Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

sinemaki kokusuzsa deniycem bakalım cok saol :)

uzattınmı saçını çok merak ediyorumm uzadımııı

canım hatırlıyormusun bir arkadaş resmini koyup sadece loreal arginine kullandım bu kadar uzadı demişti
o şampuana başlamayı düşünüyorumm

o dökülmeyi önlüyo ya ondan demekki güzel toparlanmıştı saçı
bi dene canım ben gene bioblasıma başladım ondan şimdilik denemicem bişi
sinamekiyle bu da harika gidiyo bak tavsiye ederim sarmaşık özlüyü canım:129:

canım ben geçen hafta başladım şampuan ve spreyini kullanmaya, bakımlarla saç dökülmem azalmıştı ama yine de epey dökülüyordu. 4 kere kullandım ve son yıkadığımda 4 tel döküldü sadece!!!
henüz erken yine de karar vermöek için ama böyle devam ederse hayatta bırakmam ben şampuanı.
o foto burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/sampu...elseve-arginine-serisini-kullanan-var-10.html

canım hatırlıyormusun bir arkadaş resmini koyup sadece loreal arginine kullandım bu kadar uzadı demişti
o şampuana başlamayı düşünüyorumm

evet bundan bahsediyordum link için teşekkürlerr
kararımı verdim birdahaki şampuanım bu olacakk
küboşum şu d.kont.hapından var mı bi ses seda canımcım
meraklardayım
aynen bende çok merak ediyorum onu
argininden sonra o zaman sarmaşık özlüyü kullanayım canım
zaten sık sık değiştirmek lazım şampuanı

anaaaamm biri dediğimiz de alexusmuş
unutmuşum yaa bu bilgiyi ama elseve iyi gerçekten

uzatmayı henüz bilemiyorum ama dökülmeyi 2. yıkamada durdurdu. dökülme sorunun varsa mutlaka dene derim.
çok yok ama olanlarda azalsa fena olmaz yani
ben şöyle bi düşünce içerisindeyim. dökülmeyi durduruyorsa besliyordur.beslenen sacta uzar

evet, o fotodaki saçlar epey uzamış görünüyordu.
benim zart diye kesti valla dökülmeyi ama şampuanı kullananların çoğunda kepek yapmış, bizim saçlar sürekli yağlı olduğu için bizde o sorun olmaz sanıyorum

çok yok ama olanlarda azalsa fena olmaz yani
ben şöyle bi düşünce içerisindeyim. dökülmeyi durduruyorsa besliyordur.beslenen sacta uzar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…