
Kan hastaliklarina bakan bir doktura git.

Ayrica yüksek dozda cinko (40mg) ve vit d
almani tavsiye ederim

Son düzenleme:
canim yedigin ceviz kuru uzum miktarini yazar misin
6 ceviz bir avuç siyah üzüm yada yarım kase üzüm, tadı güzel faydalı diye 2-3 te kayısı yiyorum. Üzümü alırken kupkuru ve tozlu almamaya çalış alırken bakıp al. Birde çekirdeklerini çiğniyorum ben o da faydalı

Evet cnm masajinda çok faydası var. Bide restorex şampuan öneririm çok gzl
Canım bakarım ona da şimdi kullandığım da güzel bir şampuan. Natur vital kullandığım lacivert şişede olan bende sana bunu tavsiye ederim

Uzun zaman önce ceviz kabuğu ndan boya yapmayı duymustum.bezaz saclar icin.ceviz kabuğunu suda bekletiyosun.baya koyu renk su oluyor.o suyu sacina bolca suruyosun bekliyosun bir saat..haftada üç kez uygulanıyor mus.beyazlat tamamen kapanıyor mus.ama taze cevizin yesil kabugu mu..normal sert kabuk mu hatırlamıyorum. bir araştırma yap.benc.hemde saci beslermis.

bana kilo aldırmadı ama sen daha iyi bilirsin kendini. o zaman sorun boyada. boyamayı bırakmalısın. kına güzel çözüm. kınanında renkleri var.
Kınada kesinlikle hint kınası kullanılmamalı saça zararlı. Doğal açık kına faydalı ama standart kızıl oluyor başka alternatifi içine kına taşı katınca siyah oluyor. Ben saçımı koyulaştırmak istemiyorum. Yine de yaktım kına güzel de oldu ama sarının üstüne yaktığımda tatlı bir kızıl oldu. Sonra kendi saçlarım çıkınca renk koyulaştı. Yinede kel kalmaktan iyidir

Canım onu bende duydum denemek istedim ama cevizin yeşil kabuğunu bulamadım. Keşke bulup deneyebilsem inşallah bulurum biraz daha üstüne düşeyim

İnşallah canım belkide açtığım bu konu sayesinde daha fazla özen gösteririm saç bakıöıma inşallah buradaki tüm saç kardeşlerim şifa bulur
Hintli kadınların saçları çok güzeldir ya işte sırları masajmış. Çeşitli yağlarla masaj yaparlarmış. İnşallah işe yarar.

Stres yapmayın c vitamini tüketin..

bence de bende düşünüyorum kınayı. resim ekleme imkanın var mı saçının bir köşesinden

Medobiotin kullandın mı? Vitamin H saç dökülmesine,seyrelmesine birebir.
Kaşlarda falan da çok etkili.

bence de bende düşünüyorum kınayı. resim ekleme imkanın var mı saçının bir köşesinden

Dün saçımdaki kınayı belki akıtır diye açıcı kullanmıştım rengini açtı rengi daha güzel oldu ama şafaklarımın derisi parlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…