- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Karamel lattenin bir adı var lütfen karamel macchiato Karameli latte deyince garip garip bakıyorlaro dönemsel oluyor canım her gittiğinde bulamıyorsun, genelde kışları olur, sonbaharda da pumpkin spice latte(balkabağı) aromalı içecekler çıkar.
Karamel latte denemeni öneririm hem yumuşak hem fazla baymayan tatlı bir tadı var :)
İkisi farklı kahveler diye biliyorum ben . Size garip garip bakan kişi çok bilmiş birisiymiş herhaldeKaramel lattenin bir adı var lütfen karamel macchiato Karameli latte deyince garip garip bakıyorlar
Ya ben de öyle biliyorum ama cafelere gidince karamelle latte diyorum ısrarla caramel macchiato mu diye düzeltiyorlarİkisi farklı kahveler diye biliyorum ben . Size garip garip bakan kişi çok bilmiş birisiymiş herhalde
Ben prensip olarak gitmiyorum ama giderken frappicino içerdim. Karamel fırapiçinoMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Biraz saçma kusura bakmayın ama gerçekten beni utandırıyor
Fotoğraf çekip story atmayınca kahve kabul olmuyormuş zaten, ben öyle duydum.İsim yazili Starbucks bardagiyla foto cekinmeyi de unutmayin.Adetten ellam
Vallaha para tuzağı bence orası .Sankı kahve deil altın suyu :):)Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Aynı bu şekilde söyle işte işte inan bana bende star*** a ilk defa geçen sene gittim çünkü öyle büyük bir kahve kültürüm zevkim yok bu utanılacak bir şey de değil tercih meselesi bana macb*** falan yetiyordu ki oda tanıdık yer diye gidiyordum hiç sipariş verip beklemişliğim yok yani nasıl alınır edilir bilmezdim ama yeni katıldığım bir grupla gittik çoğu kahvenin ismini bile bilmem etmem kasaya özellikle karamel tadı alabileceğim içimi hafif ne önerirsiniz diye sordum söyleneni sipariş ettim oldu bitti kendini kasıp illa tablodaki yazıyı okuyacağım diye rezil olmaya gerek yok zorlamayın sadece verebileceğim tavsiyeler sıra varsa adınız uzunsa veya kasa anlayamadıysa defalarca tekrar etmeyin kısa bir isim yazdırıp geçin ben önümdekine sinir olmuştum mesela adını kısalt üç harf yazdır geç kardeşim çöpe gidecek bardağa senin 7-8 harfli ismin yazılsa nolur yazılmasa ne olur onun dışında para alışverişinden sonra kasa hizasında ilerleyin önünüz çok dolu değilse isminizi söyleyerek bırakıyorlar zaten kahveyi servis masasına eğer sıra uzunsa duyabileceğiniz yakın bir yere oturun yüksek sesle sesleniyorlar zaten ve son tavsiyem tekrar ediyorum bir şeyi ilk defa denemek asla utanılacak bir şey değil böyle düşünürsen onu anı mahvedersin tadını çıkarmaya bak bu güne kadar sevdiğin çoğu şeyi yaptığın ilk anı hatırla ve unutma self servisle , menülü garsonlu servis arasında hiç fark yok kasacak bir durumda yok ve inan ben selfservisin tadını aldıktan sonra normal cafelerde bile (kahve zincirleri harici) hep self servis tercih etmeye başladım daha rahatmış asıl kasıntı olan diğer türlüsüymüş al siparişini geç kafan rahatMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
Ne kadar kı kahveler. ..orada sadece kahve mi var?yemek yok mu?Yaa ben sizi yerimmm çok tatlısınız.
Bu arada bir kahveye o kadar para vermem diyen arkadaşlar nerelere gidip oturuyor merak ettim. En dandik mekanlar bile Starbucks fiyatına yaklaştı, üstelik başka bir yere gitseniz sürekli garsonlar tarafından göz tacizine uğruyorsunuz önünüzdeki bitince. Ben kahveden çok mekanın rahatlığına veriyorum ve bence diğer mekanlarla kıyaslayınca ucuz bile oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?