Saçma ama utandıran dert

Karamel lattenin bir adı var lütfen karamel macchiato Karameli latte deyince garip garip bakıyorlar

60derecede karamelize edilmiş karamel makiyatooooo deyin geçin kenara

Ben prensip olarak gitmiyorum ama giderken frappicino içerdim. Karamel fırapiçino
Zaten karsında tahta var oradan seçebilirsin. Sıran gelene kadar

Cok guldum oyle cok abartilan bir yer degil,kahve icmeseniz de cay veya portakal suyu da tercih edebilirsiniz.

Toffe nut latte var kesin dene bi de caramel latte kesin seversin. Orta boy istiyorum de büyük boy çok büyük. Yumuşak içim olsun mu sos olsun mu falan derse hayır dersin. Sonra biraz ilerle ve kahveni beklemeye başla. İsmini de kahvenin üstüne yazmak için istiyorlar. Zaten internette var menüsü ordan bakarsın. Sanılanın aksine pahalı bir yer değil diğer cafelere göre çok hesaplı

ben de her sefer -orta boy sütlü filtre kahve derim, kasiyer arkaya "grande misto" diye seslenir. inat ettim grande misto diye sipariş etmiyorum her sefer orta boy sütlü filtre kahve diyorum. sdfısj. okunduğu haliyle, vayt çaklıt moka öneririm, kalori derdiniz yoksa. :)

burada okuduğum en güzel dert ilk gittiğimde bende afallamıştım ama sorarsanız yardımcı olurlar. zira kime rezil olacaksınız, hayatınızda kaç kere göreceksiniz ki o kişileri boş verin gitsin

Statü göstergesi miymiş vay be orada tek çay içen olarak alkışlayın beni
Bu arada arkidişlerin saydığı kahvelerin hepsinden içtim mocca fav
acı türk kahvesinin yerini hiçbir şey tutamaz nazarımda

Sorularınızın cevabını yazmışlardır zaten ama söylemeyen olduysa söyleyeyim, karşıdaki size boy sorduğunda Türkçe sormayacak. O yüzden direkt kendiniz belirtin hangi boy istediğinizi.

Bir de bu kadar abartıp sıkıntıya sokmayın kendinizi. Bilmeyebilirsiniz, normal. Oraya gidip burada yazdığınız gibi "şöyle şöyle kahve seviyorum, hangisini önerirsiniz" deseniz de olurdu yani.
İlk kez gittiğim bir yerde menüde anlamadığım bir şey varsa sorarım ben direkt "bu nasıl bir şey, önerir misiniz" vs diye. Her şeyi bilmek zorunda değiliz neticede.

Vallaha para tuzağı bence orası .Sankı kahve deil altın suyu :):)

Aynı bu şekilde söyle işte işte inan bana bende star*** a ilk defa geçen sene gittim çünkü öyle büyük bir kahve kültürüm zevkim yok bu utanılacak bir şey de değil tercih meselesi bana macb*** falan yetiyordu ki oda tanıdık yer diye gidiyordum hiç sipariş verip beklemişliğim yok yani nasıl alınır edilir bilmezdim ama yeni katıldığım bir grupla gittik çoğu kahvenin ismini bile bilmem etmem kasaya özellikle karamel tadı alabileceğim içimi hafif ne önerirsiniz diye sordum söyleneni sipariş ettim oldu bitti kendini kasıp illa tablodaki yazıyı okuyacağım diye rezil olmaya gerek yok zorlamayın sadece verebileceğim tavsiyeler sıra varsa adınız uzunsa veya kasa anlayamadıysa defalarca tekrar etmeyin kısa bir isim yazdırıp geçin ben önümdekine sinir olmuştum mesela adını kısalt üç harf yazdır geç kardeşim çöpe gidecek bardağa senin 7-8 harfli ismin yazılsa nolur yazılmasa ne olur onun dışında para alışverişinden sonra kasa hizasında ilerleyin önünüz çok dolu değilse isminizi söyleyerek bırakıyorlar zaten kahveyi servis masasına eğer sıra uzunsa duyabileceğiniz yakın bir yere oturun yüksek sesle sesleniyorlar zaten ve son tavsiyem tekrar ediyorum bir şeyi ilk defa denemek asla utanılacak bir şey değil böyle düşünürsen onu anı mahvedersin tadını çıkarmaya bak bu güne kadar sevdiğin çoğu şeyi yaptığın ilk anı hatırla ve unutma self servisle , menülü garsonlu servis arasında hiç fark yok kasacak bir durumda yok ve inan ben selfservisin tadını aldıktan sonra normal cafelerde bile (kahve zincirleri harici) hep self servis tercih etmeye başladım daha rahatmış asıl kasıntı olan diğer türlüsüymüş al siparişini geç kafan rahat

düzenleme: foto ekledim az gülün gerilmeyin

Son düzenleme:
Bebegim bosver o kahveleri bi tanesi orta boyu bile 200 300 kalori çok sağlıksız, sen sadetürk kahvesi yap içine bi iki cimdik tarcın at ohh onu iç afiyet olsun

Caramel macchiato kesinlikle. -'Karamel Makiato' diye telaffuz edilir- Tam istediğiniz gibi şekerli ve yumuşak içindir. Bugüne kadar denettiğim kim varsa hepsi ısrarla düzenli onu sipariş etmeye başladı. Bence seversiniz sizde.

Ne kadar kı kahveler. ..orada sadece kahve mi var?yemek yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…