Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

canlarımm :) saç boyası aldım sonunda haftalardır arastırıyorum tabi sevgulumde yanımda oldugu ıcın ben alsam belkı farklı alabılırdım :)

eugene dıye bı boya aldım hıcde bılmıyorum nasıl bır bıya bu kadar koyu degıl ama patlıcan moru sıyah karısımlı yanı mor sıyah bı renk ıstıyordum ya cok morumsu ya dırekt sıyah vardı bende bı tane mor gıbı bı tanede sıyah aldım karıstırıp bıoyucam cok severım mor ısıkları nasıl olur sıyahın hepsını koymasam mı acaba sac boyum omuzlarda bılıyorsunuz ama dıpler sık oldugu ıcın bı kutu yetmez ıkısıde cok gelır sıyahın yarısını koysam nasıl olur sızce :)

bu arada dün şampuan yaptım kendime gecen ay avondan ıkı tane sampuan almıstım bırı arganlı (yazın ılk cıktıgında 2502lıgını almıstım hasta kalmıstım sampuana ama 700luk cok cokkk kotu yaptı sacımı ) dıgerıde aloavere ve papatyalı oda hayal kırıklıgı neysee :) bu papatyalı olana 3 dıs sarımsak ; zeytınyagı; jojoba yagı; badem yagı ve menekse yagı ekledım bugun yıkadım mıss gıbı :) sarımsak kokusundan eser yok bakalım ılerleyen zamanlarda artacak mı kokusu ama sampuanlar kotu oldugu ıcın bılmıyorum nolur bana glıss yolları gozuktu yada yıne restorex alıcam bılemedım

canım bence boyaları eşit karıştır ama siyahı küçücük bi farkla daha az koyabilirsin
öbür türlü iki renk olur şimdi bende tam karar veremedim:26:
canım bu arada avonun bademyağlı şampuanını öneririm tam adı bööle değilde
o iyi geliyo diğerlerine bulaşma hiç

canım ben onun sac kremını baya bı kullandım zaten 700 luk cok uzun zaman gıdıyordu bende bı kac defa kullandım ama bı daha avondan sampuan almam sanırım bu argan yaglısının ılk cıkardıgı kucuk boyu mucıze gıbıydı ama buyuk sıse bılmıyom ya ben ıcıne zyagı evıgen bal koymustum belkı ben bozdum yapısını ama dıger papatyalı olanda aynı o yuzden bı sure avon sampuanı almam zaten ıkı tane 700 luk bıtmadı :)

yarın boyucamda canım su hındıstancevızı yagını surup boyama ısını dusunuyorum sadece acmak ısteyenler mı yapıyor yoksa koruma amaclımıydı bıde boya tutmama gıbı bısey olurmu boyayıda bılmıyorm kı :)

yok yok ekle cnım bencede hatta barcelino yağın var mıydı senin
o da boyaya filan katılabiliyomuş
bende martın sonlarına doğru saçıma balyaj yapıcam bakalım çok ihtiyacım olacak h.cevizi yağına

bende barcelıno yok dıyorum kı sabah hınd v yagı surup kurutayım ıkı saat sonra boyayım boyanın ıcınede bıkac damla badem yagımı koysam bıde gecen sene lorealın bı acıcısını almıstım da ıcınden boya oncesı koruyucu cıkmıstı onu mu yapsam acaba ?? bılemedım boya tutmazsa rengı bı daha boyamak ıstemıyorum bıkac ay en azından o yuzden hınd cev yagı boyayı etkılermı acaba sanmıyrum aslında ama

canımcım bencede sen hindistancevizi yağını ve badem yağını ekle birazcık nolacak ki daha iyi hem
inşallah bidaha boyamana gerek kalmaz renk istediğin gibi olur
bu arada boyanın içine değilde nemli saçına boyamadan 1saat önceden sürsen yağları..daha iyi olur bence

peki saçlarım ıslak mı olsun boyarken ? sarıyı kapatırken yıkayıp boyadı kuaför daha az yıpranır dedı gercı keske evde boyasaydım o kadar para verdım gene kapanmadı

peki saçlarım ıslak mı olsun boyarken ? sarıyı kapatırken yıkayıp boyadı kuaför daha az yıpranır dedı gercı keske evde boyasaydım o kadar para verdım gene kapanmadı

canım bilemedim ama saçının suyunu alıp nemliyken boyadığında bişi olmaz sanırım
en azından nemliyken yağları sür de zaten sen boyayana kadar kurumuş olur bence yaa

canımcım renkler sıyah ve uzumsıyahı olarak gecıyor

Eklentiler

• $DSC05193.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 49
bu kadar acık renk degıl aslında ısıktan boyle gozuktu

Eklentiler

• $DSC05178.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 66
aaa ne kadar güzel bi renk yaa bayıldım valla
canım siyahı o üzümsiyahının yarısı kadar ekle bence hatta daha da az

bende oyle dusunmustum :) pekı sıyahın yarısını saklayablırmıyım bı dahakıne sadece uzum sıyahı alıp tekrar kullanabılırmıyım acılınca boya bozuluyormu bılıyormusun sankı oyle bı bılgı hatırlıyorum :)

umarım guzel olacak :)

sanıyorumki hava aldığı dk biter onun işi canımcım
boşver sen gönül rahatlığıyla boya saçlarını çok hoş valla aldığın renk
muhakkak foto bekliyom ama merak ederim tamam mı :)

sağol canımcım ya içimi rahatlattın soru işaretlerimi giderdin :) sabah 9,30 ta hınd cevızı yagı ve badem yagı surdum sacıma ıslakken cunku bıraz krem sekıllendırıcı vardı o gıtsın dıye ıslattım , hemen boyucaktım ama kendımı temızlık yaparken buldum perdeler falan derken :) bırazdan boyucam foto eklerım aksam ustu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…