Kesinlikle katılıyorum sana. Boya falan neyse de oreal inanılmaz zararlı saça. Şimdi mümkün olduğunca uzak duruyorum, ayda bir kere boyuyorum o kadar. Bu arada eski bi fotoğraf bu, mayıs 2010. Şimdi saçlarım doğal tonlarda ve gayet sağlıklı :) http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501328-koleston-terracota-resimli.html
canım yaaa yanlış anlama ama bu iki resim bana farklı geldi yani ikiside ayrı kişilermiş gibi bilmiyorum ama acaba nden öyle hissettim
banada farklı geldi iki fotoğraf
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Kocaman bi gülümsemeyle okudum yazdıklarınızı. Yaklaşık bir haftadır internetten uzak kaldığım için ancak cevap verebildim. İki fotoğraf birbirinden farklı diyenler olmuş ama daha da uzamış halinin fotoğrafını koyabilirim. Bazı arkadaşlarımın da dediği gibi saç insanı gerçekten çok değiştiriyor :)
ama gercekten ıkı fotograftakı kısıler de bambaska bırı gıbı sankı .
hanı sadece sac kesımınden degıl de yuz hatları da cok farklı gorunuyor .
saclarınızı kazıttıgınız foto da kı yuz hattınız ,yuvarlak gozlerınız ırı dudaklarınız dolgun yanaklarınız yuvarlak.
ama uzun saclı foto dakı yuz hattınız daha ucgen ,gozlerınız ırı degıl cekık,dudaklarınız ınce yanaklarınız da cıkıntılı .
canım benim, çok teşekkür ederimm :)canim saclida, sacsizda massallah
kızımın 2 yaşında kazımıştım saçlarını onunla banyoda kendiminkinide kazıdım..doğumdan sonra çokk döküldü yanları açıldı incecik kaldı saçlarım çok moralim bozulmuştu..bakımlarla saçlarımı gürleştirdim ama bir hedefim daha var priorin alıcam en az 3 ay kullanıcam belime kadar uzatmak istiyorum nasipse .))) şuanda omuzlarımda ve kazıyalı bir sene oldu
Teşekkür ederim kızlar :)) Selish sen de bendensin demek. Ama o saçlar nasıl güzel çıkıyor tekrar, ben hiç pişman değilim bi daha olsa bi daha yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?