Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarınızı Fazla Boyamayın, Yoksa Benim Gibi Kazıtmak Zorunda Kalırsınız :) Resimli

gerçekten yüzünüz çok güzel, 3 numara bile çok sevimli duruyorsunuz :) ben bırak saçsızı küt kestirdiğim halimi bile düşünemiyorum. hep omuzlarımda olacak illa

gerçekten yüzünüz çok güzel, 3 numara bile çok sevimli duruyorsunuz :) ben bırak saçsızı küt kestirdiğim halimi bile düşünemiyorum. hep omuzlarımda olacak illa

Çok teşekkür ederim kızlar :) Fishtank'cım ben de kısa saça alışkın olduğum için bir süre sonra çok normal gelmeye başladı :)

ya kızlar bende kazıtmak istiyorum boyadan çok dökülüo saçlarım 7 ay önce boyattım ama nafile kendi saçlarım gelmesine rağmen durmadı dökülme şuan çok kısa zaten okullar kapanınca 2 ay sonra kazıtsammı dökülmeyi durdurur ve hemen uzarmı nolur cevap verin

çok sexy çok güzel görünüyorsun valla hiç birşey kaybetmemişsin güzelliğinden.benim de sorunum saçlarımın çok seyrek olması.kazıtmakla gürleşir diyorlar ama upuzun saçlarım giderse ben ölürüm ya,yanacak diye boyatmıyorum bile,arkadaşlarım sigara yakarken çakmaktan uzak duruyorum,saçlarım alev alır diye, bi ark saçları yanmıştı da çakmaktan.ne yapıcam bilmiyorum.kür uygulıcam artık badem yağıyla,yağlı yağlı saçlarıma bit gelmez heralde demi?

şampuanını değiştir bioblas dökmüyordu,otacı da aynı şekilde dökmüyor.ama sorun boyattığım için diyorsan kazıt ozaman zaten okul ekimde açılıncaya kadar kür uygularsın 6cm falan uzar.

evet boyatmaktan oldu 2-3 kere kazıtcam çıktıkca zaten dışardada peruk takıcam ama çok kararsızım benim çok ince telli saçlarım ya bidaha çıkmazsa die korkuyorum açıkcası...

diğer konularda cevap verdim ben...2 kere sormuşsunuz bir de burda, 3...

evet gördüm cnm tşk ederim cevap verdiğin için ama benim boyadan oldu dediğim gibi içsel hiç bi sorunum yok kaç kere doktora gittim.. nezaman boyattım ozaman başladı dökülme

cesaret verelim yaza beraber kazıtalım kızzz :)

5 ay önce kazıtmıştım saçlarımı.Şimdi şekil verebilecek kadar uzadılar.
Gürleşme konusunda fikrim yok ama dökülenleri görmediğinizden moraliniz
bozulmuyor en azından:)

canım neyle kazıttın normal jiletlemi ve kaç kere kazıttın ve şuan tam olarak nekadar uzunlukta lütfen yazarmısın acil cevabına ihtiyacım var çünkü :)

Aynen bende kazıtmıştım. Hemde eşim elleriyle kazıdı. kızıldan döneyim derken yandı saçlarım bende aynen esti eşime dedim kes gitsin. onun makinası vardı. Sonrada jiletle iyice kaymak gibi yaptık Utandıım dönemler olmadığı değil ama acayip rahatlıktı ama o saçlar çıkmaya başlayınca sivilceler çıkmıyor mu onlar çok rahatsız ediyordu beni. Birde kafamı elledikçe tuhaf bir duygu oluyordu

5 ay önce kazıtmıştım saçlarımı.Şimdi şekil verebilecek kadar uzadılar.
Gürleşme konusunda fikrim yok ama dökülenleri görmediğinizden moraliniz
bozulmuyor en azından:)

Maalesef gürleşme olmuyor Ve bir süre sonra tekrar dökülmeler başlıyor. Hemde kısa bir süre sonra.. Saçı dökülenler için bir çözüm değil..

Son düzenleme:
ama benim içsel bi hastalığım yok kaç kere doktora gittim hiç bişeyin yok dedi saç vitamini verdi hepsi.. ben saçımı açtırdım ve 2 gün sonra tekrar siyah yaptım ozamandan sonra başladı dökülme bendedemi yaramaz bu kazıtma işi

ama benim içsel bi hastalığım yok kaç kere doktora gittim hiç bişeyin yok dedi saç vitamini verdi hepsi.. ben saçımı açtırdım ve 2 gün sonra tekrar siyah yaptım ozamandan sonra başladı dökülme bendedemi yaramaz bu kazıtma işi

benimde yandı sanırım ya hafta 1 jiletlesem toplam 3 kere gene düzelmezmi dersin....
Benim komşumun kızı saçkıran olmuş. Dedi ki saçını kazıdım bir güzel sarımsak sürdüm o gece öyle bağladım sabaha kadar durdu, Bu işlemi haftada 1 defa 1 ay boyunca yapmış. kız şuan saçlarının gürlüğünü engellemek için ara makas kestiriyor. Maaşallahı var saçının. Ben tabi 1 kere jiletledim. Bir kaç defa olunca bilemeyeceğim.. Ama zaten dökülmesinin sebebi hep stres, şampuanlar,beslenme yani çıksada sanmıyorum etkisini hemen olmasada bir kaç yıl sonra kaybeder. Bir kaç yıl sonra dökülmeye devam edecek saç için 6 ay boyunca kısacık saç kullanmaya değer mi siz karar verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…