tamam merakla bekliyorumsağol canımcım ya içimi rahatlattın soru işaretlerimi giderdin :) sabah 9,30 ta hınd cevızı yagı ve badem yagı surdum sacıma ıslakken cunku bıraz krem sekıllendırıcı vardı o gıtsın dıye ıslattım , hemen boyucaktım ama kendımı temızlık yaparken buldum perdeler falan derken :) bırazdan boyucam foto eklerım aksam ustu :)
tamam merakla bekliyorum
kusuuuum ya daha yıkamadım ama sıyah olucek galıba(
su anda kapkara gozukuyor parlak olack sanırım ama umarım bıraz mor ısıltılar olur zaten dırekt mor ıstemıyorum ama sıyahda olmaz umarım :)
bu arad yuzum boynum kulaklarım her yerımı boyadım yaa :)))
tamam canım kuruyunca belli eder kendini bak fotoyu unutma o rengi çok merak ettim
bu arada şu lekelerini sigara külüyle yada vazelinle çıkarabilirsin
vazelini bulamayınca shebutter surdum ama benım becerıksızlıgım mahvettım :) kolonyayla sıldım bıraz sıgara yokkı kullanan yok evde :) kulu olsun :) yıkayınca sıcak suyla cıkar gıbı yuzum cıktı zatende boynum duruyor :)
eger sıyah olursa bı ay sonra falan o rengı uzerıne belkı yaparım ısıltı olur tutarsa sıyah uzerıne :)
açık tenlisin siyah çok yakışmış canım valla hiç kara kız olmamşsnncanım sıyahtan yarıma yakın dıgerının hepsını karıstırdım ama baya bı sıyah oldum ben boya akarken mor aktı ama :) kara kız oldum valaaa yaneyse akınca belkı morarırım yada bıkac sonra uzerın bı mor atarım aslında sıyah yerıne daha acık bı renk alsaydım o zaman olabılırdı ama ıkı boya yapmaktan korktum boyle en azından bıkac ay boyazsız gıderım bakım yaparım
boyadan da yıpranmadı buda guzel ama boyanın sac bakım maskesı berbat bıseydı neysekı daha onceden acıcılarımdan kalan loreal bakım maskem vardı cıkıncada bıde glıserınledım mıs gıbı :) neyse ki beyaz tenliyim ve sacımın kendı rengıde bu kadar koyu tam kurutmadım ama renk budur :)
açık tenlisin siyah çok yakışmış canım valla hiç kara kız olmamşsnn
biraz zaman geçsin gözün alışırcok sagol tatlım ya kendı rengımde buna yakın koyulukta tabı boyanın canlılıgı etkısı var burda , ama sarıya alısınca yıllardır kara kız gıbı gelıyor ıste
canım sıyahtan yarıma yakın dıgerının hepsını karıstırdım ama baya bı sıyah oldum ben boya akarken mor aktı ama :) kara kız oldum valaaa yaneyse akınca belkı morarırım yada bıkac sonra uzerın bı mor atarım aslında sıyah yerıne daha acık bı renk alsaydım o zaman olabılırdı ama ıkı boya yapmaktan korktum boyle en azından bıkac ay boyazsız gıderım bakım yaparım
boyadan da yıpranmadı buda guzel ama boyanın sac bakım maskesı berbat bıseydı neysekı daha onceden acıcılarımdan kalan loreal bakım maskem vardı cıkıncada bıde glıserınledım mıs gıbı :) neyse ki beyaz tenliyim ve sacımın kendı rengıde bu kadar koyu tam kurutmadım ama renk budur :)
canım ben beğendim hem tam olarak dışarda günışığında farkedersin rengini
dediğin gibi akınca boya gene üstüne bu arada ööle tam siyah gibide gelmedi bana ama :26:
meraba kızlar forumu sürekli takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım :) bende sinameki kürünü uyguluyorum ve çok memnunum. dün de yarım kalmış ısırgan otlu şampuanıma 2 bepanten 1 evigen ampul kırdım ve saçlarımı yıkadım çok canlı ve parlak gösterdi saçlarımı. bundan sonra sinameki kürünün içine bepanten ve evigen ampulde katmayı düşünüyorum. saçlarımın uçları da çok kırık bunun içinde hairx sac bakım serumu sipariş ettim. çok faydalı olduğunu duydum ve arkadaşım da kullanıyodu aşırı derecede yararını gördü heveslendim bende :) şimdilik saçlarıma bunları uyguluycam. fotoğrafını da çektim saçımın hazirana kadar bakalım nasıl olacak saçlarım :)
hoşbulduk canım :) elime geçer gecmez kullanmaya başlıycam bu ay içinde gelir oriflame den sipariş verdim kullanan arkadaşım çok çok çok memnun kaldı heveslendim bende aldım :) mesaj sayım dolunca fotoğraf da yüklemeyi düşünüyorum.. :))canım aramıza hoşgeldin öncelikle
sinameki çok iyi kesinlikle devam et hem saçını çok yapmazsan filan
sinameki tek başına güzel onarıyor uçları
ampulleri kullanmakla iyi ediyosun
yalnız şu hairx i merak ediyorum lütfen paylaş gelişmeleri bizlerle..
ay sayfalar akmış gitmiş okuyamadım :)
hastalıktan kırılıyorum geçen haftanın kürünü yapamadım
1 hafta gecikmeli devam edicem yanii
fotoğraf eklermisin canım?canımcım çok geçmiş olsun
hemen toparlan kürler bizi bekliyo bende yaptım şimdi
son bi kürüm kaldı hadi bakalım güzel gidiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?