Saçma bir bahaneyle ayrıldı..

prenses021

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
42
7
16
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 yıla yakın bir ilişkim vardı.karşımdaki dürüst efendi bir insandı ve bana niyetinin ciddi olduğunu söyledi. ben de onun karakterini efendiliğini beğendiğim için ciddi düşünüyordum. yaklaşık 1 ay önce bana evlendikten sonra maaş kartını bana verirsin ben ailemle maddi olarak ortak olmak istiyorum dedi.

Son düzenleme:
Bahsettiği aile ikiniz mi, kendi ailesimi??

çok doğru yapmışsınız ayrılarak

1 yıl boyunca beraberdik bir çok şey yaşadık. Ve ben ona hala güveniyorum.
Valla canım bırak 1 yılı 5 yıllık ilişkiler tırt çıkıyor.
Senin gelirini alıp ailesi ile birleştirmesi nedir yahu. Oldu olacak senin aileninkini de birleştirin. İmece usülü, kabile tarzı yaşayın. Çoook saçma. Ayrıca belki başka konularda güvenilirdir, ama daha evlenmeden sizin ekonomik özgürlüğünüzü elinizden almayı planlıyor farkında mısınız??

O benden ayrılmak istedi. İleride de sıkıntı olur dedi. Ama veda etmedi bana. Hicbir şey söylemedi.Ben böyle dürüst bir adamı kaybetmek istemiyordum
anlıyorum sizi ama şu adama dürüst karakteri sağlam falan demeyi bırakın bnce.. sırf maaş kartınızı vermediniz diye ayrılmış sizden.. veda bile etmeden..gelse yalvarsa bile affetmeyin artik..neresi dürüst bu adamın

Evet çok haklısınız şimdiden bunları istemesi düşünmesi yanlış ama bazen de diyorum ki her şey maddiyat değil insan olsun önce. Anlayacağınız kafam çok karışık

Evet çok haklısınız şimdiden bunları istemesi düşünmesi yanlış ama bazen de diyorum ki her şey maddiyat değil insan olsun önce. Anlayacağınız kafam çok karışık
Bence şimdi karışsın düzelir. Evlenince kafanız rahat olsun

Belki kafası karışıktır diyorum. Her insanın karar veremediği zamanlar olur. O yüzden veda etmemiştir. Sonradan pişman olup gelirse bilmiyorum ne yapacağımı

Belki kafası karışıktır diyorum. Her insanın karar veremediği zamanlar olur. O yüzden veda etmemiştir. Sonradan pişman olup gelirse bilmiyorum ne yapacağımı
siz onu sevmişsiniz ve yaptığı hataya bahane bulmaya çalışıyorsunuz anlıyorum sizi ama bakin bu adam sizden kartınızı vermediğiniz için ayrılmış yani olay çok çirkin
Ben olsam asla afdetmezdim

siz onu sevmişsiniz ve yaptığı hataya bahane bulmaya çalışıyorsunuz anlıyorum sizi ama bakin bu adam sizden kartınızı vermediğiniz için ayrılmış yani olay çok çirkin
Ben olsam asla afdetmezdim
şu an da herhangi bir kart verip vermeme durumu yok. Ailesine destek olmak istiyor bu yüzden ileride ikimiz de bir işe girince ortak olalım hem onlar için hem bizim için iyi olur diye düşünüyor. Şu an zaten çalışmıyoruz ikimizde

Belki de bir ömür sıkıntı çekecektim o şekilde. Çok haklısınız teşekkür ederim
Evlilik sevgililik gibi olmaz. Şimdiden mantıklı düşünün. Sevgiliyken ayrılmak kolay fakat evlenince daha zor. Hele birde çocuk olursa. Hayatınızı huzurlu mutlu geçirecek bi kişiyle evlenin. Ona bağımlı olcak biri ile değil. Sevgi evet önemli aşk evet önemli ama mantık daha da önemli. Mantığınıza aykırı en ufak bişey bile olsa düşününn

Merhaba konu sahibi,
17 yıllık ilk evliliğimde "ben maaş kartımı istiyorum" dediğimde adam bana "iyi tamam yarın git boşanma davasını aç" demişti. Ve biz boşandık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…