Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

evet haklısın

bu arada benim saçlar uzarken hiç kaşınmamıştım, son 1-2 gündür hafif kaşınıyor gibi saçlarım. acaba gerçekten uzatır mı yaaa

dökülme için çamterebendin kullanın kızlar yaa en azından o kesin çözüm :26:
arginin bazılarına harika geliyo ama memnun kalmayanlarda var
şampuan işte herkeste aynı sonucu vermiyo..
sinamekide bile %98 olumlu sonuç alanlara rağmen %2si hala kötü diye diretiyor düşünün artık

çam terebentinden ben memnundum yaa
geçen turda neden daha hızlı uzamıştı bu turda neden uzamıyor diye düşünüp duruyordum
bu turda şampuanımda çam terebentin yoktu
demekki onun uzamaya baya bir faydası var

olabilir esoşum yaa ben de barcelino aldım geçen
onun içindede var ve normalde dökülmem olmazdı daha doğrusu fazla değildi
onun bile azaldığını gördüm ç.terebendin çok iyi gerçekten ama ölçüyü kaçırmamak lazım
canım yaa aklıma gelmişken sen bu lavantayı kullanırken bi kuralı vardı da ona uydun mu yoksa
ööle içtin mi ben kafama göre içiyorum günde 3 4bardağı buluyo gerçi bi terslik hissetmedim ama :26:

aman canım naptın sen :26:
ben uyarak içmiştim
bitkide olsa sonuçta yabancı madde bence sende kuralına uygun iç. birşey olursa sana kendimi suclu hissederm çünkü çok önrdim ben

merhaba
ben saçlarımla çok sorun yaşadım hep gür ve simsiyahtı 20 yaşıma geldiğimde dökülme başladı.Çam terebentin sarımsaklı şampuan aklına ne gelirse denemediğim şey kalmadı evlenince dahada arttı açılmalar oldu baya sonunda doktora gittim.Bütün değerlerime bakıldı hiçbir sorun yok stres dediler.Bikaç vitamin verdi birde şampuan inat ettim düzenli bir şekilde 6 aydır kullanıyorum dökülmesi devam eidyor ama azaldı.Aşırı şekilde saç çıkarıyor yani herkes dalga geçer oldu doğal kahkül oldu resmen ve uzaması hızlandı şampuana devam ediyorum sadece.Kurutuyor kremsiz kullanamıyorum ama memnunum bunada şükür eskisi gibi sıklaştı saçlarım artık oyüzden sizede tavsiyem doktora gidin kafamıza göre uyguladığımız şeyler zararlı olabiliyor.Çam terebentin bana ters etki yaptı mesela :)))

aman canım naptın sen :26:
ben uyarak içmiştim
bitkide olsa sonuçta yabancı madde bence sende kuralına uygun iç. birşey olursa sana kendimi suclu hissederm çünkü çok önrdim ben

canımcım yok yaa düşünme ööle
sanırım ben hiç kuralını bilmediğim için rahatça içtim ve bişi olmadı
eğer kuralı bilip uymasaydım zorla kendimi mahvederdim
neyse canım nasıldır yani bu işin doğrusu söleyebilir misin

ben bir bardak suya bir çay kasığı lavantayı demleyip içiyordum akşam yemeklerinden en az 2 saat sonra
demleme kuralını biliyorsun zaten çok atınca yada çok demleyince acı oluyor. acı olmaması lazım.15 gün her akşam içip sonra haftada 3e 4 e dşürülüyor. ama ben öylee yapmıyorum ara veriyorum 2 3 hafta sonra tekrar başlıyorum.

evet malesef herşey herkeste aynı etkiyi yaratmıyor ama
genel bi durum varsa paylaşıyoruz daha doğrusu kaideleriyle konuşuyoruz ama
illaki istisnalar çıkıyor... bu arada çok geçmiş olsun diyorum iyi kurtarmışsın canım :)

hımmm ben hiç uymamışım bee
ben de ööle aç tok dinlemeden içiyordum
sonra dedim dur bari sabah ve akşam içeyim çok zamansız oluyo diye düşündüm
ama genelde büyük bi bardakta içerim bide göz ayarı katıyorum lavantayı
tam bir haftada 1liralık paketi yarıladım işte düşün esoşum
şu acıma meselesini iyi biliyorum ama ona göre hemen alıp içiyorum bekletmiyorum fazla

düzleştirici veya maşa yapınca uzamaz demişsiniz ama ben yıllardır yaparım, ayda 1-2 cm uzuyor kızlar :) yani her saç aynı değil sanırım. saçlarımı beğemiyorum aslında biraz yıpranmış ama uzaması durmaz bence saçın hiçbi zaman.

aynen katılıyorum canım kırık saç uzamaz vs gibi şeylerinde doğruluğuna inanmıyorum
bu şekilde yıllardır saç uzatmış biri olarak..zaten kırık dediğin olayın maşa vsye ihtiyacı yok
tarayınca bile saç kırılıyo malesef..ama ben kür vs yapıldığında yani saçı uzatma çabasındayken
biraz rahat bırakmaktan yanayım en azından biraz aza indirebilmek iyi bunun sebebide uzatıyoruz bari sağlıklı olsun düşüncesi
ama tabi ne kadar uyabiliyoruz ki buna da illa saçımızı yapmamız gerekiyor öle veya böyle

ve söz verdiğim gibi resmi ekliyorum
ama uzama yok
yani normal bir uzama var sadece
ilk resim küre başlamadan önce son resim 5. kürden sonra
sadece bir çizgi uzamış

Eki Görüntüle 640479

ve söz verdiğim gibi resmi ekliyorum
ama uzama yok
yani normal bir uzama var sadece
ilk resim küre başlamadan önce son resim 5. kürden sonra
sadece bir çizgi uzamış

Eki Görüntüle 640479

olsun esoşum yaa devam et bakalım sen bioblası niye almıyon bnim kürle ikisi iyi gidiyo bak aklında bulunsun
bide taktik değiştir bakalım başka bişiler de kullan mutlaka faydasını görürsün canımcım..

canım tamam bioblası kullanayım
başka ne yapayım ki sencede az değil mi uzama
bazen ama bırak uğraşma nasıl olsa uğraşmasanda bu kadar uzayacak diyorum

canım tamam bioblası kullanayım
başka ne yapayım ki sencede az değil mi uzama
bazen ama bırak uğraşma nasıl olsa uğraşmasanda bu kadar uzayacak diyorum

ya esoşum onu bilemeyiz ki ama saç birden duruyo birden uzuyo
ama sen genede kürle beraber bioblas sarmaşık özlüye başla
olmadı barcelino filan da alırsın hem senin saçların uzamaz mı yaa
sen muhakkak devam et bişilere

ay valla bilemedim moralim bozuldu
güya yaza belime gelcekti pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…