Cok tesekkur ederim, icim rahatladi ama gercekten. Soguk du izmarit ve hic koku yoktuEvde biri sigara içmiş olsa külü olur, kokusu olur. Bunlar var mı? O sigara bir yerde söndürülmüş olmalı, masaya sıcak konsa masada yanık izi olurdu. O zaman nerede söndürülmüş? Biri sönmüş sigarayı da elinde taşıyıp, getirip masanıza bırakmaz herhalde. O zaman ya rüzgarla uçtu ya da bir kuş filan taşıdı. Akşam akşam son enerjimi de bu beyin fırtınasına kullandım.
O zaman korkun. Dermişim :)) ama kötü birşey düşünmeyin üstten rüzgarla gelmiştir.Yok baska kimsede. Girdigimde kapi benim kapattigim gibi kitliydi
Evinizde sigara içilse illaki anlardınız. Sigara çetrefilli birşey, biterken de çöpü oluyor. Etrafta kül, koku falan yoksa evde içilmiş olması düşük ihtimal. Kuştur o kuşCok tesekkur ederim, icim rahatladi ama gercekten. Soguk du izmarit ve hic koku yoktu
Yok heryere baktim evde hic birsey yokEvi dolaşın ayakkabı izi var mı bakın .Başka birşey yenmiş mi .
Eve girerken anahtar değiştirdiniz mi ?
Sigara kuş tırtıklamış Yada yerden bulunmuş gibi eski püskü mü yeni mi .Yok heryere baktim evde hic birsey yok
Cok eski degil kokuyordu birazSigara kuş tırtıklamış Yada yerden bulunmuş gibi eski püskü mü yeni mi .
Hertarafı kitleyip yatın yapacak birşey yok.Cok eski degil kokuyordu biraz
Evet malesef heryeri kapattim, insallah uyabilirimHertarafı kitleyip yatın yapacak birşey yok.
Düşüncelerimi yazmışsınız ...Kuş nasıl şakkadanak izmariti mutfak masasına bıraksın , o tülden kuş nasıl girsin , nasıl çıksın .
Bilemedim ...
Valla bizim buradaki psikopat güvercinler jaluzi perdeyi ittirerek eve girebiliyorlar. İp perdeyi görseler küçümserler bence.Kuş nasıl şakkadanak izmariti mutfak masasına bıraksın , o tülden kuş nasıl girsin , nasıl çıksın .
Bilemedim ...
Aynen korkutmak için yazmamıştım kendimi tutmuştum ama ne bilim bence de kuş mantıksız çünkü içeri girince panikler kuşlar etrafa çarparlar ağzında olsa tezgaha bırakmaz max. yere düşürür diye düşündümDüşüncelerimi yazmışsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?