Saçma ama korktum baya

Cartedor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.941
2.668
333
Iyi aksamlar hepinize,
Kizlar evde tek basinayim. Isten geldim, biraz yattim sonra mutfak masasinin ustunde bir sigara izmariti buldum. Ise giderken balkonun kapisi acikti ama nasil ordan ucsun eve girsin masanin ustune guzelce dursun demi ya? Evde hersey yerli yerinde. Ben bu isi cozemedim, evde tek basinayim korktum. Mantikli bir aciklama ariyorum kendimi rahatlatmak icin. Hirsiz falan olsa evde ortalik yerde yeni marka çanta vardi, para falan vardi, hepsi duruyor...
Yorumlariniz icin tesekkurler

Bencede disardan gelmistir.. Bol bol dua okuyun bisey yoktur Allahin izniyle

Belirtmeyi unutmusum ama yukarda bir daire var oda bos. Satilik su an yaaa. Birde bugun hava burda asiri sicakti ruzgar falan yoktu, cok korkuyorum vallaha eve biri girdi benimle dalgami geciyor

Hırsız olsa içtiği sigara izmaritini neden bıraksın. Adını soyadını yazmak gibi birşey olurdu. Mantıklı bir açıklaması olmalı. Evin anahtarı başka kimde var?
Evin anahtari baska kimsede yok. Kizlar bir fotograf eklesem disardan kendine kendine girme ihtimali bana o kadar uzak geliyor ki. Bir foto ekleyeyim

Evde biri sigara içmiş olsa külü olur, kokusu olur. Bunlar var mı? O sigara bir yerde söndürülmüş olmalı, masaya sıcak konsa masada yanık izi olurdu. O zaman nerede söndürülmüş? Biri sönmüş sigarayı da elinde taşıyıp, getirip masanıza bırakmaz herhalde. O zaman ya rüzgarla uçtu ya da bir kuş filan taşıdı. Akşam akşam son enerjimi de bu beyin fırtınasına kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…