Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarınızı Fazla Boyamayın, Yoksa Benim Gibi Kazıtmak Zorunda Kalırsınız :) Resimli

canım yaaa yanlış anlama ama bu iki resim bana farklı geldi yani ikiside ayrı kişilermiş gibi bilmiyorum ama acaba nden öyle hissettim

bi bayana saçsızlık ta yakışıyor mu evet yakışıyormuşş... sana o bile yakışmış vay be diyorumm

canım inşallah saçların çok güzel ve gür gür sağlıklı çıkarlar.. iyi cesaret etmişsin..

vallahi kuzucum sende bendenmişsin bnde bundan 3 yıl önce kazımıştım saçımı şimdi iyiki de yapmışım diorum çünkü saçlarım acaip güzelleşti 4-5 ay bir sıkıntı yaşadımm ama sonrası harika oldu şuanda seni anlayabilecek tek kişi burada sanırım benim bu arada sanada çok yakışmış kellik :)))

Yusvuvarlak kafam ve minik bir suratim olsa ben de durmam kazitirim. Saclarim cok berbat, uclari yanik ve rengi cok kötü. Dogal renginde, saglikli, bukle bukle saclarimi cok istiyorum. Annem de gencken upuzun saclarini erkek gibi kisa kestirmis. Kendi saclari dalgali ama kestirdikten sonra kivir kivir uzamis saclari. O halini hatirlarim, bildigimiz telefon kablosu gibi lüle lüleydi saclari. :102:
Sana da cok yakismis yüzüne gitmis. Ben böyle yaptirsam kimse dönüp suratima bakmaz, lisede saclarimi kisa kestirdim diye az kalsin dövceklerdi beni.
Bu arada üzerindeki bluze bayildim.

canım yaaa yanlış anlama ama bu iki resim bana farklı geldi yani ikiside ayrı kişilermiş gibi bilmiyorum ama acaba nden öyle hissettim

Sac insani cok degistiriyor. Yüz hatlarina bakarsaniz ayni kisi oldugunu anlarsiniz. Bunun icin cok dikkatli bakmaya bile gerek yok.
Durduk yere sorun cikarmayin lütfen...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Kocaman bi gülümsemeyle okudum yazdıklarınızı. Yaklaşık bir haftadır internetten uzak kaldığım için ancak cevap verebildim. İki fotoğraf birbirinden farklı diyenler olmuş ama daha da uzamış halinin fotoğrafını koyabilirim. Bazı arkadaşlarımın da dediği gibi saç insanı gerçekten çok değiştiriyor :)

ama gercekten ıkı fotograftakı kısıler de bambaska bırı gıbı sankı .
hanı sadece sac kesımınden degıl de yuz hatları da cok farklı gorunuyor .
saclarınızı kazıttıgınız foto da kı yuz hattınız ,yuvarlak gozlerınız ırı dudaklarınız dolgun yanaklarınız yuvarlak.
ama uzun saclı foto dakı yuz hattınız daha ucgen ,gozlerınız ırı degıl cekık,dudaklarınız ınce yanaklarınız da cıkıntılı .

bır de anlamdıgım bu rofle balyaj ve orıel saca neden bu kadar cok zarar verıyor .
ben de genel olarak cok sacımla oynarım her rengı hemen hemen kullandım .
ama hıc rofle balyaj yaptırmadım .bu kadar zararlı olmasına da anlam veremıyorum .
sonucta o da aynı dıger boyalr gıbı boya degıl mı ?
bır de orıel sadece platın rengıne boyarken kullanılan bırsey degıl kı .
kuaforde benım sacıma cok orıel kullandılar.
bal kopugu olan saclarımı bıle karamel tutması ıcın orıel kullanmıslardı .
yanı artık orıel hemen hemen her renkte kullanıyor .
ozellıkle platın gıbı renklerde mı zarar verıyor bu orıel.
cunku ben de hep kullanırlar ama allaha sukur hıc yogun bır yıpranma ıle karsı karsıya gelmedım.
ama bırgun kel kalacagımı bu sıralar nedense cok dusıunuyorum.

bazen benimde içimden geçmiyo diil. lanet olasıca deli gibi bakmama ve özen göstermeme rağmen ne uzuyo ne de sağlıklı görünüyo bana eziyet yani kısacası...

İlk fotoğrafta güldüğüm için yüz hatlarım aşırı yuvarlak çıkmış sanırım. Acaba o değil mi diye düşünenler var gördüğüm kadarıyla. Bu fotoğraf da saçlarımı kazıttıktan 4 ay sonraki halim. Yüzüm daha net, sanırım bu sefer anlaşılır.

canim saclida, sacsizda massallah

kızımın 2 yaşında kazımıştım saçlarını onunla banyoda kendiminkinide kazıdım..doğumdan sonra çokk döküldü yanları açıldı incecik kaldı saçlarım çok moralim bozulmuştu..bakımlarla saçlarımı gürleştirdim ama bir hedefim daha var priorin alıcam en az 3 ay kullanıcam belime kadar uzatmak istiyorum nasipse .))) şuanda omuzlarımda ve kazıyalı bir sene oldu

Teşekkür ederim kızlar :)) Selish sen de bendensin demek. Ama o saçlar nasıl güzel çıkıyor tekrar, ben hiç pişman değilim bi daha olsa bi daha yaparım :)

Teşekkür ederim kızlar :)) Selish sen de bendensin demek. Ama o saçlar nasıl güzel çıkıyor tekrar, ben hiç pişman değilim bi daha olsa bi daha yaparım :)

bende pişman değilim iyikide yapmışım diyorum ama birdaha olsa yapmam çünkü artık neler yapmamalıyım biliyorum mesela saçlarımı aşrı derecede yormamalıyım..çok sıcak suyla yıkamıyorum çok sıkı bağlamıyorum kuru saçlarımı taramıyorum..beslenmeme dikkat ediyorum birde ara ara priorin kullanıcam bunlar bna yeterli.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…