- 22 Eylül 2019
- 42
- 7
- 16
- Konu Sahibi prenses021
-
Kendi ailesiyle maddi olarak ortak olalım diyorBahsettiği aile ikiniz mi, kendi ailesimi??
çok doğru yapmışsınız ayrılarakMerhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 yıla yakın bir ilişkim vardı.karşımdaki dürüst efendi bir insandı ve bana niyetinin ciddi olduğunu söyledi. ben de onun karakterini efendiliğini beğendiğim için ciddi düşünüyordum. yaklaşık 1 ay önce bana evlendikten sonra maaş kartını bana verirsin ben ailemle maddi olarak ortak olmak istiyorum dedi. ben de kabul etmedim.sen ortak ol benim kendi güvenceme karışma bari dedim. kabul etmedi ben son konuşmamı yaptım yolun açık olsun falan dedim. o hiç bir şey söylemedi. ben de diğer gün numarasını sildim. profilim gidince o da beni silmiş sanırım. sizce ben yanlış mı yapıyorum??ya da o ne düşünüyordur şimdi?
Rica ederim böyle karakterde insanları hayatınıza almayın, doğru olanı yapmışınızKendi ailesiyle maddi olarak ortak olalım diyor
Evet baştan açık konuştu ama kim evlendikten sonra böyle bir şey ister kiEn azından açık konuşmuş sonradan Bi şok geçirirdiniz. Saçma Bi sebeb değil, gerçek Bi sebeb ayrılığa.
1 yıl boyunca beraberdik bir çok şey yaşadık. Ve ben ona hala güveniyorum.Rica ederim böyle karakterde insanları hayatınıza almayın, doğru olanı yapmışınız
Mutluluklar
O benden ayrılmak istedi. İleride de sıkıntı olur dedi. Ama veda etmedi bana. Hicbir şey söylemedi.Ben böyle dürüst bir adamı kaybetmek istemiyordumçok doğru yapmışsınız ayrılarak
Valla canım bırak 1 yılı 5 yıllık ilişkiler tırt çıkıyor.1 yıl boyunca beraberdik bir çok şey yaşadık. Ve ben ona hala güveniyorum.
anlıyorum sizi ama şu adama dürüst karakteri sağlam falan demeyi bırakın bnce.. sırf maaş kartınızı vermediniz diye ayrılmış sizden.. veda bile etmeden..gelse yalvarsa bile affetmeyin artik..neresi dürüst bu adamınO benden ayrılmak istedi. İleride de sıkıntı olur dedi. Ama veda etmedi bana. Hicbir şey söylemedi.Ben böyle dürüst bir adamı kaybetmek istemiyordum
Evet çok haklısınız şimdiden bunları istemesi düşünmesi yanlış ama bazen de diyorum ki her şey maddiyat değil insan olsun önce. Anlayacağınız kafam çok karışıkValla canım bırak 1 yılı 5 yıllık ilişkiler tırt çıkıyor.
Senin gelirini alıp ailesi ile birleştirmesi nedir yahu. Oldu olacak senin aileninkini de birleştirin. İmece usülü, kabile tarzı yaşayın. Çoook saçma. Ayrıca belki başka konularda güvenilirdir, ama daha evlenmeden sizin ekonomik özgürlüğünüzü elinizden almayı planlıyor farkında mısınız??
Bence şimdi karışsın düzelir. Evlenince kafanız rahat olsunEvet çok haklısınız şimdiden bunları istemesi düşünmesi yanlış ama bazen de diyorum ki her şey maddiyat değil insan olsun önce. Anlayacağınız kafam çok karışık
Belki de bir ömür sıkıntı çekecektim o şekilde. Çok haklısınız teşekkür ederimBence şimdi karışsın düzelir. Evlenince kafanız rahat olsun
Belki kafası karışıktır diyorum. Her insanın karar veremediği zamanlar olur. O yüzden veda etmemiştir. Sonradan pişman olup gelirse bilmiyorum ne yapacağımıanlıyorum sizi ama şu adama dürüst karakteri sağlam falan demeyi bırakın bnce.. sırf maaş kartınızı vermediniz diye ayrılmış sizden.. veda bile etmeden..gelse yalvarsa bile affetmeyin artik..neresi dürüst bu adamın
siz onu sevmişsiniz ve yaptığı hataya bahane bulmaya çalışıyorsunuz anlıyorum sizi ama bakin bu adam sizden kartınızı vermediğiniz için ayrılmış yani olay çok çirkinBelki kafası karışıktır diyorum. Her insanın karar veremediği zamanlar olur. O yüzden veda etmemiştir. Sonradan pişman olup gelirse bilmiyorum ne yapacağımı
siz onu sevmişsiniz ve yaptığı hataya bahane bulmaya çalışıyorsunuz anlıyorum sizi ama bakin bu adam sizden kartınızı vermediğiniz için ayrılmış yani olay çok çirkin
Ben olsam asla afdetmezdim
[/QUOTEşu
şu an da herhangi bir kart verip vermeme durumu yok. Ailesine destek olmak istiyor bu yüzden ileride ikimiz de bir işe girince ortak olalım hem onlar için hem bizim için iyi olur diye düşünüyor. Şu an zaten çalışmıyoruz ikimizdesiz onu sevmişsiniz ve yaptığı hataya bahane bulmaya çalışıyorsunuz anlıyorum sizi ama bakin bu adam sizden kartınızı vermediğiniz için ayrılmış yani olay çok çirkin
Ben olsam asla afdetmezdim
Evlilik sevgililik gibi olmaz. Şimdiden mantıklı düşünün. Sevgiliyken ayrılmak kolay fakat evlenince daha zor. Hele birde çocuk olursa. Hayatınızı huzurlu mutlu geçirecek bi kişiyle evlenin. Ona bağımlı olcak biri ile değil. Sevgi evet önemli aşk evet önemli ama mantık daha da önemli. Mantığınıza aykırı en ufak bişey bile olsa düşününnBelki de bir ömür sıkıntı çekecektim o şekilde. Çok haklısınız teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?