bende yapıyordum bunuda ya yumurta zaten tüketiyorum diye birde yumurta saçımı kazık gibi yaptığı için yumurtayı koymuyorum
ve cidden buram buram yumurta kokuyor yaaa erkek arkadaşım alıyodu bide kokuyuuu
gece zeytnyağı sürdüm yattım mesela, faydası var :))
canım sinemaki yapsana o kokusuz :))
ya xAyx nerdesin
esmerkraliçe ve diğerleriiiii nerdesinizzzzzzzz
burdayım küboşum benimde aklıma sen geldin birden görüşemiyoz yaa
nasıl gidiyo canım neler yapıyon nasılsın
Benim saçlarım yıllardır aynı boyda ya
yağ karışımları yaptım bakım yaptı ama uzama olmadı
şimdi turp uyguluyorumumarım onun etkisini görürüm
saçlarını uzatan hanımlar siz nasıl yaptınız ya ne uyguladınız artık uzasın istiyorum saçlarım iyice kafaya taktım ya
uzattınmı saçını çok merak ediyorumm uzadımııı
debeleniyorum napayımmm :)))
ya boşladın iyice ama sen
biri beni çağırmışşşya xAyx nerdesin
esmerkraliçe ve diğerleriiiii nerdesinizzzzzzzz
unutur muyum hiç yaaya sen iyice unuttun biiiziiiiiiiiiii
canım hatırlıyormusun bir arkadaş resmini koyup sadece loreal arginine kullandım bu kadar uzadı demiştine iş millet nasıl gidiyiii
canım hatırlıyormusun bir arkadaş resmini koyup sadece loreal arginine kullandım bu kadar uzadı demişti
o şampuana başlamayı düşünüyorumm
canım hatırlıyormusun bir arkadaş resmini koyup sadece loreal arginine kullandım bu kadar uzadı demişti
o şampuana başlamayı düşünüyorumm
evet bundan bahsediyordum link için teşekkürlerrcanım ben geçen hafta başladım şampuan ve spreyini kullanmaya, bakımlarla saç dökülmem azalmıştı ama yine de epey dökülüyordu. 4 kere kullandım ve son yıkadığımda 4 tel döküldü sadece!!!
henüz erken yine de karar vermöek için ama böyle devam ederse hayatta bırakmam ben şampuanı.
o foto burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/sampu...elseve-arginine-serisini-kullanan-var-10.html
aynen bende çok merak ediyorum onuküboşum şu d.kont.hapından var mı bi ses seda canımcım
meraklardayım
argininden sonra o zaman sarmaşık özlüyü kullanayım canımo dökülmeyi önlüyo ya ondan demekki güzel toparlanmıştı saçı
bi dene canım ben gene bioblasıma başladım ondan şimdilik denemicem bişi
sinamekiyle bu da harika gidiyo bak tavsiye ederim sarmaşık özlüyü canım:129:
evet bundan bahsediyordum link için teşekkürlerr
kararımı verdim birdahaki şampuanım bu olacakk
çok yok ama olanlarda azalsa fena olmaz yaniuzatmayı henüz bilemiyorum ama dökülmeyi 2. yıkamada durdurdu. dökülme sorunun varsa mutlaka dene derim.
çok yok ama olanlarda azalsa fena olmaz yani
ben şöyle bi düşünce içerisindeyim. dökülmeyi durduruyorsa besliyordur.beslenen sacta uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?