uzamıs mı canm yaa
bana normal bi uzama gibi geldii
normalde de yavas uzamaz pekcanım bence çok iyi uzamış yaaa
normalde nasıl uzuyor saçların onu bilmiyorum tabi
canım hatırlıyormusun bir arkadaş resmini koyup sadece loreal arginine kullandım bu kadar uzadı demişti
o şampuana başlamayı düşünüyorumm
canlarımm :) saç boyası aldım sonunda haftalardır arastırıyorum tabi sevgulumde yanımda oldugu ıcın ben alsam belkı farklı alabılırdım :)
eugene dıye bı boya aldım hıcde bılmıyorum nasıl bır bıya bu kadar koyu degıl ama patlıcan moru sıyah karısımlı yanı mor sıyah bı renk ıstıyordum ya cok morumsu ya dırekt sıyah vardı bende bı tane mor gıbı bı tanede sıyah aldım karıstırıp bıoyucam cok severım mor ısıkları nasıl olur sıyahın hepsını koymasam mı acaba sac boyum omuzlarda bılıyorsunuz ama dıpler sık oldugu ıcın bı kutu yetmez ıkısıde cok gelır sıyahın yarısını koysam nasıl olur sızce :)
canım bence boyaları eşit karıştır ama siyahı küçücük bi farkla daha az koyabilirsin
öbür türlü iki renk olur şimdi bende tam karar veremedim:26:
canım bu arada avonun bademyağlı şampuanını öneririm tam adı bööle değilde
o iyi geliyo diğerlerine bulaşma hiç
canım ben onun sac kremını baya bı kullandım zaten 700 luk cok uzun zaman gıdıyordu bende bı kac defa kullandım ama bı daha avondan sampuan almam sanırım bu argan yaglısının ılk cıkardıgı kucuk boyu mucıze gıbıydı ama buyuk sıse bılmıyom ya ben ıcıne zyagı evıgen bal koymustum belkı ben bozdum yapısını ama dıger papatyalı olanda aynı o yuzden bı sure avon sampuanı almam zaten ıkı tane 700 luk bıtmadı :)
yarın boyucamda canım su hındıstancevızı yagını surup boyama ısını dusunuyorum sadece acmak ısteyenler mı yapıyor yoksa koruma amaclımıydı bıde boya tutmama gıbı bısey olurmu boyayıda bılmıyorm kı :)
bende barcelıno yok dıyorum kı sabah hınd v yagı surup kurutayım ıkı saat sonra boyayım boyanın ıcınede bıkac damla badem yagımı koysam bıde gecen sene lorealın bı acıcısını almıstım da ıcınden boya oncesı koruyucu cıkmıstı onu mu yapsam acaba ?? bılemedım boya tutmazsa rengı bı daha boyamak ıstemıyorum bıkac ay en azından o yuzden hınd cev yagı boyayı etkılermı acaba sanmıyrum aslında ama
peki saçlarım ıslak mı olsun boyarken ? sarıyı kapatırken yıkayıp boyadı kuaför daha az yıpranır dedı gercı keske evde boyasaydım o kadar para verdım gene kapanmadı
aaa ne kadar güzel bi renk yaa bayıldım vallabu kadar acık renk degıl aslında ısıktan boyle gozuktu
aaa ne kadar güzel bi renk yaa bayıldım valla
canım siyahı o üzümsiyahının yarısı kadar ekle bence hatta daha da az
bende oyle dusunmustum :) pekı sıyahın yarısını saklayablırmıyım bı dahakıne sadece uzum sıyahı alıp tekrar kullanabılırmıyım acılınca boya bozuluyormu bılıyormusun sankı oyle bı bılgı hatırlıyorum :)
umarım guzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?