Saçma ama korktum baya

Apartmanın güvenlik kamerası yok mu? Açın izleyin, sizin kata biri gelmiş mi kapinizi açmış mı diye.

Ciddimi , iyimiş vala .
Yani şimdi karga falan geldi gözümün önüne , kanadı ayağı bilmem nesi takılır sanki bu iplere ya .

Kargayı hiç küçümsemeyin, öyle serçe gibi ürkek ne yapacağını bilmez olmuyorlar, ortamı keşfedip serinkanlı girebiliyorlar içeriye.

Bir karga ise uçarak dalmamıştır da, muhtemelen balkona inmiş, merakla yerden hop hop yürüyüp tülün altından geçmiştir, belli olmaz yani. :))

Kuşları hafife almayın derim, bize neler neler taşıyorlar, o perdeden de geçer bence(üstü açık camdan giriyor benim mutfağa)

Ciddimi , iyimiş vala .
Yani şimdi karga falan geldi gözümün önüne , kanadı ayağı bilmem nesi takılır sanki bu iplere ya .
Kuş deyip geçmemek lazım. Şehir hayatı pişirmiş bu serserileri. Gözümle görmesem inanmazdım ama basbayağı perdeyi girebileceği kadar aralayıp kaşla göz arasında içeri atladı. Ben de hemen başka odaya atladım, çünkü kuşlardan tırsarım. Eşim kovaladı.

İşte zeki diye karga düşündüm ben aslında , ama yürüyeceğini düşünmedim :)) sanki tek bildiği uçmak .

Nasıl gelmiş nasıl gitmiş bilemem ama, bende korkardim ya
Bu arada mantıklı bir açıklaması yüzde bı milyon vardır.
insan yalnız olunca saçma şeylerden urkebiliyor..

Enteresan yalnız güvercin üstelik ...
Benim evede serçe girmişti , bi yere konunca odanın kapısını çekip eşimi aramıştım hemen , arkasından kuş boku temizlemiştim iki saat ...
Ay hiç alakası yokta , birde balkonda sümüklü böcek görmüştüm kabuğundan çıkmış öyle sürünüyor , adamı arayıp gel balkonda yılan var demiştim

Bizim eski evdede balkondan girip koridoru turlayıp diğer balkondan çıkıyorlardı baya hergun yapıyorlardı allahtan pislemeden çıkıyorlardı:)
Ben kuş olduğunu düşünüyorum özellikle kargalar çok fenalar akılları zehir :)

Ayrıca hırsız olsa neden sigara izmariti bıraksın ki, bir şeyleri çalıp iz bırakmadan çıkmaya çalışır. Mantıklı değil yani.

Çok şüphelendiyseniz kilidi değiştirmekte fayda var. İçiniz rahat eder en azından.

ya kuştur ya da siz fark etmeden bugün ya da son günlerde herhangi bir poşete, pakete bir şeye yapışmış oraya düşmüştür.hırsız olsa evi soyar soğana çevirirdi, mafya tehditi olucağına ihtimal vermiyorum, in cin olsa sigara içmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…