- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
hayır sevgılı amaclı ama henuz degılız :)ama o maksatla görüşüyorsunuz yoksa iş arkadasınla br akşam yemegi değil yani
yani yakışacağını düşünmüş olmalı mesajlaştığınız birinden bunları duymak pek anormal gelmemeli.hayır sevgılı amaclı ama henuz degılız :)
daha ılk bulusmada ne kadar etkılenebılırsın kı :)Allah Allah bence de çok normal bir istek daha çok yakıştırdığını ve öyle beğendiğini düşünürdüm ben. Sapıklık minvalinde birşey dememiş ki adamcağız. Eğer sizin hoşunuza gitmediyse , zaten sıcak bakmadığınızı hissettirdiniz bana bu kişiye karşı buluttan nem kapmışsınız çünkü.
Sizinki de bir şey mi? Arkadaşım Boşandıktan bir müddet sonra arkadaşlar vasıtasıyla biriyle tanıştırıldı. Daha kahve içerken Ada'm "ne Zaman yatıcaz?" Diye sormuş, arkadaşım da "bari kahveleri bitirseydik" demiş. Tabi kahvesini bitirmeden kalkmış masadan. Hödük çok piyasada.
sankı kendısı dunya yakısıklısı... peh....Görselliğe fazla önem veriyor ondan...
ama bence hoş değil erkeğin bu konuda manipule etmesi
haneye bi eksi çakardım
sankı kendısı dunya yakısıklısı... peh....
uzun boylu ırı kıyım ve kılolu bır tıpBu hanzonun tipi filan nasıl
uzun boylu ırı kıyım ve kılolu bır tıp
+1 :)Ahaa şimdi bitti işte,şayet buluşacaksanız kilo ver öyle gel karşıma dersen tamamdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?