gerçekten yüzünüz çok güzel, 3 numara bile çok sevimli duruyorsunuz :) ben bırak saçsızı küt kestirdiğim halimi bile düşünemiyorum. hep omuzlarımda olacak illa
neden kimse yazmıo yaa biri duysun beni
ya kızlar bende kazıtmak istiyorum boyadan çok dökülüo saçlarım 7 ay önce boyattım ama nafile kendi saçlarım gelmesine rağmen durmadı dökülme şuan çok kısa zaten okullar kapanınca 2 ay sonra kazıtsammı dökülmeyi durdurur ve hemen uzarmı nolur cevap verin
diğer konularda cevap verdim ben...2 kere sormuşsunuz bir de burda, 3...
çok sexy çok güzel görünüyorsun valla hiç birşey kaybetmemişsin güzelliğinden.benim de sorunum saçlarımın çok seyrek olması.kazıtmakla gürleşir diyorlar ama upuzun saçlarım giderse ben ölürüm ya,yanacak diye boyatmıyorum bile,arkadaşlarım sigara yakarken çakmaktan uzak duruyorum,saçlarım alev alır diye, bi ark saçları yanmıştı da çakmaktan.ne yapıcam bilmiyorum.kür uygulıcam artık badem yağıyla,yağlı yağlı saçlarıma bit gelmez heralde demi?
5 ay önce kazıtmıştım saçlarımı.Şimdi şekil verebilecek kadar uzadılar.
Gürleşme konusunda fikrim yok ama dökülenleri görmediğinizden moraliniz
bozulmuyor en azından:)
Maalesef gürleşme olmuyorVe bir süre sonra tekrar dökülmeler başlıyor. Hemde kısa bir süre sonra.. Saçı dökülenler için bir çözüm değil..
Benim komşumun kızı saçkıran olmuş. Dedi ki saçını kazıdım bir güzel sarımsak sürdüm o gece öyle bağladım sabaha kadar durdu, Bu işlemi haftada 1 defa 1 ay boyunca yapmış. kız şuan saçlarının gürlüğünü engellemek için ara makas kestiriyor. Maaşallahı var saçının. Ben tabi 1 kere jiletledim. Bir kaç defa olunca bilemeyeceğim.. Ama zaten dökülmesinin sebebi hep stres, şampuanlar,beslenme yani çıksada sanmıyorum etkisini hemen olmasada bir kaç yıl sonra kaybeder. Bir kaç yıl sonra dökülmeye devam edecek saç için 6 ay boyunca kısacık saç kullanmaya değer mi siz karar verinbenimde yandı sanırım ya hafta 1 jiletlesem toplam 3 kere gene düzelmezmi dersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?