evet haklısınevet, o fotodaki saçlar epey uzamış görünüyordu.
benim zart diye kesti valla dökülmeyi ama şampuanı kullananların çoğunda kepek yapmış, bizim saçlar sürekli yağlı olduğu için bizde o sorun olmaz sanıyorum
inşallah uzatır yyaaabu arada benim saçlar uzarken hiç kaşınmamıştım, son 1-2 gündür hafif kaşınıyor gibi saçlarım. acaba gerçekten uzatır mı yaaa
çam terebentinden ben memnundum yaadökülme için çamterebendin kullanın kızlar yaa en azından o kesin çözüm :26:
arginin bazılarına harika geliyo ama memnun kalmayanlarda var
şampuan işte herkeste aynı sonucu vermiyo..
sinamekide bile %98 olumlu sonuç alanlara rağmen %2si hala kötü diye diretiyor düşünün artık
çam terebentinden ben memnundum yaa
geçen turda neden daha hızlı uzamıştı bu turda neden uzamıyor diye düşünüp duruyordum
bu turda şampuanımda çam terebentin yoktu
demekki onun uzamaya baya bir faydası var
aman canım naptın sen :26:olabilir esoşum yaa ben de barcelino aldım geçen
onun içindede var ve normalde dökülmem olmazdı daha doğrusu fazla değildi
onun bile azaldığını gördüm ç.terebendin çok iyi gerçekten ama ölçüyü kaçırmamak lazım
canım yaa aklıma gelmişken sen bu lavantayı kullanırken bi kuralı vardı da ona uydun mu yoksa
ööle içtin mi ben kafama göre içiyorum günde 3 4bardağı buluyo gerçi bi terslik hissetmedim ama :26:
aman canım naptın sen :26:
ben uyarak içmiştim
bitkide olsa sonuçta yabancı madde bence sende kuralına uygun iç. birşey olursa sana kendimi suclu hissederm çünkü çok önrdim ben
ben bir bardak suya bir çay kasığı lavantayı demleyip içiyordum akşam yemeklerinden en az 2 saat sonracanımcım yok yaa düşünme ööle
sanırım ben hiç kuralını bilmediğim için rahatça içtim ve bişi olmadı
eğer kuralı bilip uymasaydım zorla kendimi mahvederdim
neyse canım nasıldır yani bu işin doğrusu söleyebilir misin
merhaba
ben saçlarımla çok sorun yaşadım hep gür ve simsiyahtı 20 yaşıma geldiğimde dökülme başladı.Çam terebentin sarımsaklı şampuan aklına ne gelirse denemediğim şey kalmadı evlenince dahada arttı açılmalar oldu baya sonunda doktora gittim.Bütün değerlerime bakıldı hiçbir sorun yok stres dediler.Bikaç vitamin verdi birde şampuan inat ettim düzenli bir şekilde 6 aydır kullanıyorum dökülmesi devam eidyor ama azaldı.Aşırı şekilde saç çıkarıyor yani herkes dalga geçer oldu doğal kahkül oldu resmen ve uzaması hızlandı şampuana devam ediyorum sadece.Kurutuyor kremsiz kullanamıyorum ama memnunum bunada şükür eskisi gibi sıklaştı saçlarım artık oyüzden sizede tavsiyem doktora gidin kafamıza göre uyguladığımız şeyler zararlı olabiliyor.Çam terebentin bana ters etki yaptı mesela :)))
ben bir bardak suya bir çay kasığı lavantayı demleyip içiyordum akşam yemeklerinden en az 2 saat sonra
demleme kuralını biliyorsun zaten çok atınca yada çok demleyince acı oluyor. acı olmaması lazım.15 gün her akşam içip sonra haftada 3e 4 e dşürülüyor. ama ben öylee yapmıyorum ara veriyorum 2 3 hafta sonra tekrar başlıyorum.
düzleştirici veya maşa yapınca uzamaz demişsiniz ama ben yıllardır yaparım, ayda 1-2 cm uzuyor kızlar :) yani her saç aynı değil sanırım. saçlarımı beğemiyorum aslında biraz yıpranmış ama uzaması durmaz bence saçın hiçbi zaman.
ve söz verdiğim gibi resmi ekliyorum
ama uzama yok
yani normal bir uzama var sadece
ilk resim küre başlamadan önce son resim 5. kürden sonra
sadece bir çizgi uzamış
Eki Görüntüle 640479
canım tamam bioblası kullanayım
olsun esoşum yaa devam et bakalım sen bioblası niye almıyon bnim kürle ikisi iyi gidiyo bak aklında bulunsun
bide taktik değiştir bakalım başka bişiler de kullan mutlaka faydasını görürsün canımcım..
canım tamam bioblası kullanayım
başka ne yapayım ki sencede az değil mi uzama
bazen ama bırak uğraşma nasıl olsa uğraşmasanda bu kadar uzayacak diyorum
ay valla bilemedim moralim bozulduya esoşum onu bilemeyiz ki ama saç birden duruyo birden uzuyo
ama sen genede kürle beraber bioblas sarmaşık özlüye başla
olmadı barcelino filan da alırsın hem senin saçların uzamaz mı yaa
sen muhakkak devam et bişilere
ve söz verdiğim gibi resmi ekliyorum
ama uzama yok
yani normal bir uzama var sadece
ilk resim küre başlamadan önce son resim 5. kürden sonra
sadece bir çizgi uzamış
Eki Görüntüle 640479
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?