Ben kendimi bildim bileli saçlarımı boyarım ya da boyatırım. Denemediğim renk kalmadı. Sarıdan siyaha, kızıldan kahveye kadar. Ama yaklaşık 1.5 sene röfle kullandıktan sonra saçlarım inanılmaz derecede yandı ve yıprandı. Ben de bir gece o kadar sinirlendim ki aldım elime makası, 2010 yılının mayıs ayında sırtıma kadar gelen saçlarımı katır katır kestim :) Sonra da aldım elime jileti bi güzel kazıdım. Resmen saçlarımı en başından uzatmaya karar verdim yani. Ertesi gün de kalktım erkek berberine gidip usturaya vurdum, daha da sık çıksın diye. Önceleri biraz zorlandım, şapkayla fularla örtmeye çalıştım ama sonra 3 numara olunca gayet rahat bi şekilde hiçbir şey kullanmadan öyle çıktım gezdim. Zaten sağlıklı olunca da gayet güzel bir şekilde uzattı. Şimdi yine boyuyorum ama öyle röfle ya da açıcı kullanmıyorum. Bi kere açıcı kullandım onu da beğenmedim tekrar koyu renge çevirdim. İşte benim saç maceram da böyle, denemediğim şey kalmadı demiştim di mi :)
Uploaded with ImageShack.us
Kesinlikle oreale tövbe!! Ben de bir dönem benzer bir ruh haline yaklamıştım oreal yüzünden. Saçlarım yastıkların içindeki elyaf kıvamına gelmişti ve ölesiye nefret ediyordum onlara dokunmaktan bakmaktan. Kazıtmayı ciddi ciddi düşünür olmuştum... Sonra koyulttum tabi ve yavaş yavaş kestire kestire kurtuldum.. Gerçekten berbat bir kimyasal yaa. Aman röfle uğruna sarı olmak uğruna sürdürmeyin o maddeyi kafanıza. Hele bi de mahalle berberlerinin kullandığı ucuz orealler iyice tuz ruhu etkisi yaratıyor insanın saçında :)))))
Radikal ama mantıklı bir karar olmuş. En azından bir daha ne yapmayacağını biliyorsun :) Mis gibi kahve tonlarında boyarsın ileride yumuşak yumuşak oh ne güzel iştee... Hem boyamaktan geri kalmamış olursun hem de saçların yapağı gibi olmaz.
Kesinlikle katılıyorum sana. Boya falan neyse de oreal inanılmaz zararlı saça. Şimdi mümkün olduğunca uzak duruyorum, ayda bir kere boyuyorum o kadar. Bu arada eski bi fotoğraf bu, mayıs 2010. Şimdi saçlarım doğal tonlarda ve gayet sağlıklı :) http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501328-koleston-terracota-resimli.html
İlk kazıttığından bu boya gelmesi ne kadar zaman aldı canım ?
Canım saçlarımı o zamandan beri 3 kere kestirdim. En son önü uzun arkası kısa olan modeli seçtim ama. Yani şu hale gelmesi ortalama 1 seneyi buluyor.
bende boyle bir donem gecirmistim, sanirim pek de yalniz degilsin, ama benim saclarimda bir yipranma falan soz konusu degildi.
bir anda yol ustu kuaforlerden birine dalip, 2 numara yap demistim, adam bakakalmisti, saclarim da oldukca uzun ve bakimliydi. artik neydiyse derdim hairlamiyorum.
2008 yilinin haziran ayiydi, 2 numaraya vuruldugunda, kulaklar falan kepceneyse aradan 3 yil gectiginde yine kestirdigim boya gelmisti saclarim coktan
su anki hali ise bu , yine kestiriyorum sik sik ama ucundan
Eki Görüntüle 337952
gerçekten buyuk cesaret:)) ben olsam aglardım herhalde:)) ama bana yakışmazdı tabı ,sen saçsız bıle tatlıymışsın canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?